30 dnů na vrácení Akvizice ApF HU

iBaby Care M7

Termékkatalógus
iBaby Care M7
4,0 1 értékelés
Bébiőr - képátvitel (videó), hangátvitel: digitális jelként, babaegység áramellátása: hálózat (230 V), intelligens bébiőr (Android vagy iOS alkalmazáshoz), WiFi csatlakozás, hőmérséklet érzékelő, nedvességérzékelő, full HD, duplex átvitel, éjjellátás és alvó üzemmód (altatódalok, mesék vagy vetítés)
Kód:  EAIB010e Termékszám:  IB-M7 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

iBaby Care M7

Amint kipróbálod az iBaby Care M7 Ultra HD bébiőrt, azonnal a háztartás nélkülözhetetlen tagjává válik, mert egyenesen elkápráztat számos csúcs funkciójával, amelyek megkönnyítik a kisbabád gondozását. Nem csak, hogy állandóan Full HD-ben, még éjszaka is, szemmel tarthatod a gyermekedet, de kommunikálhat is vele, lefényképezheted, videófelvételeket készíthetsz róla, altatódalt vagy mesét játszhatsz le neki, de éjszakai vetítéssel is megnyugtathatod. Az IBaby Care M7 integrált érzékelői figyelik a helyes hőmérsékletet, páratartalmat, a levegőben lévő szennyező anyagokat, tájékoztat téged a mozdulatokról és hangokról, vagy figyelmeztet a pelenkacserére és az etetés idejére. Mindezt egy egyszerű mobilalkalmazással irányíthatod, csak csatlakoztasd az iBaby Care M7-et Wi-Fi hálózaton keresztül a telefonodhoz.

Az iBaby Care M7 Ultra HD bébiőr fő jellemzői

  • Intelligens Wi-Fi bébiőr sok elképesztő funkcióval
  • Élő képátvitel nagy 1080p Full HD felbontással, lehetőséggel a minőség csökkentésére
  • Egyszerű és gyors telepítés otthon és úton 60 másodpercen belül
  • Kiváló minőségű kétoldalas hangzás aktív visszhangkioltással
  • Éjjellátó funkció teljes sötétségben
  • Hangjelzés küldése mozgás és hang érzékelésekor
  • Hőmérséklet és páratartalom érzékelők
  • A kijelzőn keresztül a látómező egyszerűen vezérelhető teljes 360 °-os szögben
  • Fejlett levegőminőség érzékelő
  • Fényképek és HD (720p) videófelvételek készítése
  • Zenével, mesékkel vagy az éjszakai égbolt kivetítésével megnyugtatja a gyermeket
  • Van egy praktikus SOS gomb, ha valahol ottfelejtetted a telefonodat
  • Az iBaby Care M7 riasztáskor automatikusan elindítja a felvételkészítést
  • Egyidejűleg 4 eszközről figyelheted a gyermekedet, bárhonnan, ahol csatlakozhatsz az internethez (Wi-Fi, 4G, 3G)
  • Figyelmeztet a pelenkacserére és az etetésre
  • Saját altatódal-könyvtár és ingyenes tárhely a felhőben

Könnyen az intelligens alkalmazásokkal

Az IBaby Care M7 bébiőr természetesen nem helyettesíti az anyát és az apát, de igazán remekül tud vigyázni a babára. Csak töltsd le az ingyenes mobilalkalmazást a telefonodra, amely lépésről lépésre egyszerűen és villámgyorsan végigvezet a telepítésen és a Wi-Fi-n keresztüli csatlakozáson az iBaby Care M7-hez, és a kijelződön máris teljes áttekintést kap mindenről, ami a gyerekszobában történik. Mindössze egy ujjmozdulattal 360-tól 110 °-os tartományban módosíthatod a kamera látószögét, hogy a legjobb rálátásod legyen a gyermekedre. Egy intelligens alkalmazással altatódalt vagy mesét játszhatsz le a csöppségednek, de az éjszakai égboltot is kivetítheted neki, hogy könnyebben elaludjon. Foglalkozz nyugodtan a munkáddal, az iBaby Care alkalmazás a szenzorok érzékenységi szintje szerint (3 szint közül választhatsz) értesítést küld neked, ha a babának szüksége van valamire, vagy valami nincs rendben. Ráadásul az igazán jó minőségű hangátvitellel rendelkező kétirányú kommunikáció lehetőséget ad arra, hogy a hangoddal, amelyet biztosan felismer, gyorsan megnyugtathatod a gyermekedet.

Csúcs a kategóriájában

Ámulni fogsz az iBaby Care M7 továbbította kép élességén és tisztaságán, amelynek minősége még sötétben sem csökken, köszönhetően az éjszakai látásnak és az infravörös diódák nyújtotta aktív félhomálynak, amelyek az alkalmazással ki- vagy bekapcsolhatóak. Lassabb internetkapcsolat esetén akár 2 szinttel csökkentheted az átvitel minőségét. A gyermeked életének kivételes pillanatait nagyfelbontású fényképeken vagy videófelvételeken is megörökítheted, és azonnal megoszthatod, vagy meghívhatod a szeretteidet az élő stream megtekintésére. A nagymamák és nagyapák öröme óriási lesz. Továbbá az iBaby Care M7 a 2,4 GHz-es és az 5 GHz-es sávban is működik, ezért kizárt a csatlakozási probléma, és tökéletes megbízható segítő a családi nyaralásokon.

Helyetted is vigyáz

Nem vagy biztos benne, hogy a kisbabád megfelelő időjárási viszonyok között alhat? Az iBaby Care M7 bébiőr megbízhatóan felismeri ezeket. Beépített érzékelői nem csak a hőmérsékletet és páratartalmat ellenérzik, hanem a levegő minőségét is a 8 legveszélyesebb szennyezőanyag figyelembevételével. Ezek a formaldehid, a benzol, a szén-monoxid, az ammónia, a hidrogén, az alkohol, a cigarettafüst vagy a parfümök egészségtelen összetevői. A mért értékek alakulását az intelligens iBaby Care M7 alkalmazással napi, heti és havi szinten is összehasonlíthatod.

Paraméterek és specifikációk:
Ultra HD (1920×1080), HD (1280×720), VGA (640×480)
Támogatja a 2,4 GHz-es és az 5 GHz-es Wi-Fi-t, 802,11 a/b/g/n
Méretek: 142 × 132 × 110 mm
Tömeg: 380 g

A csomag tartalma:
Adapter
A bébiőr alapja

Paraméterek

Gyerek egység tápellátása
Hálózat (230 V) Kész!
Funkció
Intelligens bébiőr (Android vagy iOS alkalmazáshoz), WiFi csatlakozás, Hőmérséklet érzékelő, Nedvességérzékelő, Full HD, Duplex átvitel, Éjjellátás, Alvó üzemmód (altatódalok, mesék vagy vetítés) Kész!

Tulajdonságok

Gyerek egység tápellátása
Hálózat (230 V) Kész!

Funkciók

Funkció
Intelligens bébiőr (Android vagy iOS alkalmazáshoz), WiFi csatlakozás, Hőmérséklet érzékelő, Nedvességérzékelő, Full HD, Duplex átvitel, Éjjellátás, Alvó üzemmód (altatódalok, mesék vagy vetítés) Kész!
Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: iBaby Care M7 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si iBaby Care M7. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si iBaby Care M7. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte iBabypflege M7. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte iBabypflege M7.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ