Akvizice ApF HU Shop roku

iHealth IH-BP7

Termékkatalógus
iHealth IH-BP7
3,9 6 értékelés
Vérnyomásmérő Android / iOS iPhone / iPad, vezeték nélküli, csukló
Kód:  EAIH010f Kiterjesztett jótállás+36 hónap Termékszám:  IH-BP7

iHealth IH-BP7

IHealth Wireless barométer BP7 kényelmesen határozza meg a pontos értékeket a vérnyomás és a pulzusszám bármikor, bárhol. A kapcsolat a kérelem iHealth MyVitals (ingyenes iOS eszközök) megjelenítéséhez hullámforma pulzáló, és hasonlítsa össze az aktuális mérési érték, hosszú távú rekordokat. A berendezés által irányított szabad iHealth mobil alkalmazás, amely lehetővé teszi, hogy mérni és nyomon követni a szisztolés / diasztolés vérnyomás, pulzus és a pulzushullám. A mért adatok vezeték nélküli átvitelét a mobil készülék Bluetooth kapcsolaton keresztül 3.0.

Alkalmazás iHealth MyVitals jelenik meg a leolvasott a vérnyomás és a pulzus. Egy másik értékes funkcionalitás egy grafikon a hosszú távú méréseket és összehasonlítása a jelenleg mért értékek a hosszú távú személyes trend.Közvetlenül az alkalmazásból iHealth MyVitals értékeket lehet küldeni a barátoknak, családi orvosok.

Ha a gyártó honlapján iHealth hozunk létre az online felhasználói fiókot, majd társítását fiókja a mobil eszközön, akkor az összes műveletet, beleértve a monitoring a mért értékek is végre a számítógépen. Abban az esetben, elvesztése vagy károsodása a mobil eszköz és ne veszítse el a személyes mért értékeket. Egyszerűen összekötő több eszköz egy online fiókot, például egy okostelefon és egy tablettát, akkor mérjen bármely, a csatlakoztatott eszközök és ellenőrzi az eredményeket az összes többi.

Műszaki adatok:

Mérése helyett:
csukló

Ujj hossza:
13,5-22 cm

Nyomás tartomány hüvely:
0-300 Hgmm

Pontosság Nyomás:  
± 3 mmHg

Tartományban mért szívfrekvencia:
40-180 ütés percenként pontossága ± 5%

méretek:
7,2 x 7,4 x 1,8 cm

súly:
105 g

Paraméterek

Mandzsetta max. kerülete
22 cm Kész!
Pulzus mérési pontosság
5 % Kész!
Vérnyomás mérési pontosság
3 mmHg Kész!

Tulajdonságok

Mandzsetta max. kerülete
22 cm Kész!
Pulzus mérési pontosság
5 % Kész!
Vérnyomás mérési pontosság
3 mmHg Kész!

Mobilalkalmazás(ok)

Kompatibilis operációs rendszerek
Android, iOS Kész!

Interfész

Interfész
Bluetooth Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si iHealth IH-BP7. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si iHealth IH-BP7. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ihealth IH-BP7. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ihealth IH-BP7.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ