IK Multimedia Irig Keys 37 PRO

Termékkatalógus
IK Multimedia Irig Keys 37 PRO
5 1 értékelés
MIDI kontroller - 37 normál méretű, dinamikusan érzékeny billentyű, modulációs és pitch bend kerék, volume/data szabályzó, megvilágított gombok: OCT fel/le, a SET gomb megnyomásával kihagyhatsz és előhívhatsz korábbi beállításokat, sustain és expression pedál bemenet, USB class compliant (PC/Mac) - Plug and Play, USB tápellátás, USB kábel PC/Mac kompatibilis, kompatibilis iOS-szel (Camera Connection Kit vagy Lightning USB Camera Adapter szükséges), kompatibilis Android-dal (USB-OTG adapter)
Kód:  IKM01b10 Termékszám:  iRig Keys 37 PRO Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

IK Multimedia Irig Keys 37 PRO

Az Irig Keys egy univerzális hordozható szintetizátor, amely Apple eszközökkel (iPhone, iPad, iPod, Mac), valamint Android operációs rendszerrel, vagy akár PC-vel is kompatibilis. Ez a készülék a legjobb - kompakt kialakításnak köszönhetően hihetetlenül mobilis, hála a MIDI vezérlőnek, így használhatja azt bárhol és bármikor. Összesen 37 nagysebességű, érzékeny billenytyűvel gondoskodik a valósághű játékélményről. A hangtartománya három oktáv.

legfontosabb jellemzői

  • 37 billentyű teljes méretű
  • Backlit vezérlőgombok
  • SET gomb a mentéshez és az előhíváshoz
  • Egyszerű csatlakoztatás: Plug-and-Play
  • Támogat minden szükséges alkalmazást

Plug and play professzionális minőségben:

Iriga Keys 37 azért jött létre, hogy a mobilitás és a teljes kézenfekvőség okán megkönnyítse a felhasználók dolgát. Csatlakoztathatjuk természetesen USB vagy Lightning csatlakozóval is, ezért nincs szükség hálózati adapterre, amelyet bizony nagyra tudunk értékelni sok helyzetben. Tudjuk használni élőben, az úton, de otthon, vagy akár a stúdióban is.

A maximális kényelem és rugalmasság továbbfejlesztésével és a pitch-bend wheellel, valamint jack bővítő port segítségével csatlakoztathatjuk a külső pedált. Kompatibilis Lightning kábellel, micro USB-vel és OTG kábellel. Miután egyszerűen regisztráltuk az új MIDI hangszerünket, új, hasznos alkalmazásokhoz férhetünk hozzá.

Műszaki adatok:

típus:
MIDI vezérlő
37 kulcs teljes méretű

kompatibilitás:
Apple eszközök (iPhone, iPod touch, iPad)
Android 5.0 és újabb
A Windows XP SP3 vagy újabb

méretek:
590 x 189 x 57 mm

súly:
1590 g

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: IK Multimedia Irig Keys 37 PRO Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si IK Multimedia iRig Keys 37 PRO. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si IK Multimedia iRig Keys 37 PRO. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte IK Multimedia iRig Keys 37 PRO. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte IK Multimedia iRig Keys 37 PRO.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ