AP+ nový vizuál MV - kola

iPhone 15 Pro Max (TESZT): a leggyorsabb iPhone csúcskategóriás kamerával, új köntösben érkezik

Termékkatalógus
iPhone 15 Pro Max, teszt

iPhone 15 Pro Max (TESZT): a leggyorsabb iPhone csúcskategóriás kamerával, új köntösben érkezik


Az elmúlt évek egyik legtöbbet emlegetett telefonja még mindig az Apple iPhone. Az Apple minden évben új és jobb funkciókkal bővíti a készülékeit. A közelmúltban 4 új iPhone-t mutattak be, mindegyik más-más funkciókkal, mérettel és árral rendelkezik. Mai tesztünkben minden idők legjobb iPhone-ját vesszük górcső alá, ami nem más, mint az iPhone 15 Pro Max. Mi mindent tud felmutatni?Teszt

Szerző: Ondřej Chabr

iPhone 15 Pro Max (TESZT) – TARTALOM

 1. Az iPhone 15 Pro Max titániumkerettel büszkélkedhet, melynek köszönhetően a súlya is csökkent
 2. Az iPhone 15 Pro Max-ról eltűnt két dolog, helyükre jobb alternatívák kerültek
 3. Az iPhone 15 Pro Max kijelzőjének keretei karcsúsításon estek át
 4. Az Apple idén az erősebb grafikára helyezi a hangsúlyt az első 3 nm-es mobilprocesszorral
 5. Az iPhone 15 Pro Max a rekord méretű teleobjektívjével a mobilos videófelvételek királya
 6. Az iPhone 15 Pro Max trónkövetelői még váratnak magukra, az idei mobilok ehhez nem elégségesek
 7. Az iPhone 15 Pro Max lehagyja az alap Pro modellt és határozott tempót diktál
 8. Amit korábban az iPhone 15 Pro Max-ról (és 15 Pro-ról) írtunk

Az iPhone 15 Pro Max titániumkerettel büszkélkedhet, melynek köszönhetően a súlya is csökkent

A kaliforniai óriás idén sem aprózta el a felhozatalt, és négy iPhone 15 modellt mutatott be a nagyközönségnek. Az maximális felszereltség ezúttal is az iPhone 15 Pro Max csúcsmodellre korlátozódik, míg az elmúlt években a legnagyobb változatú Pro Max és Pro közötti különbségek csak a dizájn, a kijelző és az akkumulátor kapacitásában voltak megfigyelhetők. Idén viszont tényleg valami extrát kaptunk.

iPhone 15 Pro Max, a teljes iPhone 15 termékcsalád
Az összes idei újdonság – iPhone 15 és iPhone 15 Plus rózsaszín változatban, iPhone 15 Pro és iPhone 15 Pro Max kék színben.

Kezdve a dizájnnal, máris láthatunk néhány változást, és érdemes ezeket a használat kontextusába helyezni. Az iPhone 15 Pro Max a titánium keretnek köszönhetően kicsit lefogyott. Akinek lehetősége van összehasonlítani a tavalyi 14 Pro Max-szal, biztosan észreveszi a közel 20 grammos súlycsökkenést, ami határozottan érezhető. A súly mellett az új iPhone kerekebb élekkel rendelkezik. Összességében ez valóban jelentős, így a megjelenés azt a benyomást kelti, hogy a készülék tényleg nagy változáson ment keresztül.

iPhone 15 Pro Max, előlap iPhone 15 Pro Max, hátlap
Az előlap és a hátlap egy kicsit jobban lejt a telefon titánium oldalai felé.

A nagyobb változáshoz azonban egy másik jelentős javulás is hozzájárul a keretek szélességében. Már a telefon megjelenése előtt is voltak olyan találgatások, hogy az Apple jelentősen elvékonyítja őket. Napi szinten lehetőségem van összehasonlítani az iPhone 14 Pro-val, és a korábbi modellen ránézésre valóban túl hangsúlyosnak tűnnek a keretek. Olyannyira vékonyabb lett a keret, hogy az a készülék kisebb méretéhez is nagyban hozzájárult, épp csak a vastagsága nem változott. A régebbi tokokat ugyan nem próbáltam meg rárakni, de feltételezem, hogy feleslegesen is tenném, hiszen túl lazán ülne bele.

iPhone 15 Pro Max, környező keret iPhone 15 Pro Max, összehasonlítás az iPhone 14 Pro-val
A képen nem látható a keretek közvetlen összehasonlítása az előző generációval, de hidd el nekem, a különbség valóban eléggé észrevehető.

Az iPhone 15 Pro Max-ról eltűnt két dolog, helyükre jobb alternatívák kerültek

A telefonra azonnal tokot húztam, szerintem a legtöbb felhasználó is így tesz. Szóval, bár a sokat reklámozott titánium keret nagyon kellemes tapintású, és az iPhone 15 Pro Max már biztosan nem vonzza magához az ujjlenyomatokat, mint az acél, de így csak az új vezérlőelem - az Action gomb - kezelésénél kerültem kapcsolatba az új anyaggal.

iPhone 15 Pro Max, AlzaGuard átlátszó tok
A kisebb méret miatt nem javaslom, hogy a régebbi iPhone 14 Pro Max tokokat használd hozzá. Az új készülék ficánkolna benne.

Az Apple az akciógombot a Pro modellekre korlátozta, azaz az iPhone 15 Pro és 15 Pro Max modellekre. A telefon indításakor kiválaszthatjuk a funkcióját, és választhatunk, hogy megtartjuk eredeti rendeltetésének, a néma üzemmód kapcsolójának, vagy beállítjuk a kamera, a zseblámpa, a hangrögzítő vagy a gyorshívás kiváltására. Az utóbbi lehetőséggel nagyon jól lehet kísérletezni, így ez a gombot igazán jó segítővé teheti. Még arra is van lehetőség, hogy a gombot teljesen funkció nélkül hagyjuk.

iPhone 15 Pro Max, akciógomb iPhone 15 Pro Max, összehasonlító gomb - kapcsoló
Az oldalsó akciógomb az eredeti kapcsolóhoz képest. Aktiválásához nem elég csak megnyomni, hanem nyomva is kell tartani, és haptikus választ is ad.

Az iPhone 15 Pro Max (és az iPhone 15 Pro) legújabb változásai a 4 szín és az új USB-C csatlakozó, amelyet az Apple az EU-s előírások miatt az összes idei iPhone-ra rátett. Erről bővebben a teljesítmény résznél beszélünk, de vizuálisan nyilván nincs sok újdonság. Méretileg és formailag nincs sok különbség a kettő között. A négy színválasztékkal kapcsolatban van némi vita, hogy melyik mennyire népszerű. Az internetes fórumokon olvasható reakciók alapján azt mondanám, hogy a legnépszerűbb a natúr titán, amely szoros versenyben áll a kék titán változattal.

iPhone 15 Pro Max, USB-C iPhone 15 Pro Max, USB-C vs Lightning
Az új iPhone-t messziről nem fogod tudni megkülönböztetni az alsó csatlakozó formájáról, de az USB-C sokban különbözik.

Ha az iPhone 15 Pro Max tok mellett döntesz, nem kell túl sokat aggódnod a színválasztás miatt. Ahol azonban valószínűleg feltűnő lesz a színárnyalat, az a hátul kiálló fotómodul. Nem lett nagyobb, azonos méretű, mint a tavalyi Pro modelleken használt modul. A kamerák hármasa szintén kiáll, és ezek a körök megbízhatóan tartják meg maguk között a port. Ezenkívül még helyet kapott itt egy LiDAR érzékelő és a LED égő. Az általunk tesztelt iPhone 15 Pro Max kék titán színben érkezett.

iPhone 15 Pro Max, érzékelők kiemelkedése iPhone 15 Pro Max, fotómodul összehasonlítása
A fotómodul formája nem változott. A nagy iPhone-on nem tűnik olyan masszívnak, mint a klasszikus Pro modellen. Ott a hátlap szélességének több mint a felét foglalja el.

Az iPhone 15 Pro Max kijelzőjének keretei karcsúsításon estek át

Vannak olyan paraméterek, amelyekhez a gyártó nem nyúlt hozzá, mert egyelőre egyszerűen nincs sok lehetőség a továbblépésre. Ez a paraméter az iPhone 15 Pro Max esetében a kijelző. Méretét tekintve megtartja az évek óta bevált 6,7 hüvelykes képátlót. A panel ismét nagyon nagy felbontást kapott - az 1290 pixeles szélességgel 460 ppi körüli finomságot produkál. A megnevezés továbbra is Super Retina XDR, és természetesen OLED-panelről van szó, 120 Hz-es adaptív frissítési frekvenciával. A idei vékony környező keretek nagyon jól állnak neki.

iPhone 15 Pro Max, teszt, kijelző iPhone 15 Pro Max, teszt, nagy felbontás
A keskeny keret, a nagy fényerő és a felbontás mindenkit elkápráztat, aki szereti a minőségi képet.

Meg kell dicsérnem a kültéri fényességet. Akár 2000 nits-re is képes felmenni, és még közvetlen napfényben is tökéletesnek olvasható a képernyőn megjelenő kép. A kijelző hűen jeleníti meg a színeket, és a kontrasztja is szép. A tetején lévő dinamikus sziget is változatlanul megmaradt - a támogatott alkalmazásokban az éppen futó műveletek ellenőrzése szempontjából ez egy vizuálisan tetszetős és praktikus funkciónak mondható. A készülék Face ID-t is tartalmaz, amely a gyors feloldáshoz és a mobilfizetéshez is használható. És még sötétben is megbízhatóan működik.

iPhone 15 Pro Max, Dynamic Island
Közeli fotó a képernyőkivágások párosáról, amelyek együtt egy egész dinamikus szigetet alkotnak.

A kijelzőn aktiválhatjuk az always-on funkciót, de nem könnyű meghatározni, hogy mennyi idő alatt kapcsoljon ki a kijelző. Így néha túl sokáig tart, amíg a háttérkép és az értesítések, ha halványan is, de megjelennek. A beállítások között találsz egy opciót a csendes üzemmód bekapcsolására is, ami az iOS 17 új funkciója, és lehetővé teszi az óra, a naptár vagy a fényképek megjelenítését, amikor töltés közben a telefon vízszintes helyzetben van.

Az Apple idén az erősebb grafikára helyezi a hangsúlyt az első 3 nm-es mobilprocesszorral

Ha az Apple alig nyúlt is hozzá a kijelzőhöz az iPhone 15 sorozatban, beleértve az iPhone 15 Pro Max-ot is, a teljesítmény tekintetében bevetette a nagyágyút. Tulajdonképpen mindkét Pro változatban az első 3 nm-es processzor kapott helyet, amely kiváló minőségű grafikával dolgozik. Az Apple változtatott az elnevezésen, a chip nevéből ezúttal hiányzik a Bionic szó. Az új 3 nm-es chip neve Apple A17 Pro. Maradt az összesen 6 mag, a teljesítmény megnövekedett energiahatékonysága mellett a 2 erősebb mag órajele is magasabb lett.

Az Apple az eseményén sokat foglalkozott a grafikus egység teljesítményével. Ez a tavalyi modellhez képest még jelentősebb képességnövekedést hoz magával, mint a CPU órajelének növekedése. Ráadásul az év vége felé az új iPhone-ok be is bizonyíthatják, hogy az Apple nem vitte túlzásba, hiszen konzolminőségű játékcímek érkeznek az App Store-ba. Már a CPU és különösen a GPU első teszteredményei is igazán szolid teljesítménynövekedést mutattak, ami néhány esetben kellemetlen túlmelegedéssel járt együtt. Számos figyelmeztetés után az Apple sietett kiadni az iOS 17.0.3 szoftver új verzióját, hogy ezeket a problémákat orvosolja.

A tesztelés során, annak ellenére, hogy például a problémás Instagram alkalmazást is használtam, nem vettem észre a fent említett túlmelegedés jeleit. Szintén alig éreztem teljesítménycsökkenést vagy zökkenést. Az iOS 17 első verziójával csak a kamera alkalmazás akadt el, amikor is csak a többfeladatos munkamenetből való kilépés segített. Egyébként az iPhone 15 Pro Max valóban villámgyorsan reagál mindenre.

Az iPhone 15 Pro-hoz képest jelentősebb újdonság a 128 GB-os tárhelyopció hiánya. Az iPhone 15 Pro Max először indul tekintélyes, 256 GB-os gyors flash-tárolóval. Emellett továbbra is kaphatóak 512 GB-os és 1 TB-os kapacitások is. Ha ProRes beállításokkal fogsz videókat forgatni, és aggódsz amiatt, hogy elfogy a tárhely, még akkor is, ha az 1 TB-os változatot választod, akkor az USB-C csatlakozónak köszönhetően akár egy gyors külső tárhelyet is rácsatlakoztathatsz.

i

Az új iPhone egy továbbfejlesztett UWB chipet is tartalmaz. Ez pontosabbá teszi a támogatott eszközök, különösen az Apple AirTag okos helymeghatározójának megtalálását. Ebben a cikkben bővebben is olvashatsz erről.

Bár az USB-C az Európai Unió kérésére az összes iPhone 15 modellbe bekerült, csak a Pro modellekben jelent extra előnyt a korábbi Lightning-csatlakozóval szemben. Itt az USB 3.2 lett a szabvány, akár 10 Gbit/s adatátviteli sebességgel. A készülékre akár más eszközöket is rácsatlakoztathatsz és töltheted is őket. Az Apple Watch és az AirPods ily módon történő töltését ki is próbáltam.

iPhone 15 Pro Max, teszt, csomag tartalma
A csomagban a különböző útmutatókon, egy matricán és egy USB-C kábelen kívül semmi mást nem találsz. Nagy piros pont, hogy a kábel fonott, ezáltal megerősített. Ez például azért jön jól, mert vakon is felismerhető lesz, ha régebbi Lightning-kábelek között tapogatózol.

Sajnos az Apple nem gyorsított a töltésen. Az iPhone 15 Pro Max körülbelül 1 óra 47 perc alatt töltődik fel nulláról a teljes kapacitásig. Ez nem túl fürge, de a kérdés az, hogy milyen gyakran kell majd sietve tölteni. Személy szerint az én iPhone-om két és fél napig bírja normál használat mellett. Ez a nagy kapacitású akkumulátornak köszönhető, ami bevallottan a konkurenciához képest kissé kisebb, de a továbbfejlesztett hardvernek és az optimalizált szoftvernek köszönhetően tényleg jól bírja.

iPhone 15 Pro Max, teszt, Apple Watch töltése iPhone 15 Pro Max, teszt, AirPods Pro töltése
Nemcsak az Apple termékek tölthetők az iPhone USB-C csatlakozójába történő egyszerű csatlakoztatással. Más telefonokat és kiegészítőket is fel tudsz vele tölteni.

Az iPhone 15 Pro Max a rekord méretű teleobjektívjével a mobilos videófelvételek királya

A kamerarendszerről sok mindent lehet írni. Míg az Apple újított, főleg az alap 15-ösöknél, nagyszerű 48 Mpx-es felbontást hozva a 2x-es optikai zoom lehetőségével, addig a Pro modellek természetesen a korábbiakból ismert kiemelkedő képességekkel is rendelkeznek. A szintén évek óta visszatérő gyöngyszem, azaz a jobb kamerafelszereltség csak a Pro Max modellek kiváltsága.

i

Jelenleg az új iPhone 15 Pro a DxOMark rangsor szerint a világ 2. legjobb fotómobilja. Melyek a hazánkban kapható legjobb fotómobilok?

Mindkét 15 Pro modell már kétszeres, 24 megapixeles felbontással képes fényképezni. Továbbra is lehetőséged van kiválasztani a teljes 48 megapixeles felbontást, ha a méretigényes RAW formátumban történő felvételkészítésre van szükséged. A nagyobb felbontás jól jöhet, de hacsak nem kell feltétlenül nagy vászonra nyomtatni a képet, az ilyen fotók csak feleslegesen foglalják a telefon kapacitását.

Bármilyen jelenetet is fotózol, és bekapcsolod a 3 kamera bármelyikét, az eredménytől biztosan el leszel ragadtatva. Legalábbis a tesztelés során az iPhone 15 Pro Max kamerái teljesen megbízhatóan viselkedtek. Az iPhone odafigyel a részletfelbontásra, és például a különböző anyagok textúrájáról készült felvételek esetében is gyönyörűen fotóz, és nem csak akkor, amikor a makró automatikusan aktiválódik. A képek tiszták, valósághű színekkel és csak abszolút minimális zajjal rendelkeznek. Az optikai képstabilizátor és a nagyon gyors zársebesség lehetővé teszi az azonnali felvételkészítést.

iPhone 15 Pro Max, teszt, nappali fotó iPhone 15 Pro Max, teszt, 5x nappali fotó
Fotók összehasonlítása: zoom nélkül és a maximális 5x optikai zoommal. Az eredmény nemcsak jó fényviszonyok mellett tökéletes.

A zoom 2x és 5x lépésekben korrigálható. A 0,5-ös zoom nagylátószögű képre utal. Ha 24 megapixeles felvétel készítését választod, az "1x" zoom opcióra kattintva különböző gyújtótávolságokat érhetsz el a 24-től a 28-on át a 35 mm-ig. Így azok, akiknek nincs szükségük nagyon nagy látószögű felvételre a normál felvételkészítés során, csak a magasabb értékek egyikét választják. Én viszont 24 mm-es tartományban fényképeztem, és szükség esetén zoomoltam.

iPhone 15 Pro Max, teszt, portré iPhone 15 Pro Max, teszt, széles látószögű felvétel
A kamera nagy erőssége a HDR. Az iPhone egyszerűen tökéletesen kezeli a színeket. De bizonyos konkurens telefonok néha még jobban ki tudják világosítani a sötét területeket.

Az éjszakai felvételekhez néhány másodperccel hosszabb expozícióra lesz szükség, de állványra biztosan nincs szükség. Szinte hihetetlen, amit egy kora reggeli felvételen 5x zoommal sikerült megörökítenem. A rengeteg részlet lehetővé teszi, hogy akár távoli táblák részleteit is lencsevégre kapjuk, miközben rengeteg más zavaró tényező és fény van körülötte. A zaj természetesen érzékelhető, de az elfogadható határokon belül van.

iPhone 15 Pro Max, teszt, éjszakai fotó iPhone 15 Pro Max, teszt, 2x éjszakai fotó iPhone 15 Pro Max, recenze, 5x éjszakai fotó
Sok mesterséges fényforrás mellett készült felvétel. Először normál, majd 2x nagyítással, végül 5x nagyítással. A távolban lévő szöveg részletei láthatóak, így a szöveg olvasható.

A DxOMark szerint mobilvideók készítéséhez is a legújabb iPhone 15 Pro Max a legjobb választás. A filmkészítő módot már ismerjük a tavalyi évből. A legújabb modellekkel azonban mindenki lelkesen teszteli a megbízható stabilizálással kombinált maximális zoom erejét. Csak mozogj a téma körül, és máris maximálisra zoomol. Az eredmény egy olyan felvétel, amely a témát a középpontban tartja, a mögötte lévő hátteret pedig hatékonyan felnagyítja.

Az iPhone 15 Pro Max a portréfotók készítésében is kiváló, ahol utólagosan szerkesztheted a környezet elmosódottságának mértékét. A tárgyak, emberek és állatok felismerése is fergeteges, melynek köszönhetően az ujjaddal kijelölhetsz például egy tárgyat, vagy a háziállatodat bemásolhatod egy üzenetbe vagy jegyzetbe. A kamerák terén utolsóként a tökéletes fényerejű, nagy látószögű, 4K/60fps maximális minőségben történő felvételkészítés képességét kell megdicsérnem.

iPhone 15 Pro Max, teszt, fókusztávolság
Ha 24 Mpx-es felbontással készítesz felvételeket, az "1" számra kattintva 24-ről 35 mm-re módosíthatod a képméretet.

Az iPhone 15 Pro Max trónkövetelői még váratnak magukra, az idei mobilok ehhez nem elégségesek

Nehéz dolga van a többi márkának. Egy 3 nm-es processzorral rendelkező telefonnal teljesítményben versenyezni nem könnyű feladat. Bár a felhasználók a homlokukra csaphatnak, mondván, hogy nincs szükségük ilyen hatalmas teljesítményre, azt is szem előtt kell tartanunk, hogy egy ilyen processzor energiatakarékosabb. Mégis, a Samsung Galaxy S23 Ultra megfelelő konkurenciának tekinthető, akárcsak a legújabb Google Pixel 8 Pro.

A megfelelő adekvát készülékek kiválasztásakor azért döntöttem a Google Pixel 8 Pro mellett, mert a hardver és a szoftver kombinációját tekintve ez áll a legközelebb az iPhone-hoz. Ha egy testre szabott rendszerrel rendelkező telefont szeretnél, az Android világán belül, akkor a legújabb Pixel 8 Pro a legjobb választás. A Google saját Tensor G3 chipjével együttműködő Android 14 rendszerrel kapcsolatos véleményekre azonban még várnunk kell.

iPhone 15 Pro Max, teszt, Google Pixel 8 Pro
A Google Pixel 8 Pro arra fogad, hogy az Android 14 pontosan az adott hardverre lesz hangolva. Ehhez jönnek még a nagyszerű, nagy felbontású kamerák.

A Pixel 8 Pro visszatér a lapos kijelzőhöz. Méretben megegyezik az iPhone-nal, de egy hajszállal nagyobb felbontást kínál. A processzor a már említett Google Tensor G3, de marad a 4 nm-es gyártási eljárás. A Google telefonok a fotós képességeikről híresek, így kíváncsian várjuk az összehasonlítást. Azonban az iPhone felülkerekedik a teleobjektív és a nagylátószögű érzékelő felbontásában. Érdekes funkció a beépített hőmérő is.

A Samsung Galaxy S23 Ultra a tervezésénél fogva másképp jár el. A téglalap alakú, élesebb sarkokkal rendelkező készüléktest magasra nyúlik, ráadásul nehezebb és vastagabb is az iPhone 15 Pro Max-hoz képest. Ezek azonban nem jelentős különbségek. A hatalmas 6,8 hüvelykes AMOLED panel, amihez a Samsung igazán ért, a minimális keretnek köszönhetően szépen elfér a terjedelmes testben. Becslések szerint néhány hónapon belül új generációval és új processzorral szembesülhet a világ. A Samsung Galaxy S23 Ultra a Snapdragon 8 Gen 2-re támaszkodik.

iPhone 15 Pro Max, teszt, Samsung Galaxy S23 Ultra
Hamarosan megismerhetjük a Samsung legjobbjának utódját. A jelenlegi Galaxy S23 Ultra a 100-szoros zoomjával azonban még mindig egy tisztességes fotómobilnak számít.

Továbbá, ezt az okostelefont minimális konfigurációban 256 GB belső tárhellyel szerezheted be. A Samsung azonban jobb akkumulátor-adatokat hoz, bár a bőségesebb 5000 mAh kapacitású akkumulátor a való életben nem eredményez hosszabb üzemidőt. A 45 W-os töltés azonban észrevehető az iPhone 15 Pro Max-hoz viszonyítva. A Galaxy S23 Ultra a fényképezés szempontjából is megállja a helyét az összehasonlításban. Az akár 100-szoros zoom szinte verhetetlen. Videót akár 8K-ban is készít, de az így kapott felvételeket az iPhone jobban kezeli.

De gondoljunk csak bármelyik jelenlegi zászlóshajóra és hasonlítsuk össze vele. A Xiaomi 13T Pro, a OnePlus 11 és a Sony Xperia 1 V 5G is említést érdemel. Persze, ha nem hiányzik az 5x optikai zoom, akkor választhatjuk az olcsóbb iPhone 15 Pro-t is. A tavalyi iPhone 14 Pro Max is az új jövevény nyomába ered. Íme a fent említett telefonokkal való összehasonlítás:

Paraméterek/Modell iPhone 15 Pro Max Samsung Galaxy S23 Ultra Google Pixel 8 Pro
Kijelző 6,7" (19,5 : 9) 6,8" (20 : 9) 6,7" (20 : 9)
2 796 × 1 290 px, 460 ppi 3 088 × 1 440 px, 501 ppi 2 992 × 1 344 px, 489 ppi
OLED, 120 Hz AMOLED, 120 Hz OLED, 120 Hz
Hátlapi kamera fő: 48 Mpx, f/1,78, OIS, 4K video 60 fps fő: 200 Mpx, f/1,7, OIS, 8K video 30 fps fő: 50 Mpx, f/1,7, OIS, 4K video 60 fps
széleslátó: 12 Mpx, f/2,2, 123° széleslátó: 12 Mpx, f/2,2 széleslátó: 48 Mpx, f/2,0
teleobjektív: 12 Mpx, f/2,8, OIS, 5x optikai zoom teleobjektív: 10 Mpx, f/2,4, OIS, 3x optikai zoom teleobjektív: 48 Mpx, f/2,8, OIS, 5x optikai zoom
LiDAR teleobjektív: 10 Mpx, f/4,9, OIS, 10x optikai zoom
Előlapi kamera 12 Mpx, f/1,9, 4K video 60 fps 12 Mpx, f/2,2, 4K video 60 fps 10,5 Mpx, f/2,2, 4K video 60 fps
Lapkakészlet Apple A17 Pro, 6magos Snapdragon 8 Gen 2, 8magos Google Tensor G3, 8magos
Belső tárhely 256/512/1000 GB 256/512/1000 GB 128/256/512/1000 GB
Operációs rendszer iOS 17 Android 13 Android 14
5G támogatás
Akkumulátor 4 422 mAh 5 000 mAh 5 050 mAh
gyorstöltés / vezeték nélküli töltés: 23 W/15 W gyorstöltés / vezeték nélküli töltés: 45 W/15 W gyorstöltés / vezeték nélküli töltés: 30 W/23 W
USB-C
Ellenállóság IP68 IP68 IP68
Hangzás sztereó, Dolby Atmos sztereó, Dolby Atmos sztereó, Dolby Atmos
Méret 159,9 × 76,7 × 8,25 mm 163,4 × 78,1 × 8,9 mm 162,6 × 76,5 × 8,8 mm
Súly 221 g 234 g 213 g

Az iPhone 15 Pro Max lehagyja az alap Pro modellt és határozott tempót diktál

iPhone 15 Pro Max; teszt

iPhone 15 Pro Max

Mobiltelefonok

Bár sok helyről hallottam, hogy az új iPhone nem hoz magával sok újdonságot, így az egy évvel ezelőtti modellek tulajdonosainak nem kell foglalkozniuk az átállással. Ezzel egyet is tudok érteni. Az új iPhone 15 Pro Max azonban több látható változást tud felmutatni, mint az egy évvel korábbi modell. Különösen a kijelző körüli keskenyebb keret tűnik fel. Ehhez jön még a sokoldalúbb USB-C csatlakozó és a titánium oldallapoknak köszönhető súlycsökkenés. A legújabb iOS 17 a lehető legjobban kihasználja az új processzor teljesítményét, az 5x optikai zoom pedig kiválóan teljesít.

Előnyök

 • A dizájnváltozások sokkal észrevehetőbbek, mint amire számítottam
 • A teljesítményt talán szükségtelenül magasra tolták (3 nm-es chip)
 • A Pro Max modell végre 256 GB-nál kezdődik
 • A fotók és videófelvételek minősége kétségkívül nagyszerű
 • Az akkumulátor üzemideje 2,5 nap

Hátrányok

 • Még mindig meglehetősen lassú a töltés
i Ezek a cikkek is érdekelhetnek:

Minden lényeges paramétert megnéztünk. Az iPhone 15 Pro Max ahol csak tudott, jobb lett. Valóban, ez egy jelentős váltás, ami sokak számára első ránézésre nem biztos, hogy nyilvánvaló. Az újdonságnak azonban sikerült észrevehető külső változásokat is bemutatni, valamint új funkciókat és gyorsabb alkatrészeket is kapott. Bátran kijelenthető, hogy az év egyik legjobb telefonjával van dolgunk.

Amit korábban az iPhone 15 Pro Max-ról (és 15 Pro-ról) írtunk

Aktualizálva • Szerző: Ondřej Chabr

A minap került bemutatásra minden idők legerősebb iPhone-ja. Az iPhone 15 Pro és az iPhone 15 Pro Max úgy döntött, hogy a mai okostelefon-világ képzeletbeli csúcsára tör. Akárcsak minden évben. Mit mindent tudnak felmutatni annak érdekében, hogy továbbra is megőrizzék biztosnak tűnő pozíciójukat a csúcson?

i

Az új iPhone 15 Pro és iPhone 15 Pro Max készülékek szeptember 15-étől vásárolhatók meg.

iPhone 15 Pro és 15 Pro Max, bemutató

iPhone 15 Pro és 15 Pro Max - TARTALOM

 1. Titánium, új gomb és vékony keret - az új 15 Pro modellek új köntösbe bújtak
 2. Az OLED paneleket nem kell lecserélni, a kép gyönyörűen jelenik meg rajtuk
 3. Az Apple ismét szintet lép, az új A17 Pro processzor rekordokat döntöget
 4. Az iPhone Pro Max-nak van egy előnye a kisebb iPhone Pro-val szemben, mégpedig a kamera
 5. iPhone 15 Pro és 15 Pro Max - ár és elérhetőség. Az új termékek olcsóbbak elődeiknél
 6. Milyen lett az iPhone 15 Pro és 15 Pro Max a külföldi kritikusok szerint?
 7. Az összes iPhone 15 modell összehasonlítása

Titánium, új gomb és vékony keret - az új 15 Pro modellek új köntösbe bújtak

A jelentéktelen dizájnbeli különbségek az iPhone 12 óta már a múlté. Idén az Apple több jelentős dizájnbeli változást eszközölt a 15 Pro modellek esetében. Dolgoztak az anyagon, de a formán és a méreten is.

Mindkét modell oldala mindkét irányban ívelt és nem rozsdamentes acélból, hanem könnyebb titánból készült. Az anyag még tartósabbnak tűnik, de ugyanezt az anyagot használják a tartós Apple Watch Ultra 2 esetében is. A titánium eredményeképpen az új Pro modellek kisebb súlyúak. Ráadásul az oldalakat már nem polírozzák, így nem vonzzák az ujjlenyomatokat, ami az acélon elég észrevehető volt.

iPhone 15 Pro és 15 Pro Max, színváltozatok iPhone 15 Pro és 15 Pro Max, akciógomb
A luxuskivitelű titánium hozzájárult a könnyebb konstrukcióhoz. Az akciógombhoz tetszőleges funkciót rendelhetsz hozzá. Forrás: apple.com

Első ránézésre az alsó széle nem változott jelentősen, azonban integrálásra került az USB-C, amely a korábban használt Lightning-ot váltotta fel. Az uniós előírások értelmében az Apple-nek nem volt más választása, mint hogy minden új modellt ezzel a csatlakozóval szereljen fel. Az érkezése várható volt, de a kényelem szempontjából is nagy változást jelent, hiszen a legtöbb eszközünkhöz így már elég csak egy töltőt magunkkal vinni.

Érdemes megemlíteni a bal oldalon található új Action gombot, amely az eredeti csendes profilkapcsolót váltja fel. Mostantól beállíthatsz rajta saját funkciót, például a zseblámpa bekapcsolását, a kamera elindítását, vagy egyszerűen meghagyhatod eredeti céljának, azaz a csendes üzemmód aktiválásának/deaktiválásának.

iPhone 15 Pro és 15 Pro Max, titánium
A titániumnak köszönhetően könnyebb a felépítése és erősebb is. Forrás: apple.com

Az előlap is igazán tetszetős lett. Az Apple eljátszadozott a kijelző körüli keret szélességével is, és vékonyabbá tette azt. Így a kijelző minden oldalon egészen az újonnan lekerekített széléig ér. Ezáltal mindkét modell kisebb lett. Nem kell nagy számokra gondolni, de a tavalyi modellekhez tervezett eredeti tokokban az újak valószínűleg "lebegni" fognak.

A sötétebb és kevésbé játékos színek kedvelői elégedettek lesznek az új iPhone-ok kínálatával. A 15 Pro modellek a természetes titániumnak titulált aranyszínű árnyalatban, kék, fehér és fekete színben érkeznek.

i

Az iPhone 15 és iPhone 15 Plus jobb kamerát és teljesítményt, valamint új kijelző-kivágást kapott

Az OLED paneleket nem kell lecserélni, a kép gyönyörűen jelenik meg rajtuk

Az iPhone 15 és iPhone 15 Plus alapmodellek megkapták a Dynamic Island nevű kijelző-kivágást. A 15 Pro modellek nem mutatnak újat ebben a tekintetben, már az előző generációs iPhone 14 Pro-n is láthattuk a dinamikus szigetet. A méreteket tekintve a Super Retina XDR panelek átlója is megegyezik, az iPhone 15 Pro esetében 6,1", az iPhone 15 Pro Max esetében pedig 6,7".

iPhone 15 Pro és 15 Pro Max, kijelző
Látod egyáltalán a kereteket a kijelző körül? Az Apple eléggé elvékonyította őket. Forrás: apple.com

A panelek ismét adaptív frissítési frekvenciát kapnak 1 és 120 Hz között, ami megkülönbözteti őket az iPhone 15 és 15 Plus kijelzőitől. A frekvencia amellett, hogy kellemes a szemnek, hiszen a különbség összehasonlítva a 60 Hz-es frekvenciával jelentős, hozzájárul ahhoz is, hogy kihasználhassuk az iOS 16 egyik új funkcióját, nevezetesen az idő és az értesítések folyamatos megjelenítésére szolgáló Always-on kijelzőt.

Az Apple ismét szintet lép, az új A17 Pro processzor rekordokat döntöget

Az Apple minden évben bemutatja processzorának új generációját. Idén sincs ez másképp, így a Pro modellek megkapják az Apple A17 Pro chip integrációját. Ez lesz a sorozat első olyan processzora, amely 3 nm-es eljárással készül. Így számos összetett műveletet kezel, miközben energiatakarékos. A processzor és a grafikus egység teljesítménye felett az iOS 17 operációs rendszer rendelkezik, amelyet még tavasszal ismerhettünk meg.

iPhone 15 Pro és 15 Pro Max, A17 Pro
Az Apple A17 Pro processzora versenybe száll a konkurenciával. Ráadásul az Apple testre szabott szoftverrel rendelkezik. Forrás: apple.com

Maga a processzor továbbra is 6 magos, a grafikus egység pedig most is ugyanennyi maggal rendelkezik. Az Apple szerint a grafikus teljesítmény általános növekedése 20%-os a korábbi A16 Bionichoz képest. Az Apple megfelezte a belső adattároló kapacitását. Az iPhone 15 Pro továbbra is 128 GB-ról indul, de a 15 Pro Max ennek duplájánál, 256 GB-nál.

Mindkét Pro modell képes kezelni a Wi-Fi 6E-t is, amely nagyobb sávszélességgel, gyorsabb kapcsolati sebességgel, illetve alacsonyabb késleltetéssel rendelkezik. Ez például nagy adatforgalmú videók streameléséhez lehet hasznos. A SIM-kártya fiók eltávolítása már tavaly megtörtént az Egyesült Államokban értékesített iPhone-okból. A hangszigetelés funkció pedig hozzájárul, hogy a másik fél jobban halljon téged telefon- vagy Facetime-hívás közben.

iPhone 15 Pro és 15 Pro Max, USB-C
Az Apple Watch és az AirPods közvetlenül az iPhone-ról is tölthető USB-C-n keresztül. Forrás: apple.com

A 15 Pro modellek új USB-C portja az USB 3-nak köszönhetően megőrzi az alap 15-öshöz viszonyított jobb teljesítményét. Azonban olyan kábelt kell vásárolnod, amely ezt a szabványt használja. Érdemes megemlíteni a nagyobb hatótávolságú 2. generációs UWB chipet is. Segítségével megtalálhatod például a barátodat a tömegben, ha megosztja veled a helyzetét.

Természetesen a vezeték nélküli töltés is elérhető, 15 W-os teljesítménnyel, bár csak a MagSafe töltőkhöz. Minden más töltővel be kell érnünk 7,5 W-tal. A mellékelt tápkábel fonott, a MacBook-ok mintájára. Mostantól az Apple Watch okosórát vagy az AirPods fülhallgatót is rácsatlakoztathatod az iPhone-ra, hogy töltsd őket.

Az iPhone Pro Max-nak van egy előnye a kisebb iPhone Pro-val szemben, mégpedig a kamera

Az Apple idei nagy kamerás újítása kizárólag a legdrágább modellre vonatkozott. Az optikai zoom képességeit érintő változás a továbbfejlesztett kialakításnak köszönhető. Ezzel az iPhone 15 Pro Max 3x-ról 5x optikai zoomra vált. A kisebb iPhone 15 Pro viszont marad az eredeti értéken. A felbontás egyébként változatlan. A fő kamerák 48 megapixelesek és természetesen optikai képstabilizátorral is fel lettek szerelve.

iPhone 15 Pro és 15 Pro Max, tetraprizma
Az 5x optikai zoom a 15 Pro Max-on a tetraprizmának köszönhetően lehetséges - a prizma 4-szeresen veri vissza a fényt. Forrás: apple.com

Ezenkívül az iPhone 15 Pro Max-ban 3D optikai stabilizálás is van, ami az érzékelő elmozdításával operál. A portré módról már sokat hallhattunk. Az iPhone mostantól felismeri a keresőn látható személyt vagy állatot, így akár a mélységélességet is beállíthatod az ilyen képeken. A portréfelvételek minősége így szemmel láthatóan jobb, még gyengébb fényviszonyok mellett is.

A Pro modellekből nem hiányzik a LiDAR sem. Mindkettő továbbra is ugyanúgy készít videót, mint a 14s esetében, 4K-ban, 60 fps sebességgel. A filmszerűhöz legközelebb álló felvételek készítéséhez 24 fps képkockasebesség is választható. 2023 vége felé azonban érkezik egy olyan funkció, amely lehetővé teszi a 15 Pro modellek számára a térhatású videók rögzítését. Ez leginkább az Apple Vision Pro szemüvegekhez jön majd jól.

i

Az Apple bemutatta a Watch SE, Series 9 és Ultra 2 új generációit

iPhone 15 Pro és 15 Pro Max - ár és elérhetőség. Az új termékek olcsóbbak elődeiknél

Az iPhone 15 Pro új generációja titániumtesttel, drágább 3 nm-es processzorral és - az iPhone 15 Pro Max esetében - az alap memóriakapacitás kétszeresével büszkélkedhet. A továbbfejlesztett funkciókért azonban nem kell felárat fizetned. Az árak mindkét készülék esetében alacsonyabbak, mint azok az árak, amelyeken az iPhone 14 Pro és 14 Pro Max árusítása megkezdődött. Az iPhone 15 Pro és 15 Pro Max normál értékesítése 2023. szeptember 22-én, pénteken indult.

Az alábbi táblázatban áttekintheted a specifikációkat a tavalyi iPhone 14 Pro és iPhone 14 Pro Max készülékekkel összehasonlítva.

Paraméterek/Modell iPhone 15 Pro iPhone 15 Pro Max iPhone 14 Pro iPhone 14 Pro Max
Kijelző 6,1" (19,5 : 9) 6,7" (19,5 : 9) 6,1" (19,5 : 9) 6,7" (19,5 : 9)
2 556 × 1 179 px, 460 ppi 2 796 × 1 290 px, 460 ppi 2 556 × 1 179 px, 460 ppi 2 796 × 1 290 px, 460 ppi
OLED, 120 Hz OLED, 120 Hz OLED, 120 Hz OLED, 120 Hz
Hátlapi kamera fő: 48 Mpx, f/1,78, OIS, 4K video 60 fps fő: 48 Mpx, f/1,78, OIS, 4K video 60 fps fő: 48 Mpx, f/1,78, 4K video 60 fps fő: 48 Mpx, f/1,78, 4K video 60 fps
széleslátó: 12 Mpx, f/2,2, 123°
széleslátó: 12 Mpx, f/2,2, 123°
széleslátó: 12 Mpx, f/2,2
széleslátó: 12 Mpx, f/2,2
teleobjektív: 12 Mpx, f/2,8, OIS, 3x optikai zoom teleobjektív: 12 Mpx, f/2,8, OIS, 5x optikai zoom teleobjektív: 12 Mpx, f/2,8, OIS, 3x optikai zoom teleobjektív: 12 Mpx, f/2,8, OIS, 3x optikai zoom
LiDAR LiDAR LiDAR LiDAR
Előlapi kamera 12 Mpx, f/1,9, 4K video 60 fps 12 Mpx, f/1,9, 4K video 60 fps 12 Mpx, f/1,9, 4K video 60 fps 12 Mpx, f/1,9, 4K video 60 fps
Lapkakészlet Apple A17 Pro, 6magos Apple A17 Pro, 6magos Apple A16 Bionic, 6magos Apple A16 Bionic, 6magos
Belső tárhely 128/256/512/1000 GB 256/512/1000 GB 128/256/512/1000 GB 128/256/512/1000 GB
Operációs rendszer iOS 17 iOS 17 iOS 16 iOS 16
5G támogatás
Akkumulátor 3 200 mAh 4 300 mAh 3 200 mAh 4 323 mAh
gyorstöltés / vezeték nélküli: 23 W/15 W gyorstöltés / vezeték nélküli: 23 W/15 W gyorstöltés / vezeték nélküli: 20 W/15 W gyorstöltés / vezeték nélküli: 20 W/15 W
USB-C
Ellenállóság IP68 IP68 IP68 IP68
Hangzás sztereó, Dolby Atmos sztereó, Dolby Atmos sztereó, Dolby Atmos sztereó, Dolby Atmos
Méret 146,6 × 70,6 × 8,25 mm 159,9 × 76,7 × 8,25 mm 147,5 × 71,5 × 7,85 mm 160,7 × 77,6 × 7,85 mm
Súly 188 g 221 g 206 g 240 g
Ár 499 990 Ft-tól* 599 990 Ft-tól* 469 990 Ft-tól* 499 990 Ft-tól*
*Az árak 2023. szeptember 13-ával érvényesek.

Milyen lett az iPhone 15 Pro és 15 Pro Max a külföldi kritikusok szerint?

Néhány nemzetközi újságíró már kipróbálhatta az iPhone 15 Pro és 15 Pro Max készülékeket. Milyennek találták őket?

A theverge.com elismerően nyilatkozik az új akciógombról. A gyorshívással kombinálva ez egy igazán hatékony eszköz. A tomsguide.com szerint fájó pont a változatlan töltési teljesítmény, de nagyra értékeli a kamera eredményeinek stabil minőségét. Jó lenne, ha az Apple a jövőben több lehetséges műveletet adna az akciógombhoz. Az ign.com weboldal kiemeli a mobiljátékokhoz szükséges nagy teljesítményt, bár a beígért konzolos címekre még várnunk kell egy darabig.

A wired.com értékelésében dicséri a képminőség kis mértékű, de érezhető javulását az iPhone 14 Pro-hoz képest. Az 5x optikai zoommal rendelkező Pro Max modell nagyon jól teljesít, egészen tisztességes eredményeket produkál még gyenge fényviszonyok között is.

Az engadget.com megmosolyogtat - szerintük az idei iPhone-ok színei unalmasak. Az akciógombot nem olyan könnyű megnyomni, hogy azt egy hátizsákban vagy táskában a vele együtt hánykolódó tárgyak aktiválják. Más oldalakkal együtt az Engadget-nél is úgy érzik, hogy az előző néhány iPhone-generációhoz képest az idei iPhone-oknál tényleg feltűnő változások figyelhetők meg.

Az összes iPhone 15 modell összehasonlítása

Paraméterek/ Modell iPhone 15 iPhone 15 Plus iPhone 15 Pro iPhone 15 Pro Max
Kijelző 6,1" (19,5 : 9) 6,7" (19,5 : 9) 6,1" (19,5 : 9) 6,7" (19,5 : 9)
2 532 × 1 170 px, 460 ppi 2 778 × 1 284 px, 458 ppi 2 556 × 1 179 px, 460 ppi 2 796 × 1 290 px, 460 ppi
OLED, 60 Hz OLED, 60 Hz OLED, 120 Hz OLED, 120 Hz
Hátlapi kamera fő: 48 Mpx, f/1,6, OIS, 4K video 60 fps fő: 48 Mpx, f/1,6, OIS, 4K video 60 fps fő: 48 Mpx, f/1,78, OIS, 4K video 60 fps fő: 48 Mpx, f/1,78, OIS, 4K video 60 fps
széleslátó: 12 Mpx, f/2,4, 120° széleslátó: 12 Mpx, f/2,4, 123° széleslátó: 12 Mpx, f/2,2, 123° széleslátó: 12 Mpx, f/2,2, 123°
teleobjektív: 12 Mpx, f/2,8, OIS, 3x optikai zoom teleobjektív: 12 Mpx, f/2,8, OIS, 5x optikai zoom
LiDAR LiDAR
Előlapi kamera 12 Mpx, f/1,9, 4K video 60 fps 12 Mpx, f/1,9, 4K video 60 fps 12 Mpx, f/1,9, 4K video 60 fps 12 Mpx, f/1,9, 4K video 60 fps
Lapkakészlet Apple A16 Bionic, 6magos Apple A16 Bionic, 6magos Apple A17 Pro, 6magos Apple A17 Pro, 6magos
RAM 6 GB 6 GB 8 GB 8 GB
Belső tárhely 128/256/512 GB 128/256/512 GB 128/256/512/1 000 GB 256/512/1 000 GB
Operációs rendszer iOS 17 iOS 17 iOS 17 iOS 17
5G támogatás
Akkumulátor 3 280 mAh 4 330 mAh 3 200 mAh 4 300 mAh
gyorstöltés / vezeték nélküli: 23 W/15 W gyorstöltés / vezeték nélküli: 23 W/15 W gyorstöltés / vezeték nélküli: 23 W/15 W gyorstöltés / vezeték nélküli: 23 W/15 W
USB-C
3,5 mm-es jack
Ellenállóság IP68 IP68 IP68 IP68
Hangzás sztereó, Dolby Atmos sztereó, Dolby Atmos sztereó, Dolby Atmos sztereó, Dolby Atmos
Méret 147,6 × 71,6 × 7,8 mm 160,9 × 77,8 × 7,8 mm 146,6 × 70,6 × 8,25 mm 159,9 × 76,7 × 8,25 mm
Súly 171 g 201 g 188 g 221 g
Ár 399 990 Ft-tól* 449 990 Ft-tól* 499 990 Ft-tól* 599 990 Ft-tól*
*Az árak 2023. szeptember 13-ával érvényesek.
i Ezek a cikkek is érdekelhetnek:

Az iPhone 15 Pro és 15 Pro Max erős versenyzőként indul az év legerősebb és legizgalmasabb mobiltelefonja címért. A gyártó dolgozott a tavalyi évhez képest a vizuális különbségeken, új csúcsot ért el a teljesítményben, gondoskodott az amúgy is nagyszerű kamerák fejlesztéséről, így egy verhetetlen készülék áll előttünk. Ennek azonban megvan az ára is, de aki nem akar kompromisszumot kötni, az meg fogja fizetni, tudván, hogy iPhone-ja még évekig jól szolgálja majd.

iPhone 15 Pro Max 256 GB fekete titán - Mobiltelefon
Ingyen
Alzabox szállítás
4,8 147×
iPhone 15 Pro Max 256 GB fekete titán
Mobiltelefon - 6,7"-es Super Retina XDR OLED kijelző 2796 × 1290 felbontással (120Hz), 256 GB belső tárhely, single + eSIM, Apple A17 Pro processzor, kameramodul: 48Mpx (f/1,78) fő kamera + 12Mpx széles látószögű + 12Mpx teleobjektív, 12Mpx felbontású előlapi kamera, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés, vezeték nélküli töltés 15W, megjelenés éve 2023, iOS operációs rendszer
538 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RI048b1
iPhone 15 Pro Max 256 GB fehér titán - Mobiltelefon
Ingyen
Alzabox szállítás
4,8 147×
iPhone 15 Pro Max 256 GB fehér titán
Mobiltelefon - 6,7"-es Super Retina XDR OLED kijelző 2796 × 1290 felbontással (120Hz), 256 GB belső tárhely, single + eSIM, Apple A17 Pro processzor, kameramodul: 48Mpx (f/1,78) fő kamera + 12Mpx széles látószögű + 12Mpx teleobjektív, 12Mpx felbontású előlapi kamera, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés, vezeték nélküli töltés 15W, megjelenés éve 2023, iOS operációs rendszer
538 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RI048b2
iPhone 15 Pro Max 256GB kék titán - Mobiltelefon
Ingyen
Alzabox szállítás
4,8 147×
iPhone 15 Pro Max 256GB kék titán
Mobiltelefon - 6,7"-es Super Retina XDR OLED kijelző 2796 × 1290 felbontással (120Hz), 256 GB belső tárhely, single + eSIM, Apple A17 Pro processzor, kameramodul: 48Mpx (f/1,78) fő kamera + 12Mpx széles látószögű + 12Mpx teleobjektív, 12Mpx felbontású előlapi kamera, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés, vezeték nélküli töltés 15W, megjelenés éve 2023, iOS operációs rendszer
541 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RI048b3
iPhone 15 Pro Max 256GB natúr titán - Mobiltelefon
Ingyen
Alzabox szállítás
4,8 147×
iPhone 15 Pro Max 256GB natúr titán
Mobiltelefon - 6,7"-es Super Retina XDR OLED kijelző 2796 × 1290 felbontással (120Hz), 256 GB belső tárhely, single + eSIM, Apple A17 Pro processzor, kameramodul: 48Mpx (f/1,78) fő kamera + 12Mpx széles látószögű + 12Mpx teleobjektív, 12Mpx felbontású előlapi kamera, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés, vezeték nélküli töltés 15W, megjelenés éve 2023, iOS operációs rendszer
539 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RI048b4
iPhone 15 Pro Max 512 GB fekete titán - Mobiltelefon Ingyen
Alzabox szállítás
4,8 147×
iPhone 15 Pro Max 512 GB fekete titán
Mobiltelefon - 6,7"-es Super Retina XDR OLED kijelző 2796 × 1290 felbontással (120Hz), 512 GB belső tárhely, single + eSIM, Apple A17 Pro processzor, kameramodul: 48Mpx (f/1,78) fő kamera + 12Mpx széles látószögű + 12Mpx teleobjektív, 12Mpx felbontású előlapi kamera, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés, vezeték nélküli töltés 15W, megjelenés éve 2023, iOS operációs rendszer
649 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RI048c1
iPhone 15 Pro Max 512 GB fehér titán - Mobiltelefon Ingyen
Alzabox szállítás
4,8 147×
iPhone 15 Pro Max 512 GB fehér titán
Mobiltelefon - 6,7"-es Super Retina XDR OLED kijelző 2796 × 1290 felbontással (120Hz), 512 GB belső tárhely, single + eSIM, Apple A17 Pro processzor, kameramodul: 48Mpx (f/1,78) fő kamera + 12Mpx széles látószögű + 12Mpx teleobjektív, 12Mpx felbontású előlapi kamera, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés, vezeték nélküli töltés 15W, megjelenés éve 2023, iOS operációs rendszer
649 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RI048c2
iPhone 15 Pro Max 512 GB kék titán - Mobiltelefon Ingyen
Alzabox szállítás
4,8 147×
iPhone 15 Pro Max 512 GB kék titán
Mobiltelefon - 6,7"-es Super Retina XDR OLED kijelző 2796 × 1290 felbontással (120Hz), 512 GB belső tárhely, single + eSIM, Apple A17 Pro processzor, kameramodul: 48Mpx (f/1,78) fő kamera + 12Mpx széles látószögű + 12Mpx teleobjektív, 12Mpx felbontású előlapi kamera, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés, vezeték nélküli töltés 15W, megjelenés éve 2023, iOS operációs rendszer
649 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RI048c3
iPhone 15 Pro Max 512GB natúr titán - Mobiltelefon
Ingyen
Alzabox szállítás
4,8 147×
iPhone 15 Pro Max 512GB natúr titán
Mobiltelefon - 6,7"-es Super Retina XDR OLED kijelző 2796 × 1290 felbontással (120Hz), 512 GB belső tárhely, single + eSIM, Apple A17 Pro processzor, kameramodul: 48Mpx (f/1,78) fő kamera + 12Mpx széles látószögű + 12Mpx teleobjektív, 12Mpx felbontású előlapi kamera, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés, vezeték nélküli töltés 15W, megjelenés éve 2023, iOS operációs rendszer
649 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RI048c4
iPhone 15 Pro Max 1TB fekete titán - Mobiltelefon Ingyen
Alzabox szállítás
4,8 147×
iPhone 15 Pro Max 1TB fekete titán
Mobiltelefon - 6,7"-es Super Retina XDR OLED kijelző 2796 × 1290 felbontással (120Hz), 1024 GB belső tárhely, single + eSIM, Apple A17 Pro processzor, kameramodul: 48Mpx (f/1,78) fő kamera + 12Mpx széles látószögű + 12Mpx teleobjektív, 12Mpx felbontású előlapi kamera, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés, vezeték nélküli töltés 15W, megjelenés éve 2023, iOS operációs rendszer
752 290 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RI048d1
iPhone 15 Pro Max 1TB fehér titán - Mobiltelefon Ingyen
Alzabox szállítás
4,8 147×
iPhone 15 Pro Max 1TB fehér titán
Mobiltelefon - 6,7"-es Super Retina XDR OLED kijelző 2796 × 1290 felbontással (120Hz), 1024 GB belső tárhely, single + eSIM, Apple A17 Pro processzor, kameramodul: 48Mpx (f/1,78) fő kamera + 12Mpx széles látószögű + 12Mpx teleobjektív, 12Mpx felbontású előlapi kamera, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés, vezeték nélküli töltés 15W, megjelenés éve 2023, iOS operációs rendszer
748 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: RI048d2
iPhone 15 Pro Max 1TB kék titán - Mobiltelefon
Ingyen
Alzabox szállítás
4,8 147×
iPhone 15 Pro Max 1TB kék titán
Mobiltelefon - 6,7"-es Super Retina XDR OLED kijelző 2796 × 1290 felbontással (120Hz), 1024 GB belső tárhely, single + eSIM, Apple A17 Pro processzor, kameramodul: 48Mpx (f/1,78) fő kamera + 12Mpx széles látószögű + 12Mpx teleobjektív, 12Mpx felbontású előlapi kamera, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés, vezeték nélküli töltés 15W, megjelenés éve 2023, iOS operációs rendszer
748 890 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RI048d3
iPhone 15 Pro Max 1TB natúr titán - Mobiltelefon Ingyen
Alzabox szállítás
4,8 147×
iPhone 15 Pro Max 1TB natúr titán
Mobiltelefon - 6,7"-es Super Retina XDR OLED kijelző 2796 × 1290 felbontással (120Hz), 1024 GB belső tárhely, single + eSIM, Apple A17 Pro processzor, kameramodul: 48Mpx (f/1,78) fő kamera + 12Mpx széles látószögű + 12Mpx teleobjektív, 12Mpx felbontású előlapi kamera, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés, vezeték nélküli töltés 15W, megjelenés éve 2023, iOS operációs rendszer
748 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RI048d4
iPhone 15 Pro 128 GB fekete titán - Mobiltelefon
Ingyen
Alzabox szállítás
4,8 199×
iPhone 15 Pro 128 GB fekete titán
Mobiltelefon - 6,1"-es Super Retina XDR OLED kijelző 2556 × 1179 felbontással (120Hz), 128 GB belső tárhely, single + eSIM, Apple A17 Pro processzor, kameramodul: 48Mpx (f/1,8) fő kamera + 12Mpx széles látószögű + 12Mpx teleobjektív, 12Mpx felbontású előlapi kamera, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés, vezeték nélküli töltés 15W, megjelenés éve 2023, iOS operációs rendszer
444 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RI047b1
iPhone 15 Pro 128 GB fehér titán - Mobiltelefon Ingyen
Alzabox szállítás
4,8 199×
iPhone 15 Pro 128 GB fehér titán
Mobiltelefon - 6,1"-es Super Retina XDR OLED kijelző 2556 × 1179 felbontással (120Hz), 128 GB belső tárhely, single + eSIM, Apple A17 Pro processzor, kameramodul: 48Mpx (f/1,8) fő kamera + 12Mpx széles látószögű + 12Mpx teleobjektív, 12Mpx felbontású előlapi kamera, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés, vezeték nélküli töltés 15W, megjelenés éve 2023, iOS operációs rendszer
449 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RI047b2
iPhone 15 Pro 128 GB kék titán - Mobiltelefon
Ingyen
Alzabox szállítás
4,8 199×
iPhone 15 Pro 128 GB kék titán
Mobiltelefon - 6,1"-es Super Retina XDR OLED kijelző 2556 × 1179 felbontással (120Hz), 128 GB belső tárhely, single + eSIM, Apple A17 Pro processzor, kameramodul: 48Mpx (f/1,8) fő kamera + 12Mpx széles látószögű + 12Mpx teleobjektív, 12Mpx felbontású előlapi kamera, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés, vezeték nélküli töltés 15W, megjelenés éve 2023, iOS operációs rendszer
441 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RI047b3
iPhone 15 Pro 128GB natúr titán - Mobiltelefon Ingyen
Alzabox szállítás
4,8 199×
iPhone 15 Pro 128GB natúr titán
Mobiltelefon - 6,1"-es Super Retina XDR OLED kijelző 2556 × 1179 felbontással (120Hz), 128 GB belső tárhely, single + eSIM, Apple A17 Pro processzor, kameramodul: 48Mpx (f/1,8) fő kamera + 12Mpx széles látószögű + 12Mpx teleobjektív, 12Mpx felbontású előlapi kamera, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés, vezeték nélküli töltés 15W, megjelenés éve 2023, iOS operációs rendszer
442 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RI047b4
iPhone 15 Pro 256GB, fekete - Mobiltelefon
Ingyen
Alzabox szállítás
4,8 199×
iPhone 15 Pro 256GB, fekete
Mobiltelefon - 6,1"-es Super Retina XDR OLED kijelző 2556 × 1179 felbontással (120Hz), 256 GB belső tárhely, single + eSIM, Apple A17 Pro processzor, kameramodul: 48Mpx (f/1,8) fő kamera + 12Mpx széles látószögű + 12Mpx teleobjektív, 12Mpx felbontású előlapi kamera, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés, vezeték nélküli töltés 15W, megjelenés éve 2023, iOS operációs rendszer
499 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RI047c1
iPhone 15 Pro 256 GB fehér titán - Mobiltelefon
Ingyen
Alzabox szállítás
4,8 199×
iPhone 15 Pro 256 GB fehér titán
Mobiltelefon - 6,1"-es Super Retina XDR OLED kijelző 2556 × 1179 felbontással (120Hz), 256 GB belső tárhely, single + eSIM, Apple A17 Pro processzor, kameramodul: 48Mpx (f/1,8) fő kamera + 12Mpx széles látószögű + 12Mpx teleobjektív, 12Mpx felbontású előlapi kamera, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés, vezeték nélküli töltés 15W, megjelenés éve 2023, iOS operációs rendszer
499 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RI047c2
iPhone 15 Pro 256 GB kék titán - Mobiltelefon
Ingyen
Alzabox szállítás
4,8 199×
iPhone 15 Pro 256 GB kék titán
Mobiltelefon - 6,1"-es Super Retina XDR OLED kijelző 2556 × 1179 felbontással (120Hz), 256 GB belső tárhely, single + eSIM, Apple A17 Pro processzor, kameramodul: 48Mpx (f/1,8) fő kamera + 12Mpx széles látószögű + 12Mpx teleobjektív, 12Mpx felbontású előlapi kamera, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés, vezeték nélküli töltés 15W, megjelenés éve 2023, iOS operációs rendszer
499 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RI047c3
iPhone 15 Pro 256GB natúr titán - Mobiltelefon
Ingyen
Alzabox szállítás
4,8 199×
iPhone 15 Pro 256GB natúr titán
Mobiltelefon - 6,1"-es Super Retina XDR OLED kijelző 2556 × 1179 felbontással (120Hz), 256 GB belső tárhely, single + eSIM, Apple A17 Pro processzor, kameramodul: 48Mpx (f/1,8) fő kamera + 12Mpx széles látószögű + 12Mpx teleobjektív, 12Mpx felbontású előlapi kamera, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés, vezeték nélküli töltés 15W, megjelenés éve 2023, iOS operációs rendszer
499 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RI047c4
iPhone 15 Pro 512 GB fekete titán - Mobiltelefon Ingyen
Alzabox szállítás
4,8 199×
iPhone 15 Pro 512 GB fekete titán
Mobiltelefon - 6,1"-es Super Retina XDR OLED kijelző 2556 × 1179 felbontással (120Hz), 512 GB belső tárhely, single + eSIM, Apple A17 Pro processzor, kameramodul: 48Mpx (f/1,8) fő kamera + 12Mpx széles látószögű + 12Mpx teleobjektív, 12Mpx felbontású előlapi kamera, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés, vezeték nélküli töltés 15W, megjelenés éve 2023, iOS operációs rendszer
601 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RI047d1
iPhone 15 Pro 512 GB fehér titán - Mobiltelefon Ingyen
Alzabox szállítás
4,8 199×
iPhone 15 Pro 512 GB fehér titán
Mobiltelefon - 6,1"-es Super Retina XDR OLED kijelző 2556 × 1179 felbontással (120Hz), 512 GB belső tárhely, single + eSIM, Apple A17 Pro processzor, kameramodul: 48Mpx (f/1,8) fő kamera + 12Mpx széles látószögű + 12Mpx teleobjektív, 12Mpx felbontású előlapi kamera, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés, vezeték nélküli töltés 15W, megjelenés éve 2023, iOS operációs rendszer
604 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RI047d2
iPhone 15 Pro 512 GB kék titán - Mobiltelefon Ingyen
Alzabox szállítás
4,8 199×
iPhone 15 Pro 512 GB kék titán
Mobiltelefon - 6,1"-es Super Retina XDR OLED kijelző 2556 × 1179 felbontással (120Hz), 512 GB belső tárhely, single + eSIM, Apple A17 Pro processzor, kameramodul: 48Mpx (f/1,8) fő kamera + 12Mpx széles látószögű + 12Mpx teleobjektív, 12Mpx felbontású előlapi kamera, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés, vezeték nélküli töltés 15W, megjelenés éve 2023, iOS operációs rendszer
604 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RI047d3
iPhone 15 Pro 512 GB natúr titán - Mobiltelefon
Ingyen
Alzabox szállítás
4,8 199×
iPhone 15 Pro 512 GB natúr titán
Mobiltelefon - 6,1"-es Super Retina XDR OLED kijelző 2556 × 1179 felbontással (120Hz), 512 GB belső tárhely, single + eSIM, Apple A17 Pro processzor, kameramodul: 48Mpx (f/1,8) fő kamera + 12Mpx széles látószögű + 12Mpx teleobjektív, 12Mpx felbontású előlapi kamera, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés, vezeték nélküli töltés 15W, megjelenés éve 2023, iOS operációs rendszer
602 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RI047d4
iPhone 15 Pro 1TB fekete titán - Mobiltelefon Ingyen
Alzabox szállítás
4,8 199×
iPhone 15 Pro 1TB fekete titán
Mobiltelefon - 6,1"-es Super Retina XDR OLED kijelző 2556 × 1179 felbontással (120Hz), 1024 GB belső tárhely, single + eSIM, Apple A17 Pro processzor, kameramodul: 48Mpx (f/1,8) fő kamera + 12Mpx széles látószögű + 12Mpx teleobjektív, 12Mpx felbontású előlapi kamera, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés, vezeték nélküli töltés 15W, megjelenés éve 2023, iOS operációs rendszer
704 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RI047e1
iPhone 15 Pro 1TB fehér titán - Mobiltelefon Ingyen
Alzabox szállítás
4,8 199×
iPhone 15 Pro 1TB fehér titán
Mobiltelefon - 6,1"-es Super Retina XDR OLED kijelző 2556 × 1179 felbontással (120Hz), 1024 GB belső tárhely, single + eSIM, Apple A17 Pro processzor, kameramodul: 48Mpx (f/1,8) fő kamera + 12Mpx széles látószögű + 12Mpx teleobjektív, 12Mpx felbontású előlapi kamera, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés, vezeték nélküli töltés 15W, megjelenés éve 2023, iOS operációs rendszer
701 890 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RI047e2
iPhone 15 Pro 1TB kék titán - Mobiltelefon Ingyen
Alzabox szállítás
4,8 199×
iPhone 15 Pro 1TB kék titán
Mobiltelefon - 6,1"-es Super Retina XDR OLED kijelző 2556 × 1179 felbontással (120Hz), 1024 GB belső tárhely, single + eSIM, Apple A17 Pro processzor, kameramodul: 48Mpx (f/1,8) fő kamera + 12Mpx széles látószögű + 12Mpx teleobjektív, 12Mpx felbontású előlapi kamera, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés, vezeték nélküli töltés 15W, megjelenés éve 2023, iOS operációs rendszer
704 190 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RI047e3
iPhone 15 Pro 1TB natúr titán - Mobiltelefon Ingyen
Alzabox szállítás
4,8 199×
iPhone 15 Pro 1TB natúr titán
Mobiltelefon - 6,1"-es Super Retina XDR OLED kijelző 2556 × 1179 felbontással (120Hz), 1024 GB belső tárhely, single + eSIM, Apple A17 Pro processzor, kameramodul: 48Mpx (f/1,8) fő kamera + 12Mpx széles látószögű + 12Mpx teleobjektív, 12Mpx felbontású előlapi kamera, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés, vezeték nélküli töltés 15W, megjelenés éve 2023, iOS operációs rendszer
689 390 Ft
Szállításra kész 4 db
Termékkód: RI047e4
iPhone 15 128GB fekete - Mobiltelefon Ingyen
Alzabox szállítás
4,8 127×
iPhone 15 128GB fekete
Mobiltelefon - 6,1"-es Super Retina XDR OLED kijelző 2556 × 1179 felbontással, 128 GB belső tárhely, single + eSIM, Apple A16 Bionic processzor, kameramodul: 48Mpx (f/1,6) fő kamera + 12Mpx széles látószögű, 12Mpx felbontású előlapi kamera, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 20W, vezeték nélküli töltés 15W, megjelenés éve 2023, iOS operációs rendszer
334 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RI045b1
iPhone 15 128GB kék - Mobiltelefon
Ingyen
Alzabox szállítás
4,8 127×
iPhone 15 128GB kék
Mobiltelefon - 6,1"-es Super Retina XDR OLED kijelző 2556 × 1179 felbontással, 128 GB belső tárhely, single + eSIM, Apple A16 Bionic processzor, kameramodul: 48Mpx (f/1,6) fő kamera + 12Mpx széles látószögű, 12Mpx felbontású előlapi kamera, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 20W, vezeték nélküli töltés 15W, megjelenés éve 2023, iOS operációs rendszer
345 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RI045b2
iPhone 15 128 GB zöld - Mobiltelefon
Ingyen
Alzabox szállítás
4,8 127×
iPhone 15 128 GB zöld
Mobiltelefon - 6,1"-es Super Retina XDR OLED kijelző 2556 × 1179 felbontással, 128 GB belső tárhely, single + eSIM, Apple A16 Bionic processzor, kameramodul: 48Mpx (f/1,6) fő kamera + 12Mpx széles látószögű, 12Mpx felbontású előlapi kamera, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 20W, vezeték nélküli töltés 15W, megjelenés éve 2023, iOS operációs rendszer
345 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RI045b3
iPhone 15 128 GB sárga - Mobiltelefon
Ingyen
Alzabox szállítás
4,8 127×
iPhone 15 128 GB sárga
Mobiltelefon - 6,1"-es Super Retina XDR OLED kijelző 2556 × 1179 felbontással, 128 GB belső tárhely, single + eSIM, Apple A16 Bionic processzor, kameramodul: 48Mpx (f/1,6) fő kamera + 12Mpx széles látószögű, 12Mpx felbontású előlapi kamera, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 20W, vezeték nélküli töltés 15W, megjelenés éve 2023, iOS operációs rendszer
340 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RI045b4
iPhone 15 128GB rózsaszín - Mobiltelefon
Ingyen
Alzabox szállítás
4,8 127×
iPhone 15 128GB rózsaszín
Mobiltelefon - 6,1"-es Super Retina XDR OLED kijelző 2556 × 1179 felbontással, 128 GB belső tárhely, single + eSIM, Apple A16 Bionic processzor, kameramodul: 48Mpx (f/1,6) fő kamera + 12Mpx széles látószögű, 12Mpx felbontású előlapi kamera, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 20W, vezeték nélküli töltés 15W, megjelenés éve 2023, iOS operációs rendszer
335 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RI045b5
iPhone 15 256GB fekete - Mobiltelefon
Ingyen
Alzabox szállítás
4,8 127×
iPhone 15 256GB fekete
Mobiltelefon - 6,1"-es Super Retina XDR OLED kijelző 2556 × 1179 felbontással, 256 GB belső tárhely, single + eSIM, Apple A16 Bionic processzor, kameramodul: 48Mpx (f/1,6) fő kamera + 12Mpx széles látószögű, 12Mpx felbontású előlapi kamera, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 20W, vezeték nélküli töltés 15W, megjelenés éve 2023, iOS operációs rendszer
391 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RI045c1
iPhone 15 256GB kék - Mobiltelefon Ingyen
Alzabox szállítás
4,8 127×
iPhone 15 256GB kék
Mobiltelefon - 6,1"-es Super Retina XDR OLED kijelző 2556 × 1179 felbontással, 256 GB belső tárhely, single + eSIM, Apple A16 Bionic processzor, kameramodul: 48Mpx (f/1,6) fő kamera + 12Mpx széles látószögű, 12Mpx felbontású előlapi kamera, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 20W, vezeték nélküli töltés 15W, megjelenés éve 2023, iOS operációs rendszer
394 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RI045c2
iPhone 15 256GB zöld - Mobiltelefon
Ingyen
Alzabox szállítás
4,8 127×
iPhone 15 256GB zöld
Mobiltelefon - 6,1"-es Super Retina XDR OLED kijelző 2556 × 1179 felbontással, 256 GB belső tárhely, single + eSIM, Apple A16 Bionic processzor, kameramodul: 48Mpx (f/1,6) fő kamera + 12Mpx széles látószögű, 12Mpx felbontású előlapi kamera, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 20W, vezeték nélküli töltés 15W, megjelenés éve 2023, iOS operációs rendszer
396 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RI045c3
iPhone 15 256GB sárga - Mobiltelefon Ingyen
Alzabox szállítás
4,8 127×
iPhone 15 256GB sárga
Mobiltelefon - 6,1"-es Super Retina XDR OLED kijelző 2556 × 1179 felbontással, 256 GB belső tárhely, single + eSIM, Apple A16 Bionic processzor, kameramodul: 48Mpx (f/1,6) fő kamera + 12Mpx széles látószögű, 12Mpx felbontású előlapi kamera, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 20W, vezeték nélküli töltés 15W, megjelenés éve 2023, iOS operációs rendszer
396 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RI045c4
iPhone 15 256GB rózsaszín - Mobiltelefon
Ingyen
Alzabox szállítás
4,8 127×
iPhone 15 256GB rózsaszín
Mobiltelefon - 6,1"-es Super Retina XDR OLED kijelző 2556 × 1179 felbontással, 256 GB belső tárhely, single + eSIM, Apple A16 Bionic processzor, kameramodul: 48Mpx (f/1,6) fő kamera + 12Mpx széles látószögű, 12Mpx felbontású előlapi kamera, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 20W, vezeték nélküli töltés 15W, megjelenés éve 2023, iOS operációs rendszer
Leárazás -4 %
391 990 Ft 409 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RI045c5
iPhone 15 512GB fekete - Mobiltelefon
Ingyen
Alzabox szállítás
4,8 127×
iPhone 15 512GB fekete
Mobiltelefon - 6,1"-es Super Retina XDR OLED kijelző 2556 × 1179 felbontással, 512 GB belső tárhely, single + eSIM, Apple A16 Bionic processzor, kameramodul: 48Mpx (f/1,6) fő kamera + 12Mpx széles látószögű, 12Mpx felbontású előlapi kamera, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 20W, vezeték nélküli töltés 15W, megjelenés éve 2023, iOS operációs rendszer
Leárazás -8 %
459 990 Ft 497 990 Ft
Raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RI045d1
iPhone 15 512GB kék - Mobiltelefon Ingyen
Alzabox szállítás
4,8 127×
iPhone 15 512GB kék
Mobiltelefon - 6,1"-es Super Retina XDR OLED kijelző 2556 × 1179 felbontással, 512 GB belső tárhely, single + eSIM, Apple A16 Bionic processzor, kameramodul: 48Mpx (f/1,6) fő kamera + 12Mpx széles látószögű, 12Mpx felbontású előlapi kamera, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 20W, vezeték nélküli töltés 15W, megjelenés éve 2023, iOS operációs rendszer
493 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RI045d2
iPhone 15 512GB zöld - Mobiltelefon
Ingyen
Alzabox szállítás
4,8 127×
iPhone 15 512GB zöld
Mobiltelefon - 6,1"-es Super Retina XDR OLED kijelző 2556 × 1179 felbontással, 512 GB belső tárhely, single + eSIM, Apple A16 Bionic processzor, kameramodul: 48Mpx (f/1,6) fő kamera + 12Mpx széles látószögű, 12Mpx felbontású előlapi kamera, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 20W, vezeték nélküli töltés 15W, megjelenés éve 2023, iOS operációs rendszer
Leárazás -8 %
459 990 Ft 498 390 Ft
Raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RI045d3
iPhone 15 512GB sárga - Mobiltelefon
Ingyen
Alzabox szállítás
4,8 127×
iPhone 15 512GB sárga
Mobiltelefon - 6,1"-es Super Retina XDR OLED kijelző 2556 × 1179 felbontással, 512 GB belső tárhely, single + eSIM, Apple A16 Bionic processzor, kameramodul: 48Mpx (f/1,6) fő kamera + 12Mpx széles látószögű, 12Mpx felbontású előlapi kamera, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 20W, vezeték nélküli töltés 15W, megjelenés éve 2023, iOS operációs rendszer
Leárazás -10 %
459 990 Ft 512 790 Ft
Raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RI045d4
iPhone 15 512GB rózsaszín - Mobiltelefon Ingyen
Alzabox szállítás
4,8 127×
iPhone 15 512GB rózsaszín
Mobiltelefon - 6,1"-es Super Retina XDR OLED kijelző 2556 × 1179 felbontással, 512 GB belső tárhely, single + eSIM, Apple A16 Bionic processzor, kameramodul: 48Mpx (f/1,6) fő kamera + 12Mpx széles látószögű, 12Mpx felbontású előlapi kamera, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 20W, vezeték nélküli töltés 15W, megjelenés éve 2023, iOS operációs rendszer
494 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RI045d5
iPhone 15 Plus 128GB fekete - Mobiltelefon
Ingyen
Alzabox szállítás
4,9 30×
iPhone 15 Plus 128GB fekete
Mobiltelefon - 6,7"-es Super Retina XDR OLED kijelző 2796 × 1290 felbontással, 128 GB belső tárhely, single + eSIM, Apple A16 Bionic processzor, kameramodul: 48Mpx (f/1,6) fő kamera + 12Mpx széles látószögű, 12Mpx felbontású előlapi kamera, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 20W, vezeték nélküli töltés 15W, megjelenés éve 2023
393 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RI046b1
iPhone 15 Plus 128GB kék - Mobiltelefon
Ingyen
Alzabox szállítás
4,9 30×
iPhone 15 Plus 128GB kék
Mobiltelefon - 6,7"-es Super Retina XDR OLED kijelző 2796 × 1290 felbontással, 128 GB belső tárhely, single + eSIM, Apple A16 Bionic processzor, kameramodul: 48Mpx (f/1,6) fő kamera + 12Mpx széles látószögű, 12Mpx felbontású előlapi kamera, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 20W, vezeték nélküli töltés 15W, megjelenés éve 2023
397 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RI046b2
iPhone 15 Plus 128GB zöld - Mobiltelefon
Ingyen
Alzabox szállítás
4,9 30×
iPhone 15 Plus 128GB zöld
Mobiltelefon - 6,7"-es Super Retina XDR OLED kijelző 2796 × 1290 felbontással, 128 GB belső tárhely, single + eSIM, Apple A16 Bionic processzor, kameramodul: 48Mpx (f/1,6) fő kamera + 12Mpx széles látószögű, 12Mpx felbontású előlapi kamera, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 20W, vezeték nélküli töltés 15W, megjelenés éve 2023
Leárazás -5 %
374 990 Ft 396 390 Ft
Raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RI046b3
iPhone 15 Plus 128GB sárga - Mobiltelefon
Ingyen
Alzabox szállítás
4,9 30×
iPhone 15 Plus 128GB sárga
Mobiltelefon - 6,7"-es Super Retina XDR OLED kijelző 2796 × 1290 felbontással, 128 GB belső tárhely, single + eSIM, Apple A16 Bionic processzor, kameramodul: 48Mpx (f/1,6) fő kamera + 12Mpx széles látószögű, 12Mpx felbontású előlapi kamera, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 20W, vezeték nélküli töltés 15W, megjelenés éve 2023
Leárazás -6 %
374 990 Ft 399 790 Ft
Raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RI046b4
iPhone 15 Plus 128GB rózsaszín - Mobiltelefon Ingyen
Alzabox szállítás
4,9 30×
iPhone 15 Plus 128GB rózsaszín
Mobiltelefon - 6,7"-es Super Retina XDR OLED kijelző 2796 × 1290 felbontással, 128 GB belső tárhely, single + eSIM, Apple A16 Bionic processzor, kameramodul: 48Mpx (f/1,6) fő kamera + 12Mpx széles látószögű, 12Mpx felbontású előlapi kamera, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 20W, vezeték nélküli töltés 15W, megjelenés éve 2023
403 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RI046b5
iPhone 15 Plus 256GB fekete - Mobiltelefon Ingyen
Alzabox szállítás
4,9 30×
iPhone 15 Plus 256GB fekete
Mobiltelefon - 6,7"-es Super Retina XDR OLED kijelző 2796 × 1290 felbontással, 256 GB belső tárhely, single + eSIM, Apple A16 Bionic processzor, kameramodul: 48Mpx (f/1,6) fő kamera + 12Mpx széles látószögű, 12Mpx felbontású előlapi kamera, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 20W, vezeték nélküli töltés 15W, megjelenés éve 2023
447 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RI046c1
iPhone 15 Plus 256GB kék - Mobiltelefon Ingyen
Alzabox szállítás
4,9 30×
iPhone 15 Plus 256GB kék
Mobiltelefon - 6,7"-es Super Retina XDR OLED kijelző 2796 × 1290 felbontással, 256 GB belső tárhely, single + eSIM, Apple A16 Bionic processzor, kameramodul: 48Mpx (f/1,6) fő kamera + 12Mpx széles látószögű, 12Mpx felbontású előlapi kamera, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 20W, vezeték nélküli töltés 15W, megjelenés éve 2023
454 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RI046c2
iPhone 15 Plus 256GB zöld - Mobiltelefon
Ingyen
Alzabox szállítás
4,9 30×
iPhone 15 Plus 256GB zöld
Mobiltelefon - 6,7"-es Super Retina XDR OLED kijelző 2796 × 1290 felbontással, 256 GB belső tárhely, single + eSIM, Apple A16 Bionic processzor, kameramodul: 48Mpx (f/1,6) fő kamera + 12Mpx széles látószögű, 12Mpx felbontású előlapi kamera, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 20W, vezeték nélküli töltés 15W, megjelenés éve 2023
Leárazás -6 %
419 990 Ft 447 990 Ft
Raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RI046c3
iPhone 15 Plus 256GB sárga - Mobiltelefon Ingyen
Alzabox szállítás
4,9 30×
iPhone 15 Plus 256GB sárga
Mobiltelefon - 6,7"-es Super Retina XDR OLED kijelző 2796 × 1290 felbontással, 256 GB belső tárhely, single + eSIM, Apple A16 Bionic processzor, kameramodul: 48Mpx (f/1,6) fő kamera + 12Mpx széles látószögű, 12Mpx felbontású előlapi kamera, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 20W, vezeték nélküli töltés 15W, megjelenés éve 2023
453 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RI046c4
iPhone 15 Plus 256GB rózsaszín - Mobiltelefon
Ingyen
Alzabox szállítás
4,9 30×
iPhone 15 Plus 256GB rózsaszín
Mobiltelefon - 6,7"-es Super Retina XDR OLED kijelző 2796 × 1290 felbontással, 256 GB belső tárhely, single + eSIM, Apple A16 Bionic processzor, kameramodul: 48Mpx (f/1,6) fő kamera + 12Mpx széles látószögű, 12Mpx felbontású előlapi kamera, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 20W, vezeték nélküli töltés 15W, megjelenés éve 2023
453 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RI046c5
iPhone 15 Plus 512GB fekete - Mobiltelefon
Ingyen
Alzabox szállítás
4,9 30×
iPhone 15 Plus 512GB fekete
Mobiltelefon - 6,7"-es Super Retina XDR OLED kijelző 2796 × 1290 felbontással, 512 GB belső tárhely, single + eSIM, Apple A16 Bionic processzor, kameramodul: 48Mpx (f/1,6) fő kamera + 12Mpx széles látószögű, 12Mpx felbontású előlapi kamera, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 20W, vezeték nélküli töltés 15W, megjelenés éve 2023
Leárazás -11 %
509 990 Ft 572 390 Ft
Raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RI046d1
iPhone 15 Plus 512GB kék - Mobiltelefon
Ingyen
Alzabox szállítás
4,9 30×
iPhone 15 Plus 512GB kék
Mobiltelefon - 6,7"-es Super Retina XDR OLED kijelző 2796 × 1290 felbontással, 512 GB belső tárhely, single + eSIM, Apple A16 Bionic processzor, kameramodul: 48Mpx (f/1,6) fő kamera + 12Mpx széles látószögű, 12Mpx felbontású előlapi kamera, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 20W, vezeték nélküli töltés 15W, megjelenés éve 2023
Leárazás -10 %
509 990 Ft 563 990 Ft
Raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RI046d2
iPhone 15 Plus 512GB zöld - Mobiltelefon Ingyen
Alzabox szállítás
4,9 30×
iPhone 15 Plus 512GB zöld
Mobiltelefon - 6,7"-es Super Retina XDR OLED kijelző 2796 × 1290 felbontással, 512 GB belső tárhely, single + eSIM, Apple A16 Bionic processzor, kameramodul: 48Mpx (f/1,6) fő kamera + 12Mpx széles látószögű, 12Mpx felbontású előlapi kamera, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 20W, vezeték nélküli töltés 15W, megjelenés éve 2023
564 990 Ft
Szállításra kész 4 db
Termékkód: RI046d3
iPhone 15 Plus 512GB sárga - Mobiltelefon
Ingyen
Alzabox szállítás
4,9 30×
iPhone 15 Plus 512GB sárga
Mobiltelefon - 6,7"-es Super Retina XDR OLED kijelző 2796 × 1290 felbontással, 512 GB belső tárhely, single + eSIM, Apple A16 Bionic processzor, kameramodul: 48Mpx (f/1,6) fő kamera + 12Mpx széles látószögű, 12Mpx felbontású előlapi kamera, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 20W, vezeték nélküli töltés 15W, megjelenés éve 2023
Leárazás -12 %
499 990 Ft 568 890 Ft
Raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RI046d4
iPhone 15 Plus 512GB rózsaszín - Mobiltelefon
Ingyen
Alzabox szállítás
4,9 30×
iPhone 15 Plus 512GB rózsaszín
Mobiltelefon - 6,7"-es Super Retina XDR OLED kijelző 2796 × 1290 felbontással, 512 GB belső tárhely, single + eSIM, Apple A16 Bionic processzor, kameramodul: 48Mpx (f/1,6) fő kamera + 12Mpx széles látószögű, 12Mpx felbontású előlapi kamera, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 20W, vezeték nélküli töltés 15W, megjelenés éve 2023
Leárazás -7 %
509 990 Ft 549 490 Ft
Raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RI046d5
Nyomtatás
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ