A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

30 dnů na vrácení Shop roku

Hyundai VK780

Termékkatalógus
Hyundai VK780
4,5 59 értékelés
Vízforraló - hőmérséklet szabályozás, űrtartalma 1,7 l, fekete kivitel, 2200 W energiafogyasztás, szűrő, LCD kijelző, LED világítás, forgótalp, rejtett spirál és kábeltartó rekesz, automatikus kikapcsolás, működésjelző lámpa, túlmelegedés és víz nélküli működés elleni védelem, hangjelzés, hőmérséklet megtartása, vízszint jelző, kivehető szűrő, anyaga üveg
10 990 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  ETAHY610 Termékszám:  HYUVK780 Gyártó honlapja:

Akciós szettek

14 980 Ft
Szett megvásárlása

Hyundai VK780

A Hyundai VK780 vízforraló minden háztartásban jó szolgálatot tesz. Ha egy minőségi és stílusos vízforralót keresel, akkor a Hyundai VK780 ideális választás a számodra. 1,7 literes űrtartalommal és 40 - 100 °C-os hőmérséklet-szabályozással rendelkezik. A hőmérsékletet a tea, a kávé vagy a bébiétel elkészítésének megfelelően állíthatod be. Értékelni fogod a 2 200 W-os teljesítményfelvételt is, amely gyors vízmelegítést tesz lehetővé. A Hyundai VK780 vízforraló számos biztonsági funkcióval rendelkezik a gondtalan használat érdekében.

A Hyundai VK780 vízforraló legfontosabb jellemzői

  • 1,7 literes űrtartalom
  • Hőmérséklet-szabályozás 40 és 100 °C között
  • 2200 W bemeneti teljesítmény a gyors vízmelegítéshez
  • A praktikus KEEP WARM funkció akár 120 percig tartja a beállított hőmérsékletet
  • A vízhőmérséklet a LED kijelzőn ellenőrizhető
  • Egyértelmű vízjelzés
  • Dupla biztonsági rendszer
  • Automatikus kikapcsolás a beállított hőmérséklet elérése után
  • Kivehető szűrő a könnyű karbantartás érdekében
  • Hely a kábelek tárolására a talapzatban

Nemcsak a tea szerelmeseinek készült

Ha teakedvelő vagy, akkor tudod, hogy minden tea más-más vízhőmérsékletet igényel. Pontosan ezért a Hyundai VK780 vízforraló 40-100 °C közötti hőmérséklet-beállítással van felszerelve. A 40 °C az ideális hőmérséklet bébiételek elkészítéséhez. Az 50-60 °C hőmérsékletű víz a szokásos forró italokhoz alkalmas. A zöld teákat 70 °C-os vízzel ajánlott áztatni, míg a fehér teák esetében 80 °C a legjobb. Ha oolong teát, kávét és levest készítesz, 90 °C-ra felmelegített vízre van szükség. Minden gyógynövény- és fekete tea elviseli a 100 °C-os vízhőmérsékletet.

Elfelejtetted felforralni a vizet?

Ne aggódj, a Hyundai VK780 vízforraló megoldja a gondot! Praktikus KEEP WARM funkcióval van felszerelve, amely megőrzi a beállított hőmérsékletet akár 120 percig a felforralás befejezése után is. A LED kijelzőn nyomon követheted a víz hőmérsékletét. A vízforraló egyértelmű vízjelzéssel is rendelkezik, amely megkönnyíti az aktuális vízszint megtekintését.

Ne aggódj a biztonságod miatt

A Hyundai VK780 vízforraló használata során kettős biztonsági rendszer garantálja a biztonságodat. A készülék biztosítékkal rendelkezik, amely túlmelegedés vagy alapjárat esetén aktiválódik. A beállított hőmérséklet elérésekor automatikusan kikapcsol. Fény- és hangjelzések is rendelkezésre állnak.

Könnyű vízkőmentesítés

A Hyundai VK780 vízforraló karbantartása gyors és egyszerű, hála a kivehető szűrőrostélynak. Az alapban található speciális tápkábeltároló rekesz is rendkívül praktikus.


Paraméterek

Összehasonlít
Anyag
Üveg Kész!
Űrtartalom
1,7 l Kész!
Funkciók
Automatikus kikapcsolás, Hőmérséklet megtartása, Víz nélküli működés elleni védelem, Túlmelegedés elleni védelem, Hőmérséklet szabályozás, Vízszint jelző, Hangjelzés, Működésjelző lámpa Kész!
Energiafelhasználás
2 200 W Kész!

Anyag

Anyag
Üveg Kész!

Tulajdonságok

Űrtartalom
1,7 l Kész!
Funkciók
Automatikus kikapcsolás, Hőmérséklet megtartása, Víz nélküli működés elleni védelem, Túlmelegedés elleni védelem, Hőmérséklet szabályozás, Vízszint jelző, Hangjelzés, Működésjelző lámpa Kész!
Energiafelhasználás
2 200 W Kész!
Szűrő típusa
Kivehető Kész!

Design

Design
Klasszikus Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? A kínálatunkban számos további praktikus vízforraló közül válogathatsz.
» Szeretnéd szabályozni a teád hőmérsékletét? Válassz hőfokszabályzós vízforralóink egyikéből, amelyeket kiváló ár-érték arányban vásárolhatsz meg.

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Hyundai VK780 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Hyundai VK780. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Hyundai VK780.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ