30 dnů na vrácení Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

iRobot Brava 390 Turbo

Termékkatalógus
iRobot Brava 390 Turbo
Felmosó robot - minden típusú kemény padlófelülethez, intelligens iAdapt 2.0 navigációs rendszer navigációs kockával, turbotöltő, nedves és száraz törlés, nagyon halk takarítás, hatékony mikroszálas törlőrongyok, 60-180 nm takarítható felület egy töltéssel
Kód:  IRORO613HU Termékszám:  5060359282804 Gyártó honlapja:

iRobot Brava 390 Turbo

 iRobot Braava 390 Turbo padlótisztító robot

Az iRobot Braava 390 Turbo padlótisztító robot rendkívül csendes működésével senkit sem zavar, mégis nagyszerű munkát végez. A mikroszálas törlőkendő használatával kombinált kétféle takarítási mód biztosítja a padló tökéletes tisztaságát, legyen az akár parketta, linóleum, vagy járólap. A PRO-CLEAN rendszer maximális takarítási teljesítményt biztosít. Az iAdapt 2.0 Navigációs  rendszer olyan jeleket bocsát ki, amelyek segítségével a Braava képes meghatározni a pontos helyét a szobában. Spórolj időt és energiát a padlótisztító robot rendszeres működésének köszönhetően, és élvezd a kényelmet. 

Ki
 iRobot Braava 390 Turbo


Főbb jellemzők

  • Navigáció iAdapt 2.0 navigációs rendszerrel
  • Rendkívül csendes tisztítás
  • Két tisztítási mód: száraz seprés és felmosás
  • Egyetlen töltéssel 180 m2 terület takarítására alkalmas száraz törlés módban
  • Egyetlen töltéssel 60 m2 terület takarítására alkalmas nedves törlés módban
  • PRO-CLEAN rendszer tisztítóoldat tartállyal
  • Hatékony mikroszálas törlőkendő
  • Egyszerű törlő rendszer
  • Minden típusú kemény padlóra
  • Tisztítás a falak mentén és a bútorok alatt is
  • Érzékelők a lépcsőkről való leesés ellen
  • Könnyű karbantartás
  • Cube-to-Cube funkció
  • Gyorstöltő funkció
  • Turbo töltő tartozék

Ki
 iRobot Braava 390 Turbo

Hatékony mikroszálas törlőkendő

Az iRobot Braava speciális mikroszálas törlőkendője kitűnően használható a száraz törléshez és törléshez egyaránt. A fehér kendő, amelyhez mindenféle por, apró kosz, állatszőr hozzátapad, száraz törléshez ajánlott. A kék kendő kifejezetten a nedves törléshez lett kialakítva. Csatlakoztasd könnyedén a törlőkendőket a robothoz a mágneses zár és a gumi segítségével. Ha befejezted a takarítást, egy gyors öblítés vagy a mosógépbe való kimosás után újra használatba veheted őket.


Csendes tisztítás

Az iRobot Braava a takarítás során olyan halk, mint egy kisegér. Akár korán reggel megkezdheted a takarítást a Braava-val, senkit nem fogsz felébreszteni vele. Fontos tudni, hogy a Braava nem porszívó, hanem egy robot száraz és nedves törlő funkcióval kiegészítve, amelynek köszönhetően, mikroszálas anyaga segítségével felszedi az összes port, hajszálakat, állatok elhullott szőrszálait. A porszívóval ellentétben szívóerő nélkül dolgozik. Kerekei egy halk, elektromos motort használva forognak, így marad a Braava munkája csendes.


Navigáció az iAdapt 2.0 navigációs kockával

Az iAdapt 2.0 Navigációs kocka úgy működik, mint egy beépített GPS. A Navigációs kocka navigációs rendszer olyan jeleket bocsát ki, amelynek segítségével a Braava képes meghatározni pontos helyét a szobában, valamint felmérni, hogy mely területeken szükséges a leginkább feltörölnie. Mihelyt végzett a feltörléssel, a Braava visszatér arra a pontra, ahol a takarítást megkezdte.

Ki
 iRobot Braava 390 Turbo


Pause/Resume funkció

Le szeretnéd állítani egy kis időre a Braava-t, mert más dolgod akadt? Semmi gond! Ha befejezted dolgod, az újraindító gombbal a Braava ott folytatja munkáját, ahol azt előzőleg abbahagyta.


Ki
 iRobot Braava 390 Turbo

Kétféle tisztítási mód

A Braava 390 Turbo kétféle takarítási módot ismer. Szárazon és nedvesen töröl. A sörpés üzemmód alatt  képzelj el egy seprűt, amely eltávolítja a száraz sarat a folyosóról.
Használd ezt a módot a por, a haj, a szőr és a szennyeződések eltávolítására bármely kemény padlóról még nagy területeken is. A szennyeződés a fehér mikroszálas kendőhöz tapad, amelyet használat után egyszerűen rázz ki. Söprés során a Braava hosszú sávokban mozog a szobában, mindig oda-vissza. A felmosás módban kemény padlókat tisztíthatsz meg vele. A Braava ekkor rövid sávokban mozog, mindig jobbra, előre és hátra, majd balra, előre és hátra. Ennek az eljárásnak köszönhetően hatékonyan távolíthatja el a zsírt, a port és a különböző foltokat a padlóról.


PRO-CLEAN rendszer

A PRO-CLEAN rendszer használatával a Braava 390 Turbo modell hatékonysága növekszik. A mosószeres gyűjtő tartály biztosítja a feltörlő kendő állandó nedvességét. Ennek köszönhetően a Braava 390 Turbo a legmakacsabb foltokat is képes eltávolítani.

Ki
 iRobot Braava 390 Turbo


Cube-to-Cube funkció

A Braava 390 Turbo többszörös navigációs rendszerrel rendelkezik, amely változatos jelzéseken alapul. Ez, nagyobb területek kitakarításakor lép használatba. A navigációs objektumokat 7 m-re egymástól ajánlott elhelyezni a legoptimálisabb jeladás és átfedés érdekében. A Braava 390 Turbo  modellel a takarítás ezen jeladás segítségével történik, automatikusan. Igény szerint további navigációs objektumok is beszerezhetőek.


Ki
 iRobot Braava 390 Turbo

Tisztítás a falak mentén és a bútorok alatt

A Braava-val a takarítás egyszerű és alapos. Képes becsúszni az ágy vagy más bútorok alá, akár a wc közvetlen környezetébe is. Alaposan kitakarít a falak mentén, és a szemetes kosár vagy az asztalok lábai mentén egyaránt. Érzékenyen reagál a szobában felmerülő akadályokra. Nem tesz kárt a bútorokban. Ha például egy szőnyeget detektál a oadlón, megáll és a szőnyeg körül gondosan kitakarít. Tulajdonképpen felismeri, hogy egy szőnyeget kitakarítani egy mikroszálas kendővel nem a legjobb megoldás.


Gyorstöltő funkció

A Brava 390 Turbo turbó töltővel rendelkezik, amely a robot töltési idejét fél órával csökkenti.


Paraméterek

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
Navigáció módja
Alap Kész!
Funkció
Ütközésérzékelő, Lépcsőről való leesés elleni érzékelő Kész!
Vezérlés típusa
Készüléken Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

Specifikus jellemzők

Navigáció módja
Alap Kész!
Funkció
Ütközésérzékelő, Lépcsőről való leesés elleni érzékelő Kész!

Felület típusa

Felület típusa
Kemény padló Kész!

Tápellátás

Tápellátás típusa
Akkus Kész!
Töltési idő
2 óra Kész!
Működési idő
240 perc Kész!
Akkumulátor kapacitása
1 775 mAh Kész!
Akkumulátor feszültség
12 V Kész!

Felszereltség, tartozékok

Töltési módok
Töltő adapter Kész!
További kiegészítők
Felmosó textil Kész!

Szűrők

Szűrő típusa
Mikroszűrő Kész!

Szín

Szín
Fehér Kész!

Mobilalkalmazás(ok)

Mobilalkalmazás
Nem Kész!

Méret és súly

Magasság
7,9 cm Kész!
Szélesség
24,4 cm Kész!
Mélység
21,6 cm Kész!
Súly
1,8 kg Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Időt és munkát takaríthatsz meg, ha robotporszívó kínálatunkból választasz magadnak új takarítótársat
» Böngészd végig akár teljes porszívó kínálatunkat, hogy megtaláld a számodra ideális terméket

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:


» Nem szükséges állandóan a megfelelő porzsákot keresned, a porzsák nélküli porszívók állandóan használatra készen állnak

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: iRobot Brava 390 Turbo
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ