IIIF150 Air1 Ultra

Termékkatalógus
IIIF150 Air1 Ultra
4,2 7 értékelés
Mobiltelefon - 6,78"-es IPS kijelző 2460 × 1080 felbontással (120Hz), 8 GB RAM, dual SIM + memóriakártya, MediaTek Helio G99 processzor, kameramodul: 64Mpx (f/1,9) fő kamera, 32Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, USB-C csatlakozó, IP68 és IP69K vízálló, gyorstöltés 33W, 5000 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2023, Android operációs rendszer
124 290 Ft
Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal. Termékfigyelő
Jótállás 24 hónap Kód:  PP721ax Termékszám:  PP721ax
IIIF150 Air1 Ultra ettől124 290 Ft Kérés esetén megrendeljük

IIIF150 Air1 Ultra

Ez a fejlett F150 Air 1 Ultra mobiltelefon szerves részét képezi az ellenálló a smarttelefonok csoportjának, mely érintőképernyővel rendelkezik. Lehetőséget nyújt az internet használatára, illetve fotókat és videókat is készíthetsz vele. három kamera segítségével, ezenkívül különféle praktikus alkalmazások vagy játékok használatára is ideális. A mobiltelefon 6,8" -es kijelzővel van ellátva, amelyet imádni fognak a nagy telefonok szerelmesei. A készülék belsejében dual SIM + memóriakártya kártya konfiguráció található. A rendszer zökkenőmentes működéséről 8 magos MediaTek Helio G99 processzor gondoskodik. 8 GB rendszermemóriával rendelkezik. Az elégséges energiát a tartós, 5000 mAh kapacitású akkumulátor szolgáltatja. Említésre méltók az olyan népszerű csatlakozói, mint USB-C. Ez a mobiltelefon vízálló, ezáltal könnyedén veszi a mindennapi élet kihívásait. IP68 és IP69K mértékű védelmi fokozattal látták el. Ezen F150 mobiltelefon 2023 óta van forgalomban.

IIIF150 Air1 Ultra okostelefon alapvető jellemzői

  • Ez az ellenálló F150 okostelefon 6,8" méretű kijelzővel rendelkezik
  • A rendszer zökkenőmentes működtetéséről 8 magos processzor gondoskodik
  • 8 GB RAM-mal rendelkezik
  • A kellő energiát a tartós, 5000 mAh kapacitású akkumulátor biztosítja
  • Olyan csatlakozókkal van ellátva, mint USB-C
  • Képes ellenállni a víznek az IP68 és IP69K szabvány értelmében
  • A hátlapi fő kamera felbontása 64 Mpx
  • A hátlapon 3 kameralencse kapott helyet
  • A mobiltelefon IPS 6,8"méretű képernyővel van ellátva
  • A dinamikus jelenetek szerelmeseit is elbűvöli 120Hz képfrissítési frekvenciája
  • A kijelző olyan funkciókkal rendelkezik, mint Gorilla Glass
  • A képernyő 510 Nits fényerővel rendelkezik
  • Az elsődleges műveleteket a fejlett Android 12 operációs rendszer és tiszta Android felhasználói felület működteti
  • A belső memóriát bővíthetjük Micro SD, Micro SDXC, Micro SDHC és TF típusú és 1000 GB kapacitású memóriakártyával
  • A telefonnak van egy nyílása az elsődleges nano SIM, illetve egy másodlagos nano SIM kártya számára is
  • Elérhetők olyan adatszolgáltatások, mint LTE (4G), UMTS/CDMA (3G) és GSM/GPRS (2G)
  • Az elégséges energiát a tartós, 5000 mAh kapacitású beépített akkumulátor biztosítja
  • Grafikus gyorsító: Mali G57 MC2

Ezen F150 telefonnak a képernyőjét élmény lesz nézni

Felejthetetlenné válik minden perc, amit ezzel a lenyűgöző F150 telefonnal töltünk el, mivel 6,8" IPS típusú kijelzője, mely Full HD 2460 × 1080 felbontással rendelkezik, nagyon jó minőségű tartalmat jelenít meg. A dinamikus jelenetek szerelmeseit is lenyűgözi a kijelző 120Hz-es képfrissítési frekvenciája. A telefont már gyárilag a fejlett Gorilla Glass védelemmel szerelik, amely megakadályozza a karcolásokat és egyéb fizikai sérüléseket. Annak érdekében, hogy a kijelző könnyebben olvasható legyen, növelni kell annak fényerejét. Ez a remek F150 okostelefon 510 Nits mértékű fényerővel rendelkezik.

Örökítsd meg az élet minden fontos pillanatát

A telefonnal való fotózás elengedhetetlen része a három hátsó kamera. Ez a nagyszerű F150 okostelefon fel van szerelve 64Mpx felbontású hátsó kamerával és 3Mpx-es éjjellátóval. Amennyiben gyenge fényviszonyok között készítünk képeket, a vaku segítségünkre lesz.

A telefon akkumulátora nem okoz majd csalódást

Ezen strapabíró F150 mobiltelefon energiáját egy beépített akkumulátor, melynek kapacitása 5000 mAh, biztosítja a használatot akár a második vagy harmadik nap végéig. Ellátták gyors vezetékes töltéssel, melynek maximális teljesítménye 33 W. Feltöltésére USB-C port használható.

Ezen F150 mobiltelefon kiemelkedő teljesítményt garantál

A nagyszerű F150 mobiltelefon alapvető funkcióit a fejlett Android operációs rendszer működteti, melynek verziója Android 12, tiszta Android felhasználói felülettel. Az Androidot nyitottsága és a rendelkezésre álló programok , illetve alkalmazások széles skálája jellemzi. Kellemes kiegészítő az olyan hozzáadott mobil szolgáltatás, mint a népszerű Google Mobile Services, amely további lehetőségeket engedélyez, például hozzáférést a kereséshez, zenékhez, térképekhez, fotókhoz és így tovább. 8 GB kapacitású RAM-mal rendelkezik, amellyel használhatjuk a virtuális valóságot, és 3D-s játékokat is játszhatunk. Ha még a telefon memóriája sem elegendő lehetőségünk van bővíteni egy 1000 GB kapacitású Micro SD, Micro SDXC, Micro SDHC és TF memóriakártyával.

Eme F150 mobiltelefon széleskörű kommunikációs lehetőségekkel rendelkezik

Olyan népszerű vezeték nélküli kapcsolatokkal van ellátva, mint NFC, WiFi, Bluetooth és GPS. Az NFC (Near Field Communication) technológia biztosítja, hogy két, egymástól legfeljebb 10 cm távolságban elhelyezkedő eszköz érintésmentesen kapcsolódjon egymáshoz. Ennek köszönhetően, a hitelkártya használata nélkül, érintésmentesen tudunk fizetni az üzletekben a mobilunkkal. A mobiltelefon Wi-Fi kapcsolata révén kényelmesen élvezheted a gyors és stabil internet hozzáférést a mobil adatforgalom használata nélkül. A Bluetooth technológia segítségével könnyedén csatlakoztathatjuk a telefont különböző vezeték nélküli eszközhöz, megkönnyítve a kommunikációt, és az adatok megosztását kábelek használata nélkül. A GPS (Global Positioning System) technológia műholdas jelek segítségével azonosítja a föld felszínén található eszközök helyzetét Ez a rendszer biztosítja a mobiltelefonok számára a pontos helymeghatározást, amely elengedhetetlen ahhoz, hogy tudjunk navigálni, térképet olvasni, útvonalat rögzíteni és közeli helyeket keresni.

Élvezd a korlátlan szórakozást és kommunikációt

A telefonnak van egy nyílása az elsődleges nano SIM, illetve egy másodlagos nano SIM kártya részére. Az interneten való böngészést, e-mailek küldését és fogadását, multimédiás tartalmak és applikációk kezelését biztosítja a gyors LTE (4G), UMTS/CDMA (3G) és GSM/GPRS (2G) adatszolgáltatás, amely segítségével gyorsan és könnyedén tölthetünk le nagy fájlokat, streamelhetünk filmeket vagy videótelefonálhatunk szeretteinkkel.

Jól átgondolt hozzáadott funkciók

Élvezd az élet minden percét a népszerű F150 mobiltelefonnal. A telefon feloldásához csak egy gyors pillantás kell, köszönhetően a biometrikus arcfelismerésnek. Ezenkívül ujjlenyomat olvasó is helyet kapott az okostelefonon. A zenehallgatáshoz használhatod a beépített FM rádiót is. Fontos része a jelző dióda. A készülék így képes értesíteni a felhasználót a különböző eseményekről vagy állapotváltozásokról anélkül, hogy aktiválná a kijelzőt. A szöveges üzeneteknél sokkal érdekesebb tartalmat oszthatunk meg másokkal MMS-en keresztül. Az OTG funkció használható az okostelefonon, amely biztosítja, hogy például egeret, billentyűzetet vagy akár USB meghajtót csatlakoztassunk hozzá. A közelségérzékelő felismeri, ha hívás közben az arcunkhoz emeljük a telefont, és automatikusan kikapcsolja a kijelzőt, hogy megakadályozza a véletlen érintést.

Csatlakozók:

USB-C

Érzékelők:

mozgásérzékelő (gyorsulásmérő, G-szenzor), giroszkóp, fényérzékelő és közelségérzékelő

Tartozékok a csomagban:

töltő (adapter kábellel)

Méretei:

176,3 × 81,8 × 9,55 mm (Ma×Szé×Mé)

Tömeg:

269 g

Megjegyzés:

Szeretnél többet olvasni a mobiltelefonokról? Hogyan válasszunk mobiltelefont | A legjobb gamer telefonok | A legjobb fotómobilok | A legjobb strapatelefonok | Biztonsági mentés és visszaállítás mobilokon | Gyári állapot visszaállítása a telefonon | Több kamera a mobiltelefonokban | Android


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: IIIF150 Air1 Ultra Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si F150 Air1 Ultra. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si IIIF150 Air1 Ultra. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte IIIF150 Air1 Ultra. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte IIIF150 Air1 Ultra.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ