Shop roku Shop roku

iBaby Monitor M6S

Termékkatalógus
iBaby Monitor M6S
5 1 értékelés
Bébiőr - iOS vagy Android-os készülékekre, Full HD, WiFi, 360 °-os látómező, mozgás- és hang érzékelő, éjjellátó érzékelő, páratartalom mérő, a hőmérsékletet és a levegő minőségét is jelzi
Kód:  EAIB010c Termékszám:  IB-M6S Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

iBaby Monitor M6S

Az iBaby M6S babamonitor mindenúj szülő legjobb barája. A számos funkció segítségével a gyermeke gondozása lényegesen könnyebb és nyugodtabb lesz. Élvezze a nagy felbontású videót éjjel-nappal! A készülék, többek között, kétirányú hangátvitellel, levegőminőség-figyeléssel, zene- és mese lejátszással rendelkezik, ráadásul bármikor ösze tudja kötni az okostelefonjával. Az iBaby babamonitor segítségével gyermekei mindig szem előtt lehetnek, akárhol is járjon a világban.

Fontosabb jellemzők

  • Wi-fi-s gyermekfigyelő számos funkcióval
  • HD videó 1080p felbontással
  • Nagyszerű képek éjjel és nappal is
  • Kétirányú hangszóró
  • Levegő minőség, páratartalom és a hőmérséklet ellenőrzés
  • A baba monitor 360° -ban elforgatható, így beláthatóvá válik az egész gyerekszoba
  • Kompatibilis a 2,4 GHz-es és az 5 GHz-es routerekkel
  • Kompatibilis iOS vagy Android készülékekkel
  • Gyors telepítés 60 másodpercen belül
  • Altatókat és esti meséket is lejátszik
  • Mozgás- és hangérzékelő

A legfontosabb funkciók

Meg fog lepődni, hogy milyen gyorsan működik minden funkció, beleértve a telepítést is, amely mindössze 60 másodpercet vesz igénybe. A baba figyelő 2.4 és 5 GHz-es routerekkel is kompatibilis. Az 1080p felbontású videókamera rendkívül tiszta képet nyújt, még éjjel is. Okostelefonjával vagy tabletjével egyszerűen navigálhatja a kamerát. A baba figyelő kamerája vízszintesen 360° -ban, függőlegesen pedig 110° -os szögben elforgatható. Bármilyen altatódalt lejátszhat gyermekének a telefonja segítségével. Csatlakoztassa a készüléket iTunes könyvtárához, és rögzítse a figyelőre a kedvenc gyerekdalait MP3 formátumban! Az iBaby M6S nem csak a levegő minőségét, hanem a hőmérsékletet és a páratartalmat is méri abban a szobában, ahol kisbabája alszik.

 

Paraméterek

Gyerek egység tápellátása
Hálózat (230 V) Kész!

Tulajdonságok

Gyerek egység tápellátása
Hálózat (230 V) Kész!
Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: iBaby Monitor M6S Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si iBaby Monitor M6S. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si iBaby Monitor M6S. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte iBaby-Monitor M6S. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte iBaby-Monitor M6S.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ