AP+ nový vizuál Shop roku

Intel Core i7-7820X DELID

Termékkatalógus
Intel Core i7-7820X DELID
Processzor – 8-Core, HT, 3,6 GHz (140 W), Turboboost 4,2 GHz, Turboboost 3.0 4,5 GHz, 11 MB L3 cache, DDR4 2666 MHz, 2066 csatlakozó, Skylake X, gyári hűtő nélkül
Kód:  BO535g2 Termékszám:  BX80673I77820X Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Intel Core i7-7820X DELID

A világhírű Intel céget senkinek sem kell bemutatni. Évek óta a világ egyik legnagyobb processzor- és chipgyártójaként tartják számon. A cég piacra dobta a legjobb, asztali PC-hez szánt processzorait, és teljesítmény tekintetében ismét nagyot alkottak. Lényegében ez egy szerver processzor, amelyet játékra optimalizáltak. Az Intel Core i7-7820X processzor LGA 2066 foglalattal és a továbbfejlesztett Intel X299 lapkakészletekkel ellátott alaplapokhoz készült.

Az Intel Core i7-7820X processzor legfontosabb jellemzői

  • Tökéletesre fejlesztett, extrém teljesítmény
  • Exkluzív, jól átgondolt processzor Michael Mikle-től (Elkim)
  • Nyitott szorzó túlhúzási lehetőséggel
  • 8 magos nagy frekvencia, akár 3,6 GHz-ig
  • Új Turbo Boost Max 3.0, az egyes magok túlhúzásához
  • Támogatja a DDR4 memóriát akár 2 666 MHz-ig
  • Továbbfejlesztett 14nm gyártási folyamat
  • LGA 2066 foglalathoz és Intel X299 lapkakészlethez készült

Technológia a csúcson

Az új, modern X sorozatba tartozó processzor 8 maggal rendelkezik. A jelenleg legkorszerűbbnek számító 14 nm-es gyártási technológiával készült. Mindegyik mag 3,6 GHz alapfrekvenciával működik, ugyanakkor a Turbo üzemmóddal és az automatikus túlhúzással akár 4,2 GHz is elérhető. Az előző generációhoz hasonlóan a memória-vezérlőt közvetlenül a chipbe integrálták. Ez a négycsatornás DDR4 memória-vezérlő akár 2666 MHz-en is működhet. A processzor 11 MB kapacitású cache memóriával is büszkélkedhet.

Mit jelent a DELID?

A CPU-n történő viszonylag kifinomult beavatkozást hívjuk DELID-nek. Az Intel meglehetősen általános hővezető pasztát használ a chip és a hőátadó között. A processzor túlmelegedése a túlhúzás alatt másodpercek alatt megtörténik. Michal Mikle lehetővé teszi a processzor biztonságos "kicsomagolását", egy minőségi paszta felhelyezését, majd mindennek az eredeti formába történő lezárását. Az eredmény nem marad el: maximális terhelés alatt is észrevehető a hőmérséklet-csökkenés.

Turbo Boost Max 3.0 - akár 15% teljesímény-növekedés

Mivel elsősorban asztali processzorokról van szó, az Intel olyan fejlett technológiával rukkolt elő, amely minden processzorból a lehető legtöbbet hozza ki. A Turbo Boost Max 3.0 képes minden egyes magot egyedileg tesztelni és azok közül a legjobbat kiválasztani. A felső teljesítmény-határon a különbség akár 15% is lehet, amelyet vétek lenne nem kihasználni. A kiválasztott mag folyamatosan maximális frekvencián fut majd, és a rendszer előnyben fogja részesíteni. 

További információ:

Csomagolás:
Ez a modell gyári hűtő nélkül érkezik

Paraméterek

Processzor sorozat
Intel Core i7 Kész!
Foglalat
Intel 2066 Kész!
Modellmegjelölés
Intel Core i7-7820X Kész!
Processzor kódnév
Skylake-X Kész!
Processzormagok száma
8 × Kész!

Sorozat

Processzor sorozat
Intel Core i7 Kész!
Foglalat
Intel 2066 Kész!
Modellmegjelölés
Intel Core i7-7820X Kész!
Processzor kódnév
Skylake-X Kész!

Magok száma

Processzormagok száma
8 × Kész!

Frekvencia

Processzor frekvencia
3,6 GHz (3,6 GHz) Kész!
Max. frekvencia (OC)
4,3 GHz (4 300 MHz) Kész!

Teljesítmény

CPU Passmark
18 547 Kész!

További paraméterek

Jellemzők
Automatikus túlpörgetés, Nyitott szorzó, Virtualizáció, HyperThreading Kész!
TDP fogyasztás
140 W Kész!
Gyártási technológia
14 nm Kész!
L2 cache
8 MB Kész!
L3 cache
11 MB Kész!
Több paraméter

Az Intel Corporation a világ legnagyobb félvezető áramköreinek és a kapcsolódó alkatrészeinek gyártója, amelyeket a számítógépekben, mobil eszközökben és egyéb készülékekben használnak. Az egyik legismertebb és legsikeresebb vállalat, amely amióta csak elindult a Szilícium-völgyből, azóta is a technológiai forradalom meghatározó szereplője.

Az Intel világszerte több mint 96 500 alkalmazottat foglalkoztat, és az egyik legnagyobb és leggazdagabb vállalat a világon. Évtizedek óta szlogenük az "Intel Inside"; Azonban 2005-ben a dinamikusabb "Leap Ahead"-re váltották fel, jelezve az innováció iránti megújult elkötelezettséget.

Megjegyzés:

A termék önmagában nem működőképes és esetenként szakemberre lehet szükség a beszerelésre.

» További CPU-Processzorok

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Intel Core i7-7820X DELID Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Intel Core i7-7820X DELID. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Intel Core i7-7820X DELID. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Intel Core i7-7820X DELID. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Intel Core i7-7820X DELID.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ