Emise pro AP+ v app - všechny segmenty 30 dnů na vrácení

Intel Core i7-4790S

Termékkatalógus
Intel Core i7-4790S
4,8 12 értékelés
Processzor Quad-Core 3.20GHz (65W), TurboBoost 4.00GHz, Intel HD Graphics 4600 (1200MHz), 8MB L3 cache, socket 1150, BOX (Haswell Refresh)
Kód:  BO533j Termékszám:  BX80646I74790S

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Intel Core i7-4790S

Intel játssza saját liga

Az Intel Corporation a világ legnagyobb gyártója a félvezető áramkörök. Její úspěšnost a inovace přinášejí sladké ovoce v podobě nové generace procesorové architektury Intel Haswell Refresh.

Ez a kép honnan ColorBox ki, és ezért nem tűnik benne.
Intel Core i7

Intel Core i7


Ez a kép honnan ColorBox ki, és ezért nem tűnik benne.
Křemíková nádhera

szilícium ragyogása

Mélyreható változásokat a mag

Ez a negyedik generációs Core processzorok és egy evolúciós lépés az úgynevezett Tock. Ellentétben Tick (Ivy Bridge) nem csak a finomhangolás a gyártási folyamat és kisebb módosításokkal, de igen jelentős innováció a design az egész mag. Procesorová část dostává novou instrukční sadu zvanou Haswell New Instruction a v rámci grafického jádra přichází nová éra v podobě čipu Iris.


A tényleges Intel Core i7-4790S négymagos kullancsok frekvenciája 3,2 GHz-es és létre kell hozni az új foglalat jelzett Socket 1150. Processzor tökéletesen kiegészíti a HD Graphics 4600, amely növelte a frekvencia 1200 MHz szép. Kezdeti chips levelek messze, a teljesítmény nyereség akár 100%. A támogatás a Direct3D 11.1 híresen szolgálják és közepes igényes számítógépes játékok.

Turbo Boost technológiát, a második generációs hajt frekvencia akár 4 GHz magok, és lehetővé teszi, hogy gyorsabban fusson, mint az alapfrekvencia. Maximális frekvencia függ az aktív magok, és azt az időtartamot, amely a processzor tölt egy tuningolt állapotban terheléstől függ és a működési környezet. A felső frekvencia határ határozza elérte a határértéket a négy mutató (aktív magok számának, áramfelvétel, az energiafogyasztás, a CPU hőmérséklet).


A tartozék még hidegebb

Együtt a processzor szolgáltatja az alap hűtőbordát gyártója, amely megfelel az összes működési paramétereit. Azonban azt javasoljuk, hogy válasszon egyet a fejlettebb hűtők étlapunkról . Az eredmény az lesz az alacsonyabb hőmérséklet és a zaj hosszú távon.

Ez a kép honnan ColorBox ki, és ezért nem tűnik benne.
Přiložený chladič

csatolt hűtő

Paraméterek

Processzor sorozat
Intel Core i7 Kész!
Foglalat
Intel 1150 Kész!
Modellmegjelölés
Intel Core i7-4790S Kész!
Processzor kódnév
Haswell Refresh Kész!
Processzor frekvencia
3,2 GHz (3,2 GHz) Kész!

Sorozat

Processzor sorozat
Intel Core i7 Kész!
Foglalat
Intel 1150 Kész!
Modellmegjelölés
Intel Core i7-4790S Kész!
Processzor kódnév
Haswell Refresh Kész!

Frekvencia

Processzor frekvencia
3,2 GHz (3,2 GHz) Kész!
Max. frekvencia (OC)
4 GHz (4 000 MHz) Kész!

Integrált videókártya

Integrált videókártya típusa
Intel HD Graphics 4600 Kész!
Frekvencia
1 200 MHz Kész!

További paraméterek

Jellemzők
Automatikus túlpörgetés, Virtualizáció, Csökkentett fogyasztás, Integrált GPU, HyperThreading, Hűtővel Kész!
TDP fogyasztás
65 W Kész!
Gyártási technológia
22 nm Kész!
L3 cache
8 MB Kész!
Több paraméter

Az Intel Corporation a világ legnagyobb félvezető áramköreinek és a kapcsolódó alkatrészeinek gyártója, amelyeket a számítógépekben, mobil eszközökben és egyéb készülékekben használnak. Az egyik legismertebb és legsikeresebb vállalat, amely amióta csak elindult a Szilícium-völgyből, azóta is a technológiai forradalom meghatározó szereplője.

Az Intel világszerte több mint 96 500 alkalmazottat foglalkoztat, és az egyik legnagyobb és leggazdagabb vállalat a világon. Évtizedek óta szlogenük az "Intel Inside"; Azonban 2005-ben a dinamikusabb "Leap Ahead"-re váltották fel, jelezve az innováció iránti megújult elkötelezettséget.

Megjegyzés:

A termék önmagában nem működőképes és esetenként szakemberre lehet szükség a beszerelésre.

» További CPU-Processzorok

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Intel Core i7-4790S Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Intel Core i7-4790S. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Intel Core i7-4790S. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Intel Core i7-4790S. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Intel Core i7-4790S.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ