Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

ION Tape Express

Termékkatalógus
ION Tape Express
Rádiómagnó - MC kazetták digitalizálása, USB-n keresztül MP3 formátumra, 3.5mm audio kimenet, EZ Vinyl/Tape Converter software, USB/elem, a fülhallgató a csomagolás része
Kód:  ION032a Termékszám:  812715011413

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

ION Tape Express

Rengeteg audio kazettával rendelkezel, és szeretnéd őket digitalizálni? Ezzel a hordozható lejátszóval, amely minden kazettatípussal remekül működik, USB csatlakozás segítségével a zeneszámokat könnyedén átviheted a  kazettákról a számítógépedre, ahol digitális zenefájlként mentheted el őket. Ezután könnyedén CD-re írhatod őket, vagy hallgathatod a kedvenc digitális zenelejátszódon, telefonodon vagy akár az autóban. Így a kedvenc zenédet kiszabadíthatod az elavult kazetták csapdájából. 

Legfontosabb jellemzők

  • Átalakíthatod a régi autio kazettákon lévő zenét digitális formátumra
  • Minden típusú kazettát képes lejátszani (normál, réz és króm)
  • Elemmel vagy USB-vel működik (az elemet külön kell megvenni)
  • A 3,5 mm-es audio kimenet lehetővé teszi, hogy úgy játszd le a kazettákat, mint egy walkman
  • A fülhallgató a csomagolás része
  • A lejátszóhoz egy remek konvertáló programot is kapsz

A kazettáról digitális formátumra

A Tape Express kialakítása lehetővé teszi az egyszerű szállítását. A kompakt design-nak köszönhetően bárhová magaddal viheted, és bármilyen körülmény között lejátszhatod vagy átalakíthatod a kedvenc zeneszámaidat. Elemmel működik, de USB segítségével a számítógéphez is csatlakoztathatod tápellátás céljából. A lejátszó egy 3,5 mm-es audio kimenettel is fel van szerelve, így a zenét átalakítás nélkül, fülhallgató vagy hangszóró segítségével is hallgathatod.

Ingyenes programmal a zene konvertálására

A zenei formátumok egyszerű konvertálására a lejátszó a kiváló Z Vinyl/Tape Converter programot nyújtja. Ez a program remek funkciókat és egyszerű használatot biztosít. Emellett képes a frissen átalakított fájlokat az iTunes könyvtáradba is hozzáadni.

Rendszerkövetelmények:

Windows XP és újabb, vagy OSX 10.4 és újabb, USB 1.1 vagy 2.0, legalább 300 MB RAM, CPU sebesség legalább 1 GHz

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ION Tape Express Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ION Tape Express. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ION Tape Express. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ION Tape Express. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ION Tape Express.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ