A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

iMac 24" M1 ezüst

Termékkatalógus
iMac 24" M1 ezüst
All In One PC - 23,5", 4480 × 2520 px kijelző, Apple M1 processzor, Apple M1 8 magos GPU, 16 GB RAM, 512 GB SSD, Wi-Fi, Thunderbolt 3, 2 × USB 3.2, a csomagban: magic mouse 2 és magic keyboard touch id-vel, macOS
A termék használati utasítása és szoftvere magyarul van, ahogy minden kapcsolódó szolgáltatás is.
Kód:  TL14a3q2 Termékszám:  Z12R001XW Gyártó honlapja:

iMac 24" M1 ezüst

iMac

Most az M1 chippel és új dizájnnal.

12 hosszú éven keresztül vártunk az Apple iMac asztali számítógép megújulására. Ez a pillanat most végre elérkezett. A teljesen megújult iMac luxus 4,5K kijelzővel érkezik, alapja a rendkívül erős, 5 nm-es Apple M1 lapkakészlet. Villámgyors, nyolcmagos processzoraival bármilyen feladat kezelésére képes. Emellett rendelkezik egy nyolcmagos grafikus chip-pel is, amelynek teljesítménye elegendő még a legnagyobb igényű alkalmazásokhoz és játékokhoz is. Nem szabad megfeledkeznünk a tizenhatmagos Neural Engine gépitanulási gyorsítómodulról sem. Ez az új Apple iMac.

4,5K felbontás

24"-es Retina kijelző.

Az új Apple iMac 24"-es kijelzővel büszkélkedhet, az átlagosnál nagyobb, 4480 × 2520 pixeles felbontással. Ez egy valóban fantasztikus képernyő csupán 11,5 mm-es vastagsággal, alumínium házban. Magát a kijelzőt széles P3 színskála, akár 500 nites fényerő és tökéletesen tükröződésmentes felületkezelés jellemzi a zökkenőmentes olvashatóságért. Az iPhone készülékekhez hasonlóan a True Tone technológia gondoskodik a kijelző színhőmérsékletéről a környezet fényviszonyainak megfelelően.

Kommunikáció

Tartozékok és más funkciók.

Az iMac készen áll a kommunikációra a barátokkal az 1080p felbontású FaceTime HD kamerával. A képminőségről az Apple M1 chip speciális jelfeldolgozója gondoskodik. A precíz stúdió mikrofonok rögzítik a hangot például a világ másik felére. A készülék kiegészítői az új iMac színéhez passzoló kényelmes Magic Keyboard és egy Magic Mouse. Természetesen az olyan további kiegészítők, mint a fejhallgató, a továbbfejlesztett billentyűzet vagy trackpad már alig várják, hogy kipróbáld.

Apple iMac

Csatlakozók

2 × Thunderbolt / USB 4.

Az Apple iMac egy pár USB-C csatlakozója támogatja a Thunderbolt / USB 4-et. Továbbá rendelkezik még két USB 3 típusú USB-C porttal. Ez megkönnyíti bármilyen kiegészítő csatlakoztatását. Elérhető még egy 3,5 mm-es jack fejhallgató csatlakozó is. Természetesen nem hiányozhat a Bluetooth 5.0 vagy a villámgyors Wi-Fi 6 sem.

Apple iMac

Hang

Remek hangszórók karcsú házban.

Az új Apple iMac tömege 4,48 kg, mégis rendkívül érdekes hangzást kínál az egy pár mélynyomóval, amelyet a Dolby Atmos támogatással rendelkező magassugárzó egészít ki. Ez teszi lehetővé például az Apple TV+ filmjeinek megtekintését.

Apple iMac

Adatok védelme

A macOS Big Sur rendszer megvéd.

Az Apple iMac hozzáférését a Touch ID védi, amely egyszerre nyújt kényelmet és biztonságot. Az új macOS Big Sur rendszernek köszönhetően most mindent gyorsabban tehetsz meg, mint ezelőtt. Mindeközben pedig maximális mértékben megőrizheted az adataid védelmét.


Paraméterek

Processzor sorozat
Apple Silicon Kész!
Operációs rendszer
macOS Kész!
Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
A gép típusa
All-in-one PC Kész!
Kijelző mérete
23,5" (59,69 cm) Kész!

Operációs rendszer

Operációs rendszer
macOS Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

Típus

A gép típusa
All-in-one PC Kész!

Kijelző

Kijelző mérete
23,5" (59,69 cm) Kész!
Felbontás
4480 × 2520 px Kész!

Processzor

Processzor sorozat
Apple Silicon Kész!
Processzor modell
Apple M1 Kész!
Processzormagok száma
8 × Kész!

GPU márka/modell

Grafikus kártya márkája
Apple Kész!
Videókártya modell
M1 8 magos GPU Kész!

Felszerelés

Alap felszerelés
Bluetooth, Webkamera, Wi-Fi Kész!
WiFi típus
802.11a/b/g/n/ac/ax Kész!

Szín és dizájn

Szín
Ezüst Kész!
Ház mérete
All In One Kész!

Tápegység

Tápegység
143 W Kész!

Rendszermemória

RAM memória mérete
16 GB Kész!

Kimenetek

USB-C
2 db Kész!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
2 × Kész!
Grafika
Thunderbolt 3 Kész!
Egyéb
Fejhallgató/hangszóró kimenet Kész!
Optikai meghajtó
Optikai meghajtó nélkül Kész!

Szekrény

Szélesség
547 mm Kész!
Magasság
461 mm Kész!
Mélység
147 mm Kész!
Tömeg
4,48 kg Kész!

Tartozékok

Alap tartozékok
Magic Mouse 2, Magic Keyboard Touch ID-vel Kész!

Termékszéria

PC sorozat
Apple iMac Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» All in One számítógépek megfizethető áron.

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

További változatok iMac 24“ 2021 termékhez:

901 890 Ft - 901 890 Ft

iMac 24" M1 US ezüst, num

All In One PC - 23,5", 4480 × 2520 px kijelző, Apple M1 processzor, Apple M1 8 magos GPU, 16 GB RAM, 1000 GB SSD, Wi-Fi, 2 × USB 3.2, a csomagban: magic mouse 2 és magic keyboard touch id-vel, macOS
Kosárba
901 890 Ft
Utolsó termék a raktáron
 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: iMac 24" M1 ezüst
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ