Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

IK Multimedia iRig Keys PRO

Termékkatalógus
IK Multimedia iRig Keys PRO
5 2 értékelés
MIDI kontroller - mobil billentyűzet iPhone/iPod Touch/iPad eszközökhöz és Mac-hoz/PC-hez, modulációs és hangszín kerék, 4 egyéni beállítás, USB, SampleTank FREE, iGrand Piano FREE, SampleTank 2L Mac-hoz
Kód:  IKM01b5 Termékszám:  iRig KEYS PRO Gyártó honlapja:

IK Multimedia iRig Keys PRO

Az iRig Keys Pro egy teljes értékű hordozható billentyűzet Apple eszközökhöz (iPhone, iPad, iPod, Mac/PC). Ezzel a készülékkel a legjobbat kapja - a kompakt kialakításnak köszönhetően ez a MIDI vezérlő hihetetlenül mobilis, így használhatja azt bárhol és bármikor. A készülék kisebb méretei ellenére is biztosítottak a standard leütésérzékeny billentyűk, amelyek valósághű játékélményt nyújtanak. A billentyűk zenei tartománya három teljes oktávot fed le.

A maximális kényelmet és rugalmasságot tovább fokozza a modulációs és hangszín kerék. A külső pedált jack bővítő port segítségével lehet csatlakoztatni. A könnyen kezelhető vezérlőpanel öt háttérvilágítású gombbal rendelkezik (program és oktávváltó gombok, program és hangerő-szabályozó gomb és a négy darab konfigurálható beállításra szolgáló SET gomb). Kompatibilitás biztosítása a Lightning, 30-pin iOS vagy USB kábelekkel. Az AppStore-ról ingyenesen letölthető speciális alkalmazások a SampleTank Free és az iGrand Piano Free. A Mac/PC felhasználók számára ez az alkalmazás a SampleTank 2L néven található meg.

Műszaki adatok:

Billentyűk:
37 darab 3 oktávos leütésérzékeny billentyű

Funkciók:
hangerő szabályozás, a program- és oktávváltás, pedál bemenet

Plug and play kompatibilitás:
Lightning 30-pin iOS kábel - iPad, iPhone, iPod touch
USB kábel - Mac/PC

Méretek:
59 x 19 cm (szélesség x magasság)

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: IK Multimedia iRig Keys PRO Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si IK Multimedia iRig Keys PRO. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si IK Multimedia iRig Keys PRO. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte IK Multimedia iRig Keys PRO. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte IK Multimedia iRig Keys PRO.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ