A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Shop roku 30 dnů na vrácení

ION Vinyl Motion Air

Termékkatalógus
ION Vinyl Motion Air
4,0 2 értékelés
Lemezjátszó - közvetlen meghajtás, fordulatszám: 33,3, 45 és 78, vezérlés: automata, beépített előerősítő, USB
Kód:  ION001p1 Termékszám:  0812715019563

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

ION Vinyl Motion Air

A lemezjátszók kora már ugyan letűnni látszik, idejük azonban még nem csengett le teljesen. Ha Ön még mindig a bakelit szerelmesei közé tartozik, és szeretné leporolni régi lemezeit, vagy vonzza a gramofon-lemezek megvásárlása, és minőségi lejátszó után kutat, úgy  az ION Vinyl Motion Air biztosan megfelel az Ön elképzeléseinek. A remekbe szabott retró design, illetve a műbőr kivitelezés mellett a készülék további extrákat is kínál. Legnagyobb előnyei egyértelműen a beépített hangszórók, illetve a vezeték nélküli zenehallgatás funkciója. 

Fő sajátosságok

  • Életet lehel a rég elfeledett lemezekbe
  • Bakelitlemezes felvételek digitalizálása
  • Két beépített hangszóró
  • 3 lejátszási sebesség
  • Beépített USB audio felület és RCA-kimenet a hangszórók csatlakoztatására
  • Elegáns és stílusos design
  • Vezeték nélküli fejhallgató csatlakoztatása

Zenehallgatás mindenek előtt

Két minőségi beépített hangszóró teszi lehetővé a zenehallgatást bármilyen további berendezés csatlakoztatása nélkül. Ám, ha bakelitlemezeit a környező zajok nélkül szeretné élvezni, adott a lehetőség vezeték nélküli fejhallgató csatlakoztatására, vagy akár 3,5 mm-es Jack-kábel csatlakoztatására, emellett természetesen biztosított az RCA-kimenet is az otthoni HiFi-berendezés csatlakoztatására. Beépített akkumulátorának köszönhetően a lemezjátszót valóban bárhova magával viheti.

Digitalizálja régi felvételeit

Otthona nyugalmában bakelitlemezeit hifi-berendezésen keresztül hallgathatja. A beépített digitális audio interfésznek, illetve a mellékelt EZ Vinyl / Tape Converter nevű szoftvernek köszönhetően felvételei átvihetők digitális formátumba, így utazás során, MP3-lejátszóról vagy okotelefonjáról is élvezheti őket. Sőt, a szoftver képes felosztani a teljes felvételt különálló zeneszámokra. A rendszer támogatja mind a PC, mind a Mac platformokat. A három előre beállítható forgatási sebesség biztosítja a kompatibilitást a 33 1/3, 45 és 78 RPM-es lemezekkel. Így nem vesznek kárba törékeny, 78-as fordulatú Shellac-lemezei sem, ezekhez azonban speciális tű beszerzése szükséges. A szabványos RCA-kimeneten keresztül házimozi rendszer vagy hangszórók csatlakoztathatóak.

Műszaki adatok:

Felület:
Beépített USB audio interfész (B-típusú USB-csatlakozó)
RCA sztereó vonalszintű kimenet
3,5mm Jack
Bluetooth

Lejátszási sebesség:
33 1/3, 45, 78-es percenkénti fordulatszámmal

Szoftver:
EZ Vinyl/Tape Converter

Méretek:
194× 346 × 464 mm

Tömeg:
2,7 kg

Felületkezelés:
Fekete

A csomag tartalma:
Vinyl Motion Air lemezjátszó
CD-lemez EZ Vinyl / Tape Converter szoftver telepítéséhez
USB-kábel
Adapter szinguláris lemezekhez
Tápforrás
Használati utasítás

 

 

Paraméterek

Több paraméter
Megjegyzés:
» Összes lemezjátszó
» Összes Hifitorony

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ION Vinyl Motion Air Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ION Vinyl Motion Air. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ION Vinyl Motion Air. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ION Vinyl Air Motion. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ION Vinyl Air Motion.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ