30 dnů na vrácení 30 dnů na vrácení

Intel Core i5-4570

Termékkatalógus
Intel Core i5-4570
4,8 51 értékelés
Processzor Quad-Core 3.20GHz (84W), TurboBoost 3.60GHz, Intel HD Graphics 4600 (1150MHz), 6 megabájt L3 cache, socket 1150, BOX (Haswell)
Kód:  BO431g Termékszám:  BX80646I54570

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Intel Core i5-4570

Az Intel Corporation a világ legnagyobb gyártója a félvezető áramkörök. A siker és az innováció termel édes gyümölcs formájában egy új generációs Intel Haswell processzor.

Ez a negyedik generációs Core processzorok és egy evolúciós lépés az úgynevezett Tock. Ellentétben Tick (Ivy Bridge) nem csak a finomhangolás a gyártási folyamat és kisebb módosításokkal, de igen jelentős innováció a design az egész mag. A processzor egy részét az új utasításkészlet nevű Haswell New Instruction és a GPU jön egy új korszak formájában chip Iris.

Haswell képződik forradalmi 3D tranzisztorok, amely létrehozott egy rendkívül fejlett 22nm gyártási folyamatot. A jelenlegi technológia a hit a saját képzeletbeli mennyezet és a 3D tranzisztorok, akkor lehet elérni nagyobb teljesítményt legalább 10%. Advanced Power Saving Mode biztosítja jelentősen alacsonyabb üzemanyag-fogyasztás és a környezet tiszteletben tartása.

A tényleges Intel Core i5-4570 Quad-core kullancsok frekvenciája 3,2 GHz-es és létre kell hozni az új foglalat jelzett Socket 1150 processzor tökéletesen kiegészíti HD Graphics 4600, amely növelte a frekvencia 1150 MHz szép. Kezdeti chips levelek messze, a teljesítmény nyereség akár 100%. A támogatás a Direct3D 11.1 híresen szolgálja az igényes számítógépes játékok.

Turbo Boost technológiát, a második generációs hajt frekvencia akár 3,6 GHz-es, és lehetővé teszi a magok, hogy gyorsabban fusson, mint az alapfrekvencia. Maximális frekvencia függ az aktív magok, és azt az időtartamot, amely a processzor tölt egy tuningolt állapotban terheléstől függ és a működési környezet. A felső frekvencia határ határozza elérte a határértéket a négy mutató (aktív magok számának, áramfelvétel, az energiafogyasztás, a CPU hőmérséklet).

Ha a processzor alatt működik ezeket a határokat, és a rendszer megköveteli a magasabb teljesítményt, tuningolás következik be automatikusan, anélkül, hogy bármilyen felhasználói beavatkozás. Kihasználva a fejlett algoritmusokat rendszer, maximálisan biztonságos is, ha rövid távú felett működő jelzett névleges teljesítmény (TDP). Időmérő természetesen realizált alacsonyabb mértékben alatt hasznosítása három vagy négy magot és egy maximális terhelés egy vagy egy pár.

Paraméterek

Processzor sorozat
Intel Core i5 Kész!
Foglalat
Intel 1150 Kész!
Modellmegjelölés
Intel Core i5-4570 Kész!
Processzor kódnév
Haswell Kész!
Processzor frekvencia
3,2 GHz (3,2 GHz) Kész!

Sorozat

Processzor sorozat
Intel Core i5 Kész!
Foglalat
Intel 1150 Kész!
Modellmegjelölés
Intel Core i5-4570 Kész!
Processzor kódnév
Haswell Kész!

Frekvencia

Processzor frekvencia
3,2 GHz (3,2 GHz) Kész!
Max. frekvencia (OC)
3,6 GHz (3 600 MHz) Kész!

Integrált videókártya

Integrált videókártya típusa
Intel HD Graphics 4600 Kész!
Frekvencia
1 150 MHz Kész!

További paraméterek

Jellemzők
Automatikus túlpörgetés, Virtualizáció, Integrált GPU, Hűtővel Kész!
TDP fogyasztás
84 W Kész!
Gyártási technológia
22 nm Kész!
L3 cache
6 MB Kész!
Több paraméter

Az Intel Corporation a világ legnagyobb félvezető áramköreinek és a kapcsolódó alkatrészeinek gyártója, amelyeket a számítógépekben, mobil eszközökben és egyéb készülékekben használnak. Az egyik legismertebb és legsikeresebb vállalat, amely amióta csak elindult a Szilícium-völgyből, azóta is a technológiai forradalom meghatározó szereplője.

Az Intel világszerte több mint 96 500 alkalmazottat foglalkoztat, és az egyik legnagyobb és leggazdagabb vállalat a világon. Évtizedek óta szlogenük az "Intel Inside"; Azonban 2005-ben a dinamikusabb "Leap Ahead"-re váltották fel, jelezve az innováció iránti megújult elkötelezettséget.

Megjegyzés:

A termék önmagában nem működőképes és esetenként szakemberre lehet szükség a beszerelésre.

» További CPU-Processzorok

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Intel Core i5-4570 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Intel Core i5-4570. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Intel Core i5-4570. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Intel Core i5-4570. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Intel Core i5-4570.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ