30 dnů na vrácení 30 dnů na vrácení

Hyundai EP 310 E

Termékkatalógus
Hyundai EP 310 E
2,0 2 értékelés
Elektromos főzőlap vas, 2500W, 2 tányér 18,5 / 15,5 cm-es, gomblyuk-mechanikus vezérlés, termosztát beállítása, fényjelző forgalom
Kód:  HYUPV003 Termékszám:  HYUEP310E Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Hyundai EP 310 E

Fényes rozsdamentes gyűrűs elektromos tűzhely ideális családi házak, vagy kisebb konyhákban. Ez a praktikus hordozható kályha egy gomblyuk-mechanikus szabályozás és termosztát változó. A tűzhely két vas lemezek átmérőjű, 18,5 és 15,5 cm-es, amely lehetővé teszi az optimális fűtőértéke a méret az edények használni. Továbbá minden egyes lemez a saját állítható termosztát a kívánt hőmérsékletet és jelzőfény működését. Ők mindig megy ki, miután elérte a hőmérséklet. Természetesen azt is értékelik, könnyen tisztítható rozsdamentes acél tűzhely.

Üzembiztonságot biztosítja védő termikus túlterhelés elleni védelemmel is rendelkezik a tűzhely-slip lábak extra stabilitást főzés közben az asztalon. A kábel hossza 80 cm, a teljes teljesítmény 2500 W. tűzhelyek    

A legfontosabb előnyök:

  • rozsdamentes acél
  • vas lemezek
  • állítható termosztát
  • figyelmeztető fények
  • mosható felület
  • csúszásmentes lábak
  • hőkapcsolója
  • Méretek: 470 x 70 x 240 mm
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Hyundai EP 310 E Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Hyundai EP 310 E. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Hyundai EP 310 E.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ