A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

ApF HU Velikonoce HU

Intel Pro 6000p M.2 1TB SSD

Termékkatalógus
Intel Pro 6000p M.2 1TB SSD
SSD meghajtó - M.2 slot, NVMe 3D TLC, akár 1800 MB/s olvasási sebesség, akár 560 MB/s írási sebesség, méret: 22x80mm
Kód:  NR111t8d Termékszám:  SSDPEKKF010T7X1

Intel Pro 6000p M.2 1TB SSD

A Pro 6000p sorozat professzionális SSD-je az Inteltől - a vezető számítógép alkatrész gyártótól. Az eszköz úgy lett kialakítva, hogy minden modern M.2 interfész támogatással rendelkező platformmal használható legyen. Kis- és nagyvállalatok számára ideális választás. Ugyanakkor távoli kapcsolathoz és távoli rendszergazdai feladatok ellátásához is tökéletesen használható, így hasznos kiegészítő lehet IT hálózati adminisztrátorok számára.

Kiemelkedő tulajdonsága a villámgyors adatátviteli sebesség, mind olvasás és írás esetén. A beépített Intel Nand 3D technológia szintén figyelemre méltó. Végezetül, fontos megemlítenünk az Intel Remote Secure Erase Solution alkalmazást, amely fokozott, fejlett biztonságot biztosít adatátvitel esetén, és megkönnyíti a távolról végzett adminisztrátori feladatok elvégzését.

Főbb jellemzők

  • Gyors SSD egy gyors interfész M.2
  • Energiatakarékos teljesítmény - NVMe vezérlő
  • Prémium biztonság és távoli menedzsment IT Rendszergazdáknak
  • A legjobb megoldás a biztonságos adattároláshoz
  • Biztonságos titkosítás AES 256 bites
  • Alkalmas nagy- és kisvállalkozások számára

Az Intel Corporation a világ legnagyobb félvezető áramköreinek és a kapcsolódó alkatrészeinek gyártója, amelyeket a számítógépekben, mobil eszközökben és egyéb készülékekben használnak. Az egyik legismertebb és legsikeresebb vállalat, amely amióta csak elindult a Szilícium-völgyből, azóta is a technológiai forradalom meghatározó szereplője.

Az Intel világszerte több mint 96 500 alkalmazottat foglalkoztat, és az egyik legnagyobb és leggazdagabb vállalat a világon. Évtizedek óta szlogenük az "Intel Inside"; Azonban 2005-ben a dinamikusabb "Leap Ahead"-re váltották fel, jelezve az innováció iránti megújult elkötelezettséget.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Intel Pro 6000p M.2 1TB SSD
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Intel Pro 6000p M.2 1TB SSD NVMe. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Intel Pro 6000p M.2 1TB SSD NVMe. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Intel Pro 6000p M.2 1TB SSD NVMe. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Intel Pro 6000p M.2 1TB SSD NVMe.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ