Shop roku Shop roku

iRobot Roomba 605

Termékkatalógus
iRobot Roomba 605
Robotporszívó - szennyeződésekhez, automata feltöltés, kábelek összegubancolódása elleni funkció és lépcsőről való leesés elleni érzékelő, 1 oldalkefe, 2 cm magas szintkülönbséget is leküzd, 3 óra töltési idő, BLDC motor, vezérlés: készüléken, takarítás módja: kefék, Ni-Mh akkumulátor, 90 perc működési idő, aerovac szűrő, 61 dB zajszint, töltőállomás, lökhárító ütközés lassítással, három fokozatú tisztítórendszer és virtuális fal, színe: fehér
Kód:  IRORO605HU Termékszám:  5060359283405 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

iRobot Roomba 605



A Roomba robot porszívó alap modellje minden olyan funkciót kínál, ami szükséges a minőségi takarításhoz. Tökéletes iAdapt navigáció, felülmúlhatatlan háromlépcsős tisztítórendszer és nagy kapacitású kollektor - ez minden, ami a mindennapos padlótisztításhoz kell.


Főbb jellemzők

  • Minden típusú kemény padló és szőnyeg tisztítására alkalmas
  • Kitakarít minden fajta kemény padlófelületet és a szőnyegeket is
  • A legokosabb iAdapt takarítási és navigációs rendszer
  • Háromfokozatú tisztítórendszer
  • Wall-Follow rendszer segítségével takarít a falak mentén és a sarkokban
  • 2. generációs adaptív tisztítófej
  • Szennyeződések ultrahangos felismerése
  • Nagykapacitású AeroVac portartály
  • Mikroszálas szűrőrendszer
  • ANTITANGLE rendszer a vezetékek és a szőnyegrojtok felcsavarodásának megakadályozása érdekében
  • Ütköző lassított ütközéssel
  • Szintérzékelők XLife akkumulátor 2x hosszabb élettartammal
  • Töltőállomás beépített adapterre

 iRobot Roomba 605

iAdapt navigációs rendszer

Az iAdapt navigációs rendszer gondoskodik arról, hogy az otthonod tökéletesen tiszta legyen. A Roomba több tucat érzékelővel figyeli a környezetét, és intelligensen reagál a helyiség méretére és alakjára. Összesen 40, előre definiált mozgást képes végrehajtani, tökéletesen vezetve a robotot az egész területen, falakmentén, bútorok között és alatt, így biztosítva a tökéletes takarítást.


Háromlépcsős tisztító rendszer

A Roomba robotporszívók verhetetlen takarító képességei egy nagyon praktikus, háromlépcsős tisztító rendszeren alapulnak. Ennek segítségével a Roomba a szoba minden sarkából felszedi a szennyeződéseket, és a tárolójában gyűjti össze, akár kemény padló, akár szőnyeg tisztításáról van szó.


1. Forgó oldalkefék

Az oldalkeféknek hála a Roomba képes hatékonyan tisztán tartani a bútorok körüli és a falak menti területeket. Így sem a szobák sarkaiban, sem a többi nehezen hozzáférhető helyen nem okoz gondot a porszívás.

2. Két ellentétes irányban forgó kefe

A robot két ellentétesen forgó, a takarító fejben elhelyezett kefével tisztít. Ennek köszönhetően  hatékonyan gyűjti össze a port és a nagyobb szennyeződéseket a padlóról. 

3. Szívómotor

A finom por eltávolításáról erőteljes szívómotor gondoskodik. A levegő szűrését pedig az AeroVac rendszer végzi el.


Nagy kapacitású kollektor

A Roomba egy nagy kapacitású AeroVac portartállyal rendelkezik, amely mikroszálas szűrőn keresztül rögzíti a legapróbb porrészecskéket.


SPOT program

A SPOT program adott hely takarítására alkalmas. A program manuális aktiválása után a robot egy 1 négyzetméteres területet tisztít meg. Gyakorlatilag a „seprű és lapát“ megfelelője, ha kiborul a konyhában a cukor, vagy a lábtörlőt pucolnád meg.

 iRobot Roomba 605

Gyengéd ütközők

A készülék ütközője kíméletesen bánik a bútoraiddal. A gép képes megkülönböztetni látszólagos akadályokat - lelógó függönyök, takarók - a ténylegesektől, így ágyak, ablakok alatt is tökéletesen takarít.


Lépcsőszenzorok

A gép alján elhelyezett szenzorok képesek érzékelni a készülék és a padló távolságát, így elkerülve, hogy az leessen a lépcsőről. A Roomba a lépcső szélén megáll, óvatosan megfordul, és arra takarít tovább, amerre szilárd talajt érzékel maga alatt.

 iRobot Roomba 605

 iRobot Roomba 605

Automatikus töltés a töltőállomáson

Az akkumulátor töltésére egy töltőállomás áll rendelkezésre. A CLEAN gomb megnyomásakor a robot innen indul csatába a por és a kosz ellen. Munkája végeztével pedig visszatér a töltőállomásra, és elkezdi feltölteni magát.


Antitangle rendszer

Az iRobot gondolt a hagyományos háztartásokra, így a robotporszívóit ANTITANGLE funkcióval látta el, amely megakadályozza az összegabalyodást és beszorulást, legyen szó szerte hagyott kábelekről vagy épp szőnyegről. Amikor a kefe ellenállást érez, megfordul, így kiszabadul a kábelek közül, és folytathatja a takarítást.

 iRobot Roomba 605


iRobot Roomba 605

Virtuális fal / Halo funkció

A Roomba virtuális fal segítségével is irányítható. A virtuális fal létrehoz egy láthatatlan akadályt a robot számára. Ezt akkor használd, ha csak egy helyiséget kívánsz takarítani, vagy ha azt szeretnéd, hogy a Roomba ne menjen a számítógépes kábelek vagy törékeny tárgyak közelébe. A virtuális falak közül néhányHalo-val is rendelkezik, amely védőterületet hoz létre a fal körül. Ezt a robot soha nem sérti meg, és ezt a funkciót pl. háziállatok vizes tálkájával is lehet használni.


Az iRobot története

Az iRobot három alapító (Colin Angle, Helen Greiner és Rodney Brooks) ötletéből ered, miszerint a robotika újra meg fogja változtatni a világot és azt, ahogy dolgozunk, tanulunk, gyógyítunk, vagy épp takarítunk. Már létezésének első évében az iRobot, a NASA űrkutatási robotjával, Genghisvel együttműködve megmutatta ezt. Az áttörés 1998-bantörtént, amikor az iRobot DARPA szerződést nyert, hogy iRobot PackBot taktikai mobil robotokat fejlesszen és gyártson. Ez az a sokoldalú robot, amelyet az USAkormánya a 2001-es World Trade Center elleni terrortámadások után végzett mentési munkálatok során alkalmazott. A PackBot 2011-ben Japánban fertőzött területekettérképezett fel a Fukushima atomerőmű-baleset után.

iRobot Roomba 605


A csomagolás tartalma:
Roomba 605
Töltőállomás
XLife akkumulátor (a robot belsejében)


Paraméterek

Oldalkefék száma
1 Kész!
Szintkülönbség leküzdése
2 cm Kész!
Funkció
Automata feltöltés, Lépcsőről való leesés elleni érzékelő, Kábelek gubancolása elleni funkció Kész!
Vezérlés típusa
Készüléken Kész!

Specifikus jellemzők

Oldalkefék száma
1 Kész!
Szintkülönbség leküzdése
2 cm Kész!
Funkció
Automata feltöltés, Lépcsőről való leesés elleni érzékelő, Kábelek gubancolása elleni funkció Kész!

Szűrők

Szűrő típusa
AeroVac szűrő Kész!

Zaj

Zajszint
61 dB Kész!

Méret & súly

Szélesség
33 cm Kész!
Magasság
9,2 cm Kész!
Mélység
33 cm Kész!
Tömeg
3,6 kg Kész!

Szín

Szín
Fehér Kész!

Mobilalkalmazás(ok)

Mobilalkalmazás
Nem Kész!

Zajszint

Zajszint
61 dB Kész!

Jellemzők

Funkciók
Automatikus töltés, Összegabalyodás elleni funkció, Lépcső érzékelő Kész!
Mobil applikációk
Nem Kész!
Akkumulátor típusa
Ni-MH Kész!
Szűrő típusa
AeroVac szűrő Kész!
Kiegészítők
Töltőállomás, Virtuális fal, Háromfokozatú tisztítórendszer, Akadály észlelése, AeroVac nagy kapacitású tárolóedény Kész!
Szín
Fehér Kész!

Specifikáció

Specifikáció
Szennyeződések összegyűjtéséhez Kész!

Méret és súly

Magasság
9,2 cm Kész!
Szélesség
33 cm Kész!
Mélység
33 cm Kész!
Súly
3,6 kg Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Időt és munkát takaríthatsz meg, ha robotporszívó kínálatunkból választasz magadnak új takarítótársat
» Böngészd végig akár teljes porszívó kínálatunkat, hogy megtaláld a számodra ideális terméket
» Nem szükséges állandóan a megfelelő porzsákot keresned, a porzsák nélküli porszívók állandóan használatra készen állnak

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: iRobot Roomba 605
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ