A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Technikai okok miatt a Budapest Blaha üzletünkben jelenleg vásárlás és csomagátvétel nem lehetséges, megértésüket köszönjük.

AP+ nový vizuál 30 dnů na vrácení

Inox hűtő

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Energiaosztály
B
(3)
C
(18)
D
(18)
E
(28)
F
(7)
Funkciók
No Frost
(27)
Total No Frost
(35)
Önleolvasztó fagyasztó
(6)
Automatikus leolvasztás
(27)
Párásító
(2)
Szín
Fehér
(2)
Fekete
(1)
Piros
(1)
Inox
(74)
Ezüst
(3)
Szürke
(6)

A rozsdamentes acélból készült inox hűtő népszerű dizájnjával nemcsak a modern konyhák nagyon népszerű eleme. Az inox hűtőszekrények esztétikai funkciójuk mellett különféle modern technológiákat és hasznos funkciókat is kínálnak, amelyeknek köszönhetően hosszabb ideig frissen tartják az ételeket. Olvass tovább, hogy megtudd, melyik inox hűtőszekrény felel meg leginkább igényeidnek.

Tovább

Inox hűtőszekrények – A rozsdamentes hűtő dizájn bármilyen konyhába illik

A konyhai felszerelések mindig divatosak és közkedveltek, és a rozsdamentes acél dizájn már több mint tíz éve a legnépszerűbbek közé tartozik. Az ilyen kialakítású inoxos hűtőszekrény, vagy más néven ezüst hűtőszekrény, nagyszerűen mutat mind a hagyományos, mind a modern konyhában, legyen szó akár egyajtós inox hűtőszekrény modellekről, inox alulfagyasztós hűtőszekrény modellekről, vagy akár mini inox rozsdamentes hűtő darabokról. Kínálatunkban mindegyiket megtalálod.

  • A rozsdamentes acél sima, félig matt anyag.
  • Jól illik hagyományos és modern konyhákba is.
  • Inox hűtőszekrények rendkívül széles választéka kapható.
  • Az inoxos hűtő felületén minden szennyeződés jól látható.

A választás során elsősorban arra fontos figyelni, hogy az inox hűtőszekrény megfeleljen azoknak a műszaki paramétereknek, amelyeket az alábbiakban ismertetünk.

Inox hűtő
Az inox hűtő rozsdamentes acél kialakítása és stílusos formatervezése biztosítja, hogy bármilyen konyha kiemelt elemeként képes funkcionálni.

Nagy vagy kicsi? Az inox hűtő kialakítása és formatervezése

Azon gondolkodsz, hogy vajon nagy- vagy kisméretű inox hűtőszekrény alkalmas a konyhádba? Az inox hűtőszekrények számos kivitelben és méretben kaphatók. Választani a háztartásban élők száma alapján érdemes.

  1. A  kisebb inox hűtőszekrények egyének és kevésé nagyigényű párok számára alkalmasak. Ezek a kisméretű inox hűtő modellek 20 és 120 liter közötti űrtartalmat kínálnak.
  2. fagyasztó nélküli inox hűtőszekrény alkalmas mindenkinek, aki már rendelkezik külön fagyasztóval, vagy nem használja ki a fagyasztót. A fagyasztó nélküli inox hűtőszekrények meglehetősen nagyméretű belső teret kínálnak, hiszen nem kell belső terük egy részét a fagyasztónak fenntartani.
  3. A fagyasztóval kombinált inox hűtőszekrények optimális használható térfogatot kínálnak négytagú családok számára. Léteznek alulfagyasztós hűtőszekrény modellek vagy alulfagyasztós hűtőszekrény No Frost technológiával, amely helyetted gondoskodik az inox hűtő leolvasztásáról.

Retro ezüst hűtőszekrény a vintage stílus kedvelőinek

A Vintage stílus kedvelői közé tartozol? Akkor biztosan tetszeni fog a retro inox hűtőszekrény, amely a modern változatoktól eltérően lekerekített élekkel és robusztus, jellegzetes fogantyúval rendelkezik.

Guzzanti mini inox hűtő
Mini inox hűtő

Samsung inox hűtő fagyasztó nélkül
Inox hűtő fagyasztó nélkül

Samsung inox hűtő kombinált
Kombinált inox hűtő

LG amerikai inox hűtő
Amerikai inox hűtő

Inox hűtőszekrény - Hasznos űrtartalom

Az inoxos hűtő hasznos űrtartalmát a háztartásban élő tagok számától függően érdemes kiválasztani. Átlagosan fejenként körülbelül 70 liter hűtőtérrel és 25 liter fagyasztótérrel kell számolni. Például a 180–240 liter körüli hasznos űrtartalom ideális érték egy négytagú család számára.

Az inox hűtőszekrények méretei

Inox hűtő választásakor természetesen fontos figyelembe venni a nekünk tetsző modell külső méreteit is. A legkisebb ezüst hűtőszekrény modellek, amelyek szélessége 50 cm, magassága pedig maximum 100 cm, különösen alkalmasak hétvégi házakba vagy olyan használók számára, akiknek nincs szükségük óriási hűtőtérre. Ezek az inox hűtő modellek akár konyhapult alá is helyezhetők. Ezzel szemben egy nagyméretű ezüst hűtő, amelynek magassága meghaladhatja a 170 cm-t, már ideális nagyobb háztartások számára is.

Inox hűtőszekrény választásakor fontos a polcok és fiókok számát és belső elrendezését is figyelembe venni.

Kombinált inoxos hűtő - A fagyasztó teljesítménye

Kombinált inox hűtő választásakor fontos figyelni a fagyasztó paramétereire is.

  • Fagyasztó kapacitás - Azt jelzi, hogy az inoxos hűtő fagyasztója 24 óra alatt hány kilogramm újonnan behelyezett ételt képes lefagyasztani. Ez az érték a fagyasztó méretétől függően 2-24 kg körül mozog.
  • Fagyasztó teljesítmény - Azt jelzi, hogy az újonnan behelyezett élelmiszert az inox hűtő milyen intenzitással képes lefagyasztani, és az élelmiszer mennyi ideig alkalmas tárolásra. A fagyasztás intenzitását a csillagok száma jelzi.

Az inox hűtő tisztítása éppolyan fontos, mint bármely egyéb hűtőszekrény modell esetén, nemcsak a hűtőszekrény külső és belső tisztaságának megőrzése miatt, hanem a penészedés és a kellemetlen szagok elkerülése, illetve a hűtőszekrény élettartamának meghosszabbítása érdekében is. Ha szeretnél többet tudni az inox hűtő tisztítása kapcsán, akkor sok hasznos tanácsot találsz A hűtőszekrény tisztítása (ÚTMUTATÓ) című cikkünkben.
Ha No Frost inox hűtő modell tulajdonosa vagy, akkor nem kell a leolvasztása miatt aggódnod, de ha nincs No Frost hűtőd, akkor figyelmedbe ajánljuk A hűtő és a fagyasztó leolvasztása (ÚTMUTATÓ) cikkünket, amelyben részletes információt és hasznos ötleteket, tippeket kínálunk a hűtő és a fagyasztó leolvasztásához.

Inox hűtőszekrény - Zajszint

A hűtőszekrények általában a kevésbé zajos háztartási eszközök közé tartoznak. Választásakor azonban ne felejtsd el, hogy mivel a hűtő folyamatos üzemben van, akár egy alacsonyabb zajszint is zavaró lehet. Mennyire zajosak az ezüst inox hűtő modellek?

  • Maximum 35 dB - A mini inox hűtőszekrények zajszintje maximum 35 dB, ami szinte nem is hallható.
  • 35 dB felett - Az ilyen zajszint általános konyhai munka során vagy éjszaka már némileg zavaró lehet.
  • Az inox hűtőszekrények zajszintje általában nem haladja meg az 50 dB-t, ami nagyjából egy normál beszélgetés hangerejének felel meg.

i

Ha az ezüst hűtőszekrény közel van hangcsillapító elemekhez, például szőnyeghez vagy függönyhöz, a zajszintje kevésbé lesz érzékelhető. Ügyelj arra, hogy a készülék megfelelően legyen kiegyensúlyozva és minden lábára egyformán támaszkodjon, különben rezgés keletkezhet, ami további zajt okoz.

Az inox hűtő elhelyezése is fontos

A hűtőszekrényt soha ne helyezd hőforrások közelébe, például kályha, radiátor, sütő, vagy egyéb hőforrások közelébe. A megfelelő szellőzés és hőelvezetés érdekében hagyj legalább 10 cm-es rést a készülék és a fal között.

Az inox hűtő klímaosztálya azt határozza meg, hogy milyen hőmérséklettartomány megfelelő az eszköz üzemeltetéséhez.

Inox hűtőszekrény
Az inox hűtőszekrények hasznos és változatos funkciók sokaságát kínálják.

Inox hűtő - Változatos funkciók sokasága

A mai modern hűtők által kínált funkciók skálája valóban változatos, s nincs ez másképp az inox hűtőszekrények esetében sem, amelyek kényelmi funkciók sokaságával rendelkeznek. Nézzük, mely funkciók szolgálják az energiatakarékosságot, melyek a gyorsabb hűtést vagy a nem kívánt baktériumok távoltartását vagy elpusztítását.

  1. Ionizátor - Semlegesíti az összes szagot, és biztosítja a baktériumok és gombák eltávolítását is.
  2. Nullás zóna - Gyümölcsök, zöldségek és sajt tárolására szolgáló külön rekesz a hűtőben, ahol a hőmérséklet és a páratartalom szabályozása lehetséges a hűtő többi részétől függetlenül.
  3. No Frost - A No Frost funkció az ezüst hűtő belsejében áramoltatott levegő segítségével megakadályozza a jégréteg képződését a falakon és a tárolt élelmiszereken, így megszabadít a rendszeres leolvasztás gondjától.
  4. MultiAirflow - Biztosítja a hideg levegő állandó áramlását és az egyenletes hőmérsékletet a hűtőtérben.
  5. Nyaralási mód - Akkor aktiválható, ha az inox hűtőszekrény sokáig nincs használatban és az ajtaját nagyon ritkán nyitjuk ki.
  6. Szuper hűtés és szuper fagyasztás - Új ételek behelyezésekor gyorsan csökkenti a hőmérsékletet, hogy az ételek frissességét minél tovább megőrizze.
  7. Vízadagoló és jégadagoló - Az amerikai típusú hűtőszekrények tipikus jellemzője, általában az ajtóban található.

Inox hűtő árak

A mini inox hűtő modellek ára 40-50 ezer forint körül indul, bár a drágább mini modellek ára 70-80 ezer forint is lehet. A fagyasztós kombinált inox hűtőszekrények ára 100 forint felett kezdődik, s akár 200-300 ezer forint is lehet. Az ennél is drágább modellek extra minőséget és hasznos funkciók sokaságát kínálják.

i

Szeretnél biztosra menni és a lehető legjobb áron megvásárolni a neked tetsző inox hűtő modellt? Akkor látogass el olcsó inox hűtőszekrények oldalunkra, ahol ár szerint rendeztük el inoxos hűtő kínálatunkat. Ha inox hűtő akció dobogtatja meg a szívedet, akkor akciós ajánlatainkat is megtalálod itt. Ha szóba jöhetnek használt termékek is, akkor mindenképp tekintsd meg használt inox hűtő kínálatunkat. Itt alig használt ezüst hűtőszekrény modelleket találsz minden eredeti tartozékukkal együtt, s természetesen a megbízhatóságuk miatt sem kell aggódnod, mivel mindegyik darabra 12 hónapos garancia érvényes.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
CANDY CFM 14504SN Szállításra kész > 5 db
Hűtőszekrény - alulfagyasztós, E energiaosztály, hűtőszekrény kapacitás 121 l, fagyasztó kapacitás 52 l, jobb oldali zsanéros, 2 polc, 3 fagyasztórekesz, LED világítás, méretek 142,2 × 50 × 56 cm (H×Sz×Mé)
119 990 Ft

2.
GORENJE NRR9185EAXL Szállításra kész > 5 db
Side by side hűtő - kétajtós, energiaosztály E, hűtőtér tárolókapacitása 358 l, fagyasztótér tárolókapacitása 192 l, jobb oldali zsanéros, 4 polc, 6 fagyasztórekesz, no Frost, kijelző, LED világítás, szellőzés, Multi-AirFlow, méretek 178,6 × 91,5 × 67,2 cm (Ma×Sz×Mé)
244 990 Ft

3.
GORENJE NRK6202EXL4 Szállításra kész > 5 db
Hűtőszekrény - alulfagyasztós, E energiaosztály, hűtőszekrény kapacitás 235 l, fagyasztó kapacitás 96 l, jobb oldali zsanéros, 5 polc, 3 fagyasztórekesz, méretek 200 × 60 × 59,2 cm (H×Sz×Mé)
170 590 Ft

Még több
74 termék
Saját márkánk TOP minőség szuper áron
Siguro BF-N140Y Ice Guru - Hűtőszekrény Típusok
5,0
Siguro BF-N140Y Ice Guru
Hűtőszekrény - alsó fagyasztóval, D energiaosztály, hűtőtérfogat 198 l, fagyasztótérfogat 71 l, 4 polc, 3 rekesz a fagyasztóban, szuperfagyasztás, LowFrost, LED világítás, sötét rozsdamentes acél külső, N klímaosztály, ST, jobb oldali zsanérok, méretek 180 × 55 × 55,8 cm (Magasság × Szélesség × Mélység), tömege 59 kg, 12 év garancia a kompresszorra, 3 év garancia
Szuper ár
139 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SGR_BF_N140Y
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
4,8
INDESIT INFC8 TI21X
Hűtőszekrény - alulfagyasztós, F energiaosztály, hűtőszekrény kapacitás 231 l, fagyasztó kapacitás 104 l, jobb oldali zsanéros, 3 polc, 3 fagyasztórekesz, 1 hűtőkör, total No Frost, LED világítás, Multi-AirFlow, méretek 191,2 × 59,6 × 67,8 cm (H×Sz×Mé)
Szuper ár
157 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: INDCHL009
Arany középút Kiváló ár/érték arány
GORENJE NRR9185EAXL - Side by side hűtő Típusok
4,3 14×
GORENJE NRR9185EAXL
Side by side hűtő - kétajtós, energiaosztály E, hűtőtér tárolókapacitása 358 l, fagyasztótér tárolókapacitása 192 l, jobb oldali zsanéros, 4 polc, 6 fagyasztórekesz, no Frost, kijelző, LED világítás, szellőzés, Multi-AirFlow, méretek 178,6 × 91,5 × 67,2 cm (Ma×Sz×Mé)
244 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: GORCHL207
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
GORENJE NRC69BSXL5 - Hűtőszekrény Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,8 12×
GORENJE NRC69BSXL5
Hűtőszekrény - alulfagyasztós, B energiaosztály, hűtőszekrény kapacitás 220 l, fagyasztó kapacitás 106 l, jobb oldali zsanéros, no Frost, kijelző, zero zone, LED világítás, szuper hűtés, méretek 185 × 60 × 66,3 cm (H×Sz×Mé)
316 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: GORCHL208
TCL RP323BSE0CZ
Hűtőszekrény - alulfagyasztós, E energiaosztály, hűtőszekrény kapacitás 219 l, fagyasztó kapacitás 104 l, jobb oldali zsanéros, 2 polc, 3 fagyasztórekesz, no Frost, LED világítás, elektronikus hőmérséklet-szabályozás, méretek 184 × 60 × 66,5 cm (H×Sz×Mé)
213 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: TCLCHL012
GORENJE NRK6202EXL4 - Hűtőszekrény Típusok
4,5 48×
GORENJE NRK6202EXL4
Hűtőszekrény - alulfagyasztós, E energiaosztály, hűtőszekrény kapacitás 235 l, fagyasztó kapacitás 96 l, jobb oldali zsanéros, 5 polc, 3 fagyasztórekesz, méretek 200 × 60 × 59,2 cm (H×Sz×Mé)
170 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: GORCHL151
4,6 31×
CANDY CFM 14504SN
Hűtőszekrény - alulfagyasztós, E energiaosztály, hűtőszekrény kapacitás 121 l, fagyasztó kapacitás 52 l, jobb oldali zsanéros, 2 polc, 3 fagyasztórekesz, LED világítás, méretek 142,2 × 50 × 56 cm (H×Sz×Mé)
119 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: CANCHL120
4,8 35×
GORENJE NRC61CSXL4
Hűtőszekrény - alulfagyasztós, C energiaosztály, hűtőszekrény kapacitás 220 l, fagyasztó kapacitás 106 l, jobb oldali zsanéros, 4 polc, 3 fagyasztórekesz, 1 hűtőkör, total No Frost, automatikus leolvasztás, kijelző, ionizáló, nyitott hűtőajtó jelzés, szuper hűtés, szuper fagyasztás, Multi-AirFlow, elektronikus hőmérséklet-szabályozás, gyerekzár, méretek 185 × 60 × 66,3 cm (H×Sz×Mé)
223 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: GORCHL199
Hisense RS711N4WCE - Side by side hűtő A kiszállítás
ingyenes
5,0
Hisense RS711N4WCE
Side by side hűtő - kétajtós, energiaosztály E, hűtőtér tárolókapacitása 355 l, fagyasztótér tárolókapacitása 192 l, 3 polc, 2 fagyasztórekesz, 2 hűtőkör, total No Frost, twin Cooling, méretek 178,6 × 91,5 × 67 cm (Ma×Sz×Mé)
246 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: HISCHL088
SAMSUNG RS67A8810S9/EF - Side by side hűtő Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,2 13×
SAMSUNG RS67A8810S9/EF
Side by side hűtő - kétajtós, energiaosztály F, hűtőtér tárolókapacitása 409 l, fagyasztótér tárolókapacitása 225 l, 4 polc, 6 fagyasztórekesz, 2 hűtőkör, total No Frost, vízcsatlakozás, jégkocka készítő, jégkása készítő, vízadagoló, kijelző, LED világítás, nyitott hűtőajtó jelzés, szuper hűtés, szuper fagyasztás, twin Cooling, Multi-AirFlow, elektronikus hőmérséklet-szabályozás, nyaralási mód, antibakteriális tömítés, méretek 178 × 91,2 × 71,6 cm (Ma×Sz×Mé)
400 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SACHL080
5,0 23×
BOSCH KGN392ICF
Hűtőszekrény - alulfagyasztós, C energiaosztály, hűtőszekrény kapacitás 260 l, fagyasztó kapacitás 103 l, jobb oldali zsanéros, 5 polc, 3 fagyasztórekesz, 2 hűtőkör, no Frost, total No Frost, önleolvasztó fagyasztó, automatikus leolvasztás, zero zone, LED világítás, nyitott hűtőajtó jelzés, szuper hűtés, szuper fagyasztás, twin Cooling, Multi-AirFlow, elektronikus hőmérséklet-szabályozás, méretek 203 × 60 × 66,5 cm (H×Sz×Mé)
289 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: BOCHL128
Siguro TT-E250S Chill and Freeze - Kis hűtő Típusok
3,5 12×
Siguro TT-E250S Chill and Freeze
Kis hűtő - felül fagyasztós, teljes kapacitás 107 l, hűtési térfogat 94 l, fagyasztórekesz kapacitása 13 l, C energiaosztály, N/ST osztály, opcionális ajtónyílási oldal, 2 polcos hűtőszekrény, 1 kihúzható fiók a friss élelmiszerek számára, 1 fagyasztórekesz, 3 polc az ajtóban, LED világítás, kézi hőmérséklet-szabályozás, rozsdamentes acél kivitel, méretek 84,5 × 54,9 × 55,7 cm (m×sz×m), tömege 31 kg, 3 év garancia
Szuper ár
82 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SGR_TT_E250S
BOSCH KGE49AICA - Hűtőszekrény Ingyenes
szállítás boltjainkba
5,0 19×
BOSCH KGE49AICA
Hűtőszekrény - alulfagyasztós, C energiaosztály, hűtőszekrény kapacitás 302 l, fagyasztó kapacitás 117 l, jobb oldali zsanéros, 5 polc, 3 fagyasztórekesz, 2 hűtőkör, zero zone, LED világítás, nyitott hűtőajtó jelzés, szuper hűtés, szuper fagyasztás, twin Cooling, szellőzés, elektronikus hőmérséklet-szabályozás, nyaralási mód, LowFrost, statikus hűtés, méretek 201 × 70 × 65 cm (H×Sz×Mé)
306 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: BOCHL102
5,0
GORENJE NRC620CSXL4WF ConnectLife
Hűtőszekrény - alulfagyasztós, C energiaosztály, hűtőszekrény kapacitás 255 l, fagyasztó kapacitás 106 l, választható nyitási irány, 3 polc, 3 fagyasztórekesz, 1 hűtőkör, no Frost, méretek 200 × 60 × 66,3 cm (H×Sz×Mé)
261 990 Ft
Utolsó termék a raktáron
Termékkód: GORCHL187
4,8 11×
WHIRLPOOL W7X 93T OX H
Hűtőszekrény - alulfagyasztós, D energiaosztály, hűtőszekrény kapacitás 263 l, fagyasztó kapacitás 104 l, választható nyitási irány, 4 polc, 3 fagyasztórekesz, 1 hűtőkör, total No Frost, méretek 202,7 × 59,6 × 67,8 cm (H×Sz×Mé)
Leárazás -13 %
224 790 Ft 258 990 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: WHCHL137
4,3
WHIRLPOOL W7X 83T KS 2
Hűtőszekrény - alulfagyasztós, D energiaosztály, hűtőszekrény kapacitás 231 l, fagyasztó kapacitás 104 l, választható nyitási irány, 3 polc, 3 fagyasztórekesz, 1 hűtőkör, no Frost, total No Frost, LED világítás, szuper hűtés, szuper fagyasztás, Multi-AirFlow, elektronikus hőmérséklet-szabályozás, 6, érzék, Biofresh, hőmérséklet riasztás, méretek 191,2 × 59,6 × 67,8 cm (H×Sz×Mé)
250 000 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WHCHL136
4,4 12×
CANDY CCG1S 518EX
Hűtőszekrény - alulfagyasztós, E energiaosztály, hűtőszekrény kapacitás 188 l, fagyasztó kapacitás 64 l, jobb oldali zsanéros, 4 polc, 3 fagyasztórekesz, 1 hűtőkör, LED világítás, szuper fagyasztás, statikus hűtés, méretek 179,4 × 54,5 × 54,5 cm (H×Sz×Mé)
144 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: CANCHL155
BOSCH KGN397ICT - Hűtőszekrény Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,5 13×
BOSCH KGN397ICT
Hűtőszekrény - alulfagyasztós, C energiaosztály, hűtőszekrény kapacitás 260 l, fagyasztó kapacitás 103 l, jobb oldali zsanéros, 4 polc, 3 fagyasztórekesz, 2 hűtőkör, no Frost, total No Frost, önleolvasztó fagyasztó, automatikus leolvasztás, kijelző, zero zone, LED világítás, nyitott hűtőajtó jelzés, szuper hűtés, szuper fagyasztás, twin Cooling, Multi-AirFlow, elektronikus hőmérséklet-szabályozás, méretek 203 × 60 × 66,5 cm (H×Sz×Mé)
316 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: BOCHL129
4,7 35×
GORENJE NRC6194SXL5M MetalCool
Hűtőszekrény - alulfagyasztós, C energiaosztály, hűtőszekrény kapacitás 220 l, fagyasztó kapacitás 106 l, jobb oldali zsanéros, 3 polc, 3 fagyasztórekesz, 1 hűtőkör, no Frost, automatikus leolvasztás, kijelző, LED világítás, nyitott hűtőajtó jelzés, szuper hűtés, szuper fagyasztás, méretek 185 × 60 × 66,3 cm (H×Sz×Mé)
274 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: GORCHL154
5,0
GORENJE NRR9185DAXL
Side by side hűtő - felülfagyasztós, energiaosztály D, hűtőtér tárolókapacitása 358 l, fagyasztótér tárolókapacitása 192 l, jobb oldali zsanéros, 4 polc, 6 fagyasztórekesz, no Frost, kijelző, LED világítás, szellőzés, Multi-AirFlow, méretek 178,6 × 91,5 × 67 cm (Ma×Sz×Mé)
298 300 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: GORCHL205
4,4
CANDY CCTOS 542XHN
Kis hűtő - felülfagyasztós, energiaosztály F, klímaosztály N, hűtőtér tárolókapacitása 95 l, fagyasztótér tárolókapacitása 14 l, jobb oldali zsanéros, 2 polc, 1 hűtőkör, inox kivitel, LED világítás, kézi hőmérséklet-szabályozás, statikus hűtés, méretek 85 × 55 × 58 cm (Ma×Sz×Mé)
92 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: CANCHL111
4,6 31×
WHIRLPOOL W5 921E OX 2
Hűtőszekrény - alulfagyasztós, E energiaosztály, hűtőszekrény kapacitás 261 l, fagyasztó kapacitás 111 l, választható nyitási irány, 5 polc, 3 fagyasztórekesz, 1 hűtőkör, automatikus leolvasztás, LED világítás, nyitott hűtőajtó jelzés, szuper hűtés, szuper fagyasztás, elektronikus hőmérséklet-szabályozás, 6, érzék, méretek 201,3 × 59,5 × 65,5 cm (H×Sz×Mé)
214 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WHCHL083
4,5
WHIRLPOOL W7X 83T MX
Hűtőszekrény - alulfagyasztós, D energiaosztály, hűtőszekrény kapacitás 231 l, fagyasztó kapacitás 104 l, választható nyitási irány, 3 polc, 3 fagyasztórekesz, 1 hűtőkör, total No Frost, méretek 191,2 × 59,6 × 67,8 cm (H×Sz×Mé)
259 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WHCHL135
4,9 12×
GORENJE NRK61CS2XL4
Hűtőszekrény - alulfagyasztós, C energiaosztály, hűtőszekrény kapacitás 204 l, fagyasztó kapacitás 96 l, jobb oldali zsanéros, 4 polc, 3 fagyasztórekesz, no Frost, LED világítás, szuper hűtés, szuper fagyasztás, szellőzés, méretek 185 × 60 × 59,2 cm (H×Sz×Mé)
250 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: GORCHL209

Inox hűtő

cikkA hűtő és a fagyasztó leolvasztása (ÚTMUTATÓ) Szeretnéd ha a fagyasztó és a hűtő leolvasztása gyorsan és könnyen menne? Akkor mindenképp olvasd el cikkünket, amelyben egyszerű útmutatót kínálunk e feladat végrehajtására. Néhány hasznos tippet és tippet is hozzáteszük, amelyek segítenek meghosszabbítani a...
A fagyasztó és hűtőszekrény ideális hőmérséklete igen fontos tényező. Ha megfelelően hűtjük és fagyasztjuk le az ételeket, frissességüket sokkal hosszabb ideig őrzik meg. Cikkünkből megtudhatod, milyen a fagyasztó és a hűtő optimális hőmérséklete, illetve hasznos...

Inox hűtő

A Inox hűtő kategóriában összesen 74 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó inox hűtő
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ