0% splátky mobily, notebooky Akvizice ApF HU

Intel 14th Gen Game Bundle - Star Wars Outlaws - 2024.9.15-ig kell kiváltani

Termékkatalógus
Intel 14th Gen Game Bundle - Star Wars Outlaws - 2024.9.15-ig kell kiváltani
Elektronikus promo kód az ajánlat 2024 4. 17.-tól/től 2024 7. 31.-ig vagy a készlet erejéig érvényes, az el. kódot légkésőbb 2024 9. 15.-ig szükséges érvényesíteni, softwareoffer.intel.com platformhoz
27 590 Ft
-
+
Hozzáadás a listához
Kód:  XX909x11e Gyártó honlapja:
Intel 14th Gen Game Bundle - Star Wars Outlaws - 2024.9.15-ig kell kiváltani 27 590 Ft Nem vásárolható meg külön > 5 db

Intel 14th Gen Game Bundle - Star Wars Outlaws - 2024.9.15-ig kell kiváltani

Paraméterek

Kiadó
Intel Kész!
Típus
Játék Kész!
Kulcs
softwareoffer.intel.com Kész!
Nap
17. Kész!
Hónap
4. Kész!

Tulajdonságok

Kiadó
Intel Kész!
Típus
Játék Kész!
Kulcs
softwareoffer.intel.com Kész!

Akció vége

Nap
17. Kész!
Hónap
4. Kész!
Év
2 024 Kész!

Akció kezdete

Nap
31. Kész!
Hónap
7. Kész!
Év
2 024 Kész!

Beváltani

Nap
15. Kész!
Hónap
9. Kész!
Év
2 024 Kész!
Több paraméter

Kötelező: Látogassa meg a https://softwareoffer.intel.com webhelyet (az "ajánlati oldal"), és jelentkezzen be fiókjába.

Kötelező: Kattintson az "Alkalmaz" gombra.

Kötelező: Ha rendelkezik főkulccsal, kattintson az "IGEN"-re a menüben.

Kötelező: Adja meg a főkulcsot, és kattintson a "Küldés" gombra.

Kötelező: A jelölőnégyzet bejelölésével megerősíti, hogy az ajánlat ÁSZF-et maradéktalanul megértette, azokat elfogadja (beleértve a jelen dokumentumban foglalt valamennyi feltételt, vagy a jelen dokumentumban található linkeken elérhető feltételeket), és elfogadja azokat. .

Választható: A licitálás során lehetősége nyílik üzleti kapcsolatot létesíteni a szponzorral és partnereivel azzal, hogy önként vállalja marketing e-mailek fogadását. A szponzor további ösztönző jutalmakat ajánlhat Önnek szoftver formájában erre a célra. Ha a szponzor úgy dönt, hogy beleegyezik abba a teljesen opcionális folyamatba, amikor beleegyezik a marketingüzenetek fogadásába, akkor a korábban megadott személyes adatok (név, vezetéknév és e-mail cím) ellenőrzésére kell kérni, hogy a szponzor és partnerei elküldhessék Önnek a vonatkozó információkat. . Kérjük, erősítse meg ismét, hogy a lakóhelye szerinti ország törvényeinek megfelelően elérte a nagykorúságot (sok országban ez a kor 18 év), és hogy az Intel marketinges tartalmú e-maileket küldhet Önnek. Ezekről az e-mailekről bármikor leiratkozhat. Az Intel webhelyét és kommunikációját az Intel adatvédelmi szabályzata szabályozza, a személyes adatok felhasználásának és kezelésének feltételeit pedig az Intel kötelező érvényű vállalati szabályzata szabályozza. Míg az ajánlat ÁSZF-hez való hozzájárulása kötelező, a marketing tartalmú e-mailek küldéséhez való hozzájárulás nem kötelező, és nem feltétele az akcióban való részvételnek. Emiatt kihagyhatja a személyes adatait tartalmazó űrlap beküldését.

Kötelező: Válaszoljon egy sor kérdésre a kérdőívben az Intel hardverkomponens vásárlásával kapcsolatban.

Kötelező: Fedezd fel a kódokat, és kövesd az utasításokat az ajánlatban szereplő szoftvercímek letöltéséhez az edzési időszak alatt vagy a letöltési utasításokban leírtak szerint.


Az Intel Corporation a világ legnagyobb félvezető áramköreinek és a kapcsolódó alkatrészeinek gyártója, amelyeket a számítógépekben, mobil eszközökben és egyéb készülékekben használnak. Az egyik legismertebb és legsikeresebb vállalat, amely amióta csak elindult a Szilícium-völgyből, azóta is a technológiai forradalom meghatározó szereplője.

Az Intel világszerte több mint 96 500 alkalmazottat foglalkoztat, és az egyik legnagyobb és leggazdagabb vállalat a világon. Évtizedek óta szlogenük az "Intel Inside"; Azonban 2005-ben a dinamikusabb "Leap Ahead"-re váltották fel, jelezve az innováció iránti megújult elkötelezettséget.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ