A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

30 dnů na vrácení ApF HU

IMETEC 16020 XL hátmelegítő

Termékkatalógus
IMETEC 16020 XL hátmelegítő
5 1 értékelés
Elektromos takaró - hátmelegítő, 42×38 cm, exkluzív és kellemes anyag - 100% mikroplüss, ideális a hőkomfort-érzet javítására, illetve termoterápiás eszközként is használható, külső huzat: 100% poliészter, az ELECTROBLOCK® biztonsági rendszer 100%-os biztonságot garantál, digitális vezérlő - levehető, innovatív INTELLISENSE technológia - a TERMO-SCAN funkcióval rendelkező speciális fűtővezeték állandó hőmérsékletet biztosít tekintettel a környezeti, illetve a testhőmérsékleti változásokra, azonnali felmelegedés, 5 választható hőfokozat, automatikus kikapcsolás 3 óra elteltével, alacsony villamos energia fogyasztás - max. 15 W, zéró elektromágneses mező, 30 fokon mosógépben mosható
Kód:  IMEVD203 Termékszám:  16020

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

IMETEC 16020 XL hátmelegítő

Az IMETEC egy elektromos hátmelegítő, 100% mikroszálas anyagból, azonnal hőkibocsátással. Különösen alkalmas a termikus kényelem javítására vagy hőterápiás eszközként. Öt hőmérsékleti szintet kínál, és az Intellisense technológia biztosítja, hogy a használat során mindig megtartja a kiválasztott hőmérsékletet. Az IMETEC takaró eltávolítható bevonattal rendelkezik, amely mosható. Az Electroblock biztonsági rendszer garantálja a 100%-os biztonságot. A hátmelegítő digitálisan vezérelhető. Inaktivitás esetén az IMETEC takaró három óra elteltével automatikusan kikapcsol.


Az IMETEC 16020 XL elektromos hátmelegítő főbb jellemzői

  • Az IMETEC hátmelegítő 100% -ban mikroszálas anyagból készül
  • Azonnal hőt bocsát ki
  • Különösen alkalmas hőterápiás eszközként vagy a termikus kényelem javításához
  • Az IMETEC hátmelegítő 5 hőmérsékleti szintet kínál
  • Az Intellisense technológiának és a Termo-Scan funkcióval ellátott vezetéknek köszönhetően fenntartja a kiválasztott hőmérsékletet
  • Levehető, mosható huzattal rendelkezik
  • A 100% -os biztonság érdekében az IMETEC takaró Electroblock rendszerrel van felszerelve
  • Digitális vezérlő mellékelve
  • Automatikus kikapcsolás három óra elteltével

    Az IMETEC takarók előnyei

    A takaró beépített fűtővezetéke Termo-Scan funkcióval rendelkezik, amely az új Intellisence technológiának köszönhetően megtartja a kiválasztott hőmérsékletet. Ezenkívül a takaró eltávolítható borítással is rendelkezik, amelyet 30 °C-on kimoshatunk. Az IMETEC elektromos takaró nulla elektromágneses mezővel rendelkezik, és az energiafogyasztása maximum 15 W.

    Méretek :
    42 x 38 cm


    Paraméterek

    Típus
    Pokróc Kész!
    Hőmérsékleti beállítások száma
    5 Kész!
    Funkció
    Mosható Kész!
    Mélység
    42 cm Kész!
    Szélesség
    38 cm Kész!

    Típus

    Típus
    Pokróc Kész!

    Tulajdonságok

    Hőmérsékleti beállítások száma
    5 Kész!

    Funkciók

    Funkció
    Mosható Kész!

    Méret

    Mélység
    42 cm Kész!
    Szélesség
    38 cm Kész!

    A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

    Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
    Kiegészítők: IMETEC 16020 XL hátmelegítő Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si IMETEC 16020 Zádová dečka XL. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si IMETEC 16020 Chrbtová dečka XL. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte IMETEC 16020 Rückendecke XL. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte IMETEC 16020 Rückendecke XL.
    P-DC1-WEB15
    28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
    3 millió megrendelés évente
    a vásárlók 98% visszatérő
    Több infó
    Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
    06-1-701-1111
    Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
    Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
    Kérjük, add meg a telefonszámodat:
    Keress minket
    Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
    További információ Kevesebb információ