AlzaBoxy Q1 Akvizice ApF HU

IK Multimedia iRig HD

Termékkatalógus
IK Multimedia iRig HD
4,3 4 értékelés
Hangszer erősítő - professzionális, gitárosoknak, iPhone / iPod Touch / iPad-hez, 24 bites, 44,1 és 48 kHz, vonal szintű jel feldolgozása, Mac és USB kompatibilitás
Kód:  IKM01a1 Termékszám:  iRig HD

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

IK Multimedia iRig HD

Az iRig HD a népszerű erősítők egy új generációja, amely gitárát és Apple eszközét a legjobb zenei élmény fele hangolja. Zseniálisan egyszerű. Csatlakoztassa a gitárt az iRig HD-hez egy standard 1/4 "jack használatával, éppúgy, mint a kombóknál vagy effekteknél. Ezt követően az iRig csatlakoztatja iPhone, iPad, iPod touch vagy MAC készülékét a lightning segítségével, 30-tűs vagy USB kábel segítségével. Az Apple eszközön az alkalmazás telepítését követően elküldheti a kimenetet közvetlenül a keverőre, hangszórókra vagy fejhallgatóra. Nem csupán elektromos-, de basszusgitár is csatlakoztatható.

Az iRig HD nagy előnye az interfész minősége, mely 24 biten a tökéletesen tiszta hangzást biztosít. Búcsút inthet a nemkívánatos zajnak. Ezen túl az egész készülék nagyon kompakt, könnyű, minimális helyet foglal és kevés energiát fogyaszt. A csatlakozó sem szükséges a konnektorba, elegendő közvetlenül az eszközbe csatlakoztatnia. Élvezheti a zenét, bárhova is megy.

Az eszközzel együtt olyan hasznos alkalmazásokat kap meg az IK AmpliTube családból, mintaz AmpliTube Fender AmpliTube Slash és AmpliTube Jimi Hendrix, továbbá az Apple GarageBand is a kínálat része, valamennyi ingyen.

Tulajdonságok

  • 1/4 "Hi-Z bemenet kiváló minőséggel
  • Cserélhető lightning kábel, 30-tűs és USB kábel
  • Részleges irányítás közvetlenül az eszközről
  • Alacsony zajszintű és nagyfelbontású erősítő
  • Kiváló minőségű 24 bites A / D átalakító
  • 44,1 és 48 kHz mintavételi sebesség
  • Energia iOS eszközökről vagy USB-ről
  • Elektromos- és basszusgitárhoz csatlakoztatható
  • Vonal szintű jelekkel is működik billentyűs vagy kevert szintetizátorról
  • Ultra-kompakt és könnyű
  • AmpliTube ingyenes alkalmazás (App Store-ról letölthető)
  • 4 exkluzív modellel és effektszimulációval, melyek iOS-en korábban sosem voltak elérhetőek, és amelyek az AmpliTube 3.0-ban oldhatóak fel miután először csatlakoztatja az iRig HD-t, konkrétan: W & Metal 150 (A) és Wharmonator & X-Flanger (stompboxes)
  • ingyenes AmpliTube Custom Shop szoftver (letölthető a IK oldalról), és egy ingyenesen letölthető AmpliTube Metalcollection Free alkalmazásból Mac felhasználók számára

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: IK Multimedia iRig HD Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si IK Multimedia iRig HD. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si IK Multimedia iRig HD. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte IK Multimedia iRig HD. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte IK Multimedia iRig HD.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ