Shop roku AlzaBoxy Q1

IK Multimedia iRig Keys 37

Termékkatalógus
IK Multimedia iRig Keys 37
5 2 értékelés
MIDI kontroller - 37 mini dinamikus (billentés érzékeny) billentyű, modulation és pitch bend forgatógomb, volume/Data gomb (hozzárendelhető), háttérvilágítású Octave up/down gombok, SET gomb a beállítások elmentésére és hívására, sustain vagy expression pedál bemenet, USB class compliant (PC/Mac) - Plug and Play, tápellátás USB csatlakozón keresztül, USB PC/Mac kábelt tartalmaz, kompatibilis az iOS operációs rendszerrel (Camera Connection Kit vagy Lightning to USB Camera Adapter szükséges), kompatibilis az Andr
Kód:  IKM01b9 Termékszám:  iRig Keys 37 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

IK Multimedia iRig Keys 37

Az iRig Keys egy univerzális hordozható billentyűzet számítógéphez, Apple (iPhone, iPad, iPod, Mac) és Android eszközökhöz. Ezzel a készülékkel a lehető legjobbat kapja - kompakt konstrukciójának köszönhetően ez a MIDI kontroller hihetetlenül mobilis, tehát bárhol és bármikor használhatja. Összesen 37 billentés érzékeny mini billentyűjével gondoskodik a valósághű játékélményről. A billentyűzet hangtartománya három oktávnak felel meg.

Legfontosabb jellemzői

  • 37 mini billentyű
  • Háttérvilágítású vezérlőgombok
  • SET gomb a beállítások elmentésére és hívására
  • Egyszerű Plug-and-Play telepítés
  • Érdekes alkalmazások széles skáláját támogatja

Csatlakoztassa és játsszon

Az iRig Keys 37 Mini MIDI kontrollert mobilitásra tervezték. Teljesen kézenfekvő, hogy tápellátása USB vagy Lightning csatlakozóval történik. Ezért nincs szüksége semmilyen hálózati adapterre, amelyet sok helyzetben értékel majd. Könnyedén használhatja élő fellépéseken, utazás közben, de otthonában vagy egy stúdióban is.

A maximális kényelmet és rugalmasságot tovább fokozza a pitch-bend forgatógomb, a jack port pedig külső pedál csatlakoztatását teszi lehetővé. Lightning, micro USB és OTG kábelekkel kompatibilis. Az új MIDI eszköz egyszerű regisztrációja után érdekes alkalmazásokhoz férhet hozzá.

Műszaki adatok:

Típus:
MIDI kontroller
37 mini billentyű

Kompatibilitás:
Apple eszközök (iPhone, iPod touch, iPad)
Android 5.0 és újabb
Windows XP SP3 vagy újabb

Méretek:
503 × 120 × 40 mm

Tömeg:
660 g

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: IK Multimedia iRig Keys 37 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si IK Multimedia iRig Keys 37. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si IK Multimedia iRig Keys 37. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte IK Multimedia Irig Keys 37. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte IK Multimedia Irig Keys 37.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ