A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AlzaBoxy Q1 30 dnů na vrácení

InCharge Micro USB Szürke 0,08 méter

Termékkatalógus
InCharge Micro USB Szürke 0,08 méter
4,7 3 értékelés
Adatkábel - csatlakozó kábel, micro USB-s eszközökhöz, miniatűr méretű, mágneses
Kód:  IIC002h Termékszám:  INCH134

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

InCharge Micro USB Szürke 0,08 méter


Az okos eszközök és különösen a telefonok rendkívüli népszerűségnek örvendenek manapság, azonban erős hardverjük és nagy kijelzőjük működése jelentős mennyiségű energiát igényel. Miért ne használjon akkor egy olyan forrást töltésükre, mely szinte bárhol megtalálható? Munkahelyeken, iskolákban és közösségi tereken is általában rendelkezésre állnak USB portok, de ki akar kábel kötegeket magával cipelni? Állandóan összegubancolódnak és nehéz a tárolásuk, csakúgy mint az akkumulátoros töltőknek. A megoldást az inCharge hozza el, mely egy hüvelyknyi mérete ellenére a Góliátot legyőző legendás Dávid erejével bír. Kényelmesen elfér a kulcstartóján és mágneses foglalata segítségével biztonságosan szállítható és bárhol használható, ahol talál USB foglalatot.


Legfontosabb jellemzők

  • A világ legkisebb töltőkábele
  • Micro USB foglalata segítségével szinte bármit tölthet
  • Erős N52 mágnes tartja a kábelt a kulcstartón
  • A rövid szalagkábel nem gubancolódik össze
  • Mindössze néhány fillér!
le
inCharge Micro USB

Kis méret, kiváló tulajdonságok

Összehajtott állapotban az InCharge rövidebb kevesebb, mint négy centiméter hosszú, ezáltal a legrövidebb töltőkábel a világon. Köszönhetően a két erős, N52-es mágnesnek mindkét szárán, könnyedén rögzítheti a kulcscsomóján, így nem fogja elveszíteni. A kábel rövid és rendkívül vékony profillal rendelkezik és mivel tényleg egy kábelről van szó, még ha egy ilyen kivételes darabról is, beszerzése nem kerül nagy összegbe. Sose tudhatja mikor menti meg legfontosabb kommunikációs eszközét ebben a modern világban, ezért hordja magával kulcscsomoján!


A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: InCharge Micro USB Szürke 0,08 méter Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si inCharge Micro USB Gray, 0.08m. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si inCharge Micro USB Gray, 0.08m. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Incharge Micro-USB-Grau, 0,08 m. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Incharge Micro-USB-Grau, 0,08 m.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ