Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

Shop roku Akvizice ApF HU

iGET HOMEGUARD HGWDA520

Termékkatalógus
iGET HOMEGUARD HGWDA520
Riasztó - rezgésérzékelő riasztó vagyonának alapvető védelmére, jelzi az üvegfelületek betörését, illetve, ha a riasztóval védett felülettel valami történik, a beállítása és a felszerelése egyszerű, beépített sziréna 110 dB, 3 üzemmód állítható be
Kód:  NU145 Termékszám:  HGWDA520 Gyártó honlapja:

iGET HOMEGUARD HGWDA520

Ne bízzon semmit a véletlenre, védje a vagyonát! Szeretné ablakait, trezorját vagy egyéb vagyontárgyát biztonságban tudni? Ebben az esetben ne habozzon, és vásárolja meg az iGET HOMEGUARD rezgésérzékelő riasztót. Jelzi, ha betörik az üveg, vagy, ha a riasztóval ellátott tárggyal valami történik. Legfontosabb része a beépített 110 dB hangerejű sziréna. A sziréna hangjelzése garantáltan elriasztja az illetéktelen behatolót, és egyben figyelmezteti is Önt a behatolásról. Nem kell attól tartania, hogy a sziréna indokolatlanul bekapcsol, mivel a riasztás 3 üzemmódban állítható be.  A riasztót négy darab RL44 elem működteti.

Legfontosabb jellemzők

  • Ablakok és vagyontárgyak védelmére kiválóan alkalmas
  • Kétoldalas ragasztószalag segítségével nagyon egyszerűen és gyorsan felszerelhető
  • Nagy érzékenységű érzékelő
  • Az üzemmód beállítására szolgáló háromállású kapcsoló könnyen kezelhető
  • A sziréna hangereje akár 110 dB

Hogyan működik?

Rögzítse a miniriasztót egyszerűen arra a tárgyra vagy ablakra, amelyet védeni szeretne. A rezgésérzékelő, ha bármilyen jellegű rezgést érzékel a tárgyon, vagy ha az üvegfelületen törést érzékel, bekapcsolja a szirénát. A sziréna 30 másodpercig hangosan jelez. Minden újabb rezgés érzékelésekor a sziréna ismételten bekapcsol. Ha a szirénát túl hangosnak találja, akkor a HI-LO-OFF tartományból kiválaszthatja a középső módot, és lehalkíthatja 60 dB-re.

Méretek:
30 x 60 x 15 mm

Paraméterek

Bővíthetőség
Zárt rendszer Kész!
Használat
Biztonsági rendszer Kész!

Használat

Bővíthetőség
Zárt rendszer Kész!
Használat
Biztonsági rendszer Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: iGET HOMEGUARD HGWDA520 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si iGET HOMEGUARD HGWDA520. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si iGET HOMEGUARD HGWDA520. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte iGET HOMEGUARD HGWDA520. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte iGET HOMEGUARD HGWDA520.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ