Akvizice ApF HU 30 dnů na vrácení

Hyundai VK302B - fekete

Termékkatalógus
Hyundai VK302B - fekete
4,3 12 értékelés
Vízforraló - űrtartalom: 1,7 l, 2200 W teljesítmény, anyaga: rozsdamentes acél, automatikus kikapcsolás, működésjelző lámpa, víz nélküli működés elleni védelem, túlmelegedés elleni védelem, rejtett spirál, vízszint jelző és kábeltartó rekesz, fekete
Kód:  HYURK276 Termékszám:  HYUVK302B Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Hyundai VK302B - fekete

A Hyundai VK302B fekete rozsdamentes acél vízforraló nagy, 1,7 literes térfogattal és 2 200 W-os teljesítménnyel rendelkezik. Stílusos megjelenésének hála mutatós kiegészítő lehet a konyhában. Kényelmes működéséről az az automatikus kikapcsolás rendszer gondoskodik, amely a forráspont elérésekor aktiválódik. Működésjelző fény tájékoztat a bekapcsolt állapotáról. Minden bizonnyal nagyra értékeled a központi csatlakozót, amelynek hála könnyedén elhelyezheted a vízforraló kannát az alapon.

A Hyundai vízforraló használata kényelmes

Az aktuális vízszintet a kannán található vízszintjelző segítségével tudhatod meg, mindeközben a kanna fedelén található áttetsző ablakon betekinthetsz a vízforraló belsejébe. Természetesen a készülék használata nagyon könnyű a fogantyún található gombbal. Lekerekített formájának és a rozsdamentes acél alj alatt rejtőző fűtőszálnak hála a vízforraló karbantartása igazán kényelmes.

A Hyundai VK302B vízforraló főbb jellemzői

  • Biztonsági zár az üres alapjárat és a túlmelegedés ellen
  • Vízjel a vízszint gyors meghatározásához
  • A vízforraló térfogata 1,7 l
  • Teljesítménye 2 200 W
  • A fűtőszálat rozsdamentes acél fűtőalj borítja
  • Áttetsző fedél
  • A tápkábel tárolása az aljzatban
  • Fényjelzés mutatja a vízforraló működését
  • Rozsdamentes acél vízforraló fekete színben

Praktikus és biztonsági funkciók

A kábel hosszát az egyéni igényeidnek megfelelően szabályozhatod, a további részét pedig behelyezheted az alapban kialakított tárolóhelyre, így sehol sem zavar majd. Ezt az opciót használhatod a kanna tárolásakor is. A kettős biztonsági rendszer aktiválja a biztosítékot az üres forralás vagy túlmelegedés ellen.


Paraméterek

Több paraméter
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? A kínálatunkban számos további praktikus vízforraló közül válogathatsz.

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Hyundai VK302B - fekete Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Hyundai VK302B. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Hyundai VK302B, čierna.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ