iPhone 13 mini

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Telefon márka/model
Márkák
Apple
(1)
Tulajdonságok
Gyorstöltés
(1)
Vezeték nélküli töltés
(1)
Gyors vezeték nélküli töltés
(1)
Arcfeloldás
(1)
MMS támogatás
(1)
MagSafe
(1)
Vezeték nélküli technológiák
NFC
(1)
WiFi
(1)
Bluetooth
(1)
GPS
(1)
Szűrés

Az Apple iPhone 13 mini az Apple helytakarékos zászlóshajó sorozatának legújabb modellje. Kompakt és könnyű házában maximális teljesítményt tartogat a telefon hűséges rajongóinak és az új felhasználóknak egyaránt. Apple A15 Bionic chip készlet, fényesebb kijelző és még nagyszerűbb kamera vár. Mi mást tartogat még az iPhone 13 mini készülék?

Tovább

Csúcsteljesítmény kis méretben, ez az iPhone 13 mini

Amennyiben az Apple normál zászlóshajó modelljei túl nagynak bizonyultak számodra, úgy az iPhone 13 mini megfelelő választás lehet. Ugyanolyan nagy teljesítmény jellemzi, mint az iPhone 13 készüléket, azonban sokkal gazdaságosabb méretekkel, kisebb tömeggel és 5,4" Super Retina XDR kijelzővel érkezik.

  • Az Apple iPhone 13 mini büszkén megy szembe az egyre nagyobb méretű telefonok trendjével.
  • Az exkluzív 5,4"-os Super Retina XDR OLED panel most még fényesebb és színesebb.
  • A telefon agya a gyors Apple A15 Bionic chip készlet, amely az iPhone 12-nél akár 50%-kal jobb számítási teljesítményt nyújt.
  • Az Apple iP 13 mini az iPhone 13 készülékhez hasonlóan támogatja az 5G hálózatot és a MagSafe kiegészítőket.
  • A gyártó az elegáns, éles ívekkel teli, ismerős designra szavazott, amely elfér a zsebedben.
  • A fő fotómodul az Apple iPhone 13 egyik legjobb jellemzője. Minden részletet megörökít, még sötétben is.

Apple iPhone 13 mini, nagy teljesítményű készülék, amely elfér a zsebedben

Hogyha szeretsz fotókat és videókat készíteni a szabadban, útközben vagy sportolás közben, úgy az Apple iPhone 13 mini készülék egy valóra vált álom lesz. A fő kamera a rendkívül alacsony f/1,6-os rekeszértéknek hála akár 47%-kal több fényt rögzít a felvételen és az 1,7µm-es érzékelővel minden fontos részletet megörökít. Ezt követően az optikai stabilizálás lesz segítségedre a valóban lélegzetelállító videók készítésében.

Az Apple iP 13 mini második lencséje egy széles látószögű érzékelő. A számos szoftveres fejlesztéssel sokkal gyorsabb és már támogatja az éjszakai módot is.

Az Apple iPhone 13 mini tárhelye egyszerűen nem fogy el

Ha az előző generációnál tárhelyhiánnyal küzdöttél, örömmel fogod tapasztalni, hogy az iPhone 13 mini 256 GB nem a sor végét jelenti. Az Apple legkompaktabb mobiltelefonja most először kínál 512 GB belső memóriával rendelkező modellt is. Az Apple iPhone 13 mini 128, 256 vagy 512 GB-os változatban kapható.

Az iP 13 mini mérete

Az alapmodellhez képest az iPhone 13 mini láthatóan kisebb.

Szuper okos iPhone 13 mini okostelefon kis méretű kijelzővel

Kis mérete ellenére az Apple iPhone 13 mini lenyűgöző 5,4"-os Super Retina XDR OLED kijelzővel készült, amely nagyszerű a multimédiás tartalmak megtekintéséhez, illetve munkavégzéshez, játékhoz vagy a barátokkal való csevegéshez. Idén a kijelző még tisztább. Normál üzemmódban a fényereje elérheti a 800 nites értéket, HDR üzemmódban pedig a hihetetlen 1200 nites értéket.

i

Az Apple nem vette félvállról az iPhone 13 tartósságát

Hogyha szeretsz a természetben tartózkodni, szívesen sportolsz vagy aktív hivatást űzöl, úgy biztosan nem szeretnéd, hogy ennek a telefonod lássa kárát. Az iPhone 13 kijelzőjét rendkívül ellenálló Ceramic Shield kerámia üveg védi, a telefon kerete alumíniumból készült, maga a mobiltelefon pedig megkapta az IP68 tanúsítványt.

Mutasd meg az egyéniséged az öt új színben érkező iPhone 13 mini egyikével

Most már tudod, hogy az iPhone 13 mini telefon páratlan teljesítménnyel és csúcs-modern technológiával rendelkezik. Azonban nem szabad megfeledkeznünk a telefon megjelenéséről sem. Öt vadonatúj színben érkezik. Ezek a fehér Starlight, a fekete Midnight, a kék Blue, a rózsaszín Pink és a különleges (PRODUCT)RED piros verzió, amelynek megvásárlásával támogatod a HIV/AIDS betegség gyógyítását és az ehhez kapcsolódó kutatásokat is.

iPhone 13 mini ár

Az Apple iPhone 13 mini telefonok szó szerint minden színben pompáznak.

Hogyan viszonyul az iPhone 13 mini a többi készülékhez?

Az iPhone 13 mini okostelefon leginkább méretében különbözik a sorozat többi tagjától. Ugyanakkor különbség van például az akkumulátor kapacitásában is. A legfontosabb paramétereket az alábbi táblázatban foglaltuk össze.

Paraméterek iPhone 13 mini iPhone 13 iPhone 13 Pro iPhone 13 Pro Max
Processzor A15 Bionic A15 Bionic A15 Bionic A15 Bionic
Kijelző 5,4" Super Retina XDR 6,1" Super Retina XDR 6,1" Super Retina XDR 120 Hz 6,7" Super Retina XDR 120 Hz
Felbontás 2340 × 1080 px 2532 × 1170 px 2532 × 1170 px 2778 × 1284 px
Fő kamera 12Mpx széles + 12Mpx ultra széles 12Mpx széles + 12Mpx ultra széles 12Mpx széles + 12Mpx ultraszéles + 12Mpx telefotó 12Mpx széles + 12Mpx ultraszéles + 12Mpx telefotó
Vezeték nélküli töltés 15W 15W 15W 15W
Akkumulátor kapacitása 2 406 mAh 3 227 mAh 3 095 mAh 4 352 mAh
Méret 131,5 × 64,2 × 7,65 mm 146,7 × 71,5 × 7,65 mm 146,7 × 71,5 × 7,65 mm 160,8 × 78,1 × 7,65 mm
Színváltozatok Fekete, kék, fehér, rózsaszín, piros PRODUCT(RED) Fekete, kék, fehér, rózsaszín, piros PRODUCT(RED) Szürke, kék, ezüst, arany Szürke, kék, ezüst, arany

Az Apple iPhone 13 mini kompatibilis a MagSafe és más kiegészítőkkel

Az Apple iPhone 13 mini a legújabb 5G zászlóshajó szériákhoz hasonlóan támogatja a 4K videófelvételt, illetve a MagSafe kiegészítőket is. Vásárolhatsz hozzá például vezeték nélküli töltőt, tokot vagy egy új bőr pénztárcát, amelyet megjelenít a Lokátor alkalmazás. Kínálatunkban iP 13 mini üvegfóliák és tokok is találhatók.

Nem sikerült még eldöntened, melyik változatot vedd meg? Nézd meg, melyek a legnépszerűbb iPhone 13 mini készülékek ügyfeleink körében. Ha az iPhone 13 mini ár is befolyásolja a döntésed, vess egy pillantást a kínálatra ár szerint növekvő sorrendbe rendezve.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
1 termék
iPhone 13 Mini 128 GB éjfekete - Mobiltelefon Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,8 355×
iPhone 13 Mini 128 GB éjfekete
Mobiltelefon - 5,4"-es Super Retina XDR OLED kijelző 2340 × 1080 felbontással, 4 GB RAM, 128 GB belső tárhely, single + eSIM, Apple A15 Bionic processzor, kameramodul: 12Mpx (f/1,6) fő kamera + 12Mpx széles látószögű, 12Mpx felbontású előlapi kamera, GPS, NFC, LTE, 5G, Lightning port csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 20W, vezeték nélküli töltés 15W, 2438 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2021, iOS operációs rendszer
308 490 Ft
Használt raktáron
Termékkód: RI037b2

iPhone 13 mini

értékelésiPhone 15 (TESZT): 48 Mpx-es kamera és Dynamic Island. Az idei modell több újdonságot kínál, mint az elődje A mobiltelefonok áradatában megtalálni a megfelelő kedvencet nem könnyű, ráadásul az Apple úgy döntött, hogy még jobban megnehezíti a dolgunkat. A sokat vitatott és már-már értelmetlennek tűnő iPhone 14-et maga mögött hagyta, és bemutatta az iPhone 15-öt. Szokásunkhoz...
A hatalmas iPhone 15 Pro Max a többi készülékhez képest a jobb tulajdonságainak köszönhetően keltette fel a figyelmet. Leteszteltük, így egy olyan betekintést nyújthatunk, amely nemcsak a leendő vásárlók számára lehet hasznos.
Az új iPhone dobozában nincs fülhallgató és töltőadapter. Mi erre a megoldás és mit válasszunk a helyettesítésükre? Számos lehetőségünk van.
iPhoneAz iPhone története: hogy telt az idő a legendás telefonnal? Az iPhone bevezetésével az Apple kitörölhetetlen nyomot hagyott a mobiltelefonok fejlesztésének történetében. Hogyan telt az idő az iPhone-okkal, miben fejlődtek az idők során és mennyire voltak népszerűek az egyes generációk és modellek a felhasználók körében? Cikkünk...
Az iPhone 14 sorozat mindenki számára tartogat valamit. Már a két alapmodell, az iPhone 14 és az iPhone 14 Plus is a csúcsminőséget képviseli. Az Apple új színváltozatban mutatta be őket, ami történetesen a sárga.
Az iPhone 13 mini ismét remek választás azoknak, akik egy kicsi, de rendkívül erős telefont szeretnének. Az új funkciók szinte mindent javítanak - a teljesítményt, az üzemidőt és a fényképezést. A designt is újragondolták.
További cikkek Összes cikk

iPhone 13 mini

A iPhone 13 mini kategóriában összesen 1 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó iPhone 13 mini Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább iPhone 13 mini A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb iPhone 13 mini A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: iPhone 13 mini vélemények
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ