A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AP+ nový vizuál Akvizice ApF HU

iRobot Roomba 616

Termékkatalógus
iRobot Roomba 616
Robotporszívó iAdapt navigációs rendszer, ANTITANGLE rendszer, Xlife akkumulátor, mikroszálas szűrő
Kód:  IRORO606HU Termékszám:  5060359283269 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

iRobot Roomba 616


A Roomba 616 mindennel rendelkezik, ami a minőségi takarításhoz szükséges. Tökéletes iAdapt navigáció, felülmúlhatatlan háromlépcsős tisztítórendszer, nagy kollektor kapacitás - ez minden, ami a minden napos padlótisztításhoz kell. Hagyd a porszívózást a Roomba 616 porszívóra, és töltsd mással az idődet.


Főbb jellemzők

  • Minden típusú kemény padló és szőnyeg tisztítására alkalmas
  • Navigálj az iAdapt alkalmazásban
  • Háromlépcsős tisztítórendszer
  • Nagy kapacitású AeroVac kollektor
  • Antitangle rendszer
  • AeroVac szűrőrendszer
  • Érzékelők a lépcsőkről való leesés ellen
  •  XLife akkumulátor
  • Virtuális Fal / Halo funkció
  • Automatikus töltés a töltőállomáson
  • Kihúzható fogantyú a szállításhoz

iRobot Roomba 616

iAdapt navigáció

Az iAdapt navigáció biztosítja a lakás vagy a családi ház tökéletes feltakarítását. A Roomba több tucat szenzor segítségével figyeli a teret, és 40 előre meghatározott mozgással intelligensen reagál a helyiség formájára és méretére. A navigáció átvezeti a robotot az egész helyiségen, a falak mentén, valamint a bútorok körül és alatt is úgy, hogy a takarítás tökéletes legyen.


Háromlépcsős tisztítórendszer

A Roomba robot porszívók nyújtotta minőségi takarításról a rendkívül hatékony háromlépcsős tisztítórendszer tehet. A rendszer keretein belül a Roomba szó szerint kiűzi a szennyeződéseket a sarkokról, és a kollektorba szívja, legyen szó akár kemény padlók, akár szőnyegek tisztításáról. 


1. Forgó oldalsó kefe

Az oldalsó kefe jelenlétének köszönhetően a Roomba hatékonyan megtisztíthatja a bútorok, a falak, a sarkak és a nehezen elérhető területek környékét is.

2. Két egymással szemben forgó kefe

A robot két egymással szemben forgó kefét használ, amelyek a robot tisztító fejénél vannak elhelyezve. Nekik köszönhetően a Roomba hatékonyan összegyűjti a port és a szennyeződéseket a padlóról.

3. Szívó motor

A finom porelszívást nagy teljesítményű szívómotor, a levegőszűrést pedig az AeroVac szűrő biztosítja.


Nagy kapacitású kollektor kosár

A Roomba egy nagy kapacitású AeroVac kollektorral rendelkezik, amely mikroszálas szűrővel rögzíti a legapróbb porrészecskéket is.


SPOT program

A SPOT program a helyi tisztításra szolgál. A program kézi aktiválása után a robot alaposan megtisztítja az 1 mméretű területet. Olyan, mint egy seprű lapáttal, ami például akkor jön jól, ha kiszóródik a cukor a padlóra, de akár a cipőszőnyeget is megtisztítja.

 iRobot Roomba 616

Lökhárító lassított ütközéssel

A profilozott lökhárító lassított ütközéssel dolgozik, és kíméletes a bútoraidhoz. Képes felismerni a látszólagos akadályokat, például az ágytakarót vagy a függönyöket, és így hatékonyan feltakarítja akár az ágy alatti vagy a függönyök körüli helyeket is.


 iRobot Roomba 616

Automatikus töltés a töltőállomáson

A töltőállomás az akkumulátor feltöltésére szolgál. A töltőállomásról a robot a CLEAN gomb utasításai szerint indul takarítani, takarítás után pedig visszatér a töltőállomásra, ahol automatikusan feltöltődik.


Antitangle rendszer

Az iRobot  gondol a hagyományos háztartásokra, így a porszívóit felszerelte ANTITANGLE funkcióval, amely megakadályozza a kábelekkel és a szőnyeggel való összegabalyodást vagy összeakadást. Ha a kefe ellenállást érzékel, megfordul. Ezzel a módszerrel a robot szabaddá válik a kábelektől, és folytathatja a munkát.

 iRobot Roomba 616

 iRobot Roomba 616

Virtuális fal funkció / Halo

A Roomba porszívó számára virtuális fal segítségével is meghatározhatod a tisztítandó területet. A virtuális fal láthatatlan akadályt hoz létre, amin nem megy át a robot. Olyan esetekben használhatod, ha a szoba csak egy részét szeretnéd feltakarítani, vagy pedig ha nem szeretnéd, hogy a porszívó megközelítse az elektromos vagy számítógépes kábeleket, esetleg a törékeny tárgyakat. Néhány virtuális fal Halo funkciót is kínál, amely a fal körül védőmezőt hoz létre. Ezt a robot soha nem fogja megsérteni, így kihasználhatod akár a kisállatod ivótálkája körül is.


Érzékelők a lépcsőről való leesés ellen

A robot alján található érzékelők biztonságosan felismerik a robot alatt lévő üres teret, ezzel teljesen kiküszöbölve a leesés lehetőségét. A Roomba ilyenkor megáll, szépen megfordul, és szilárd padlón tisztít tovább.

 iRobot Roomba 616

Jaký je jeho příběh?

Mi a porszívó története?

Az iRobot három alapító (Colin Angle, Helen Greiner és Rodney Brooks) azon meggyőződéséből ered, hogy a robotika egyszer meg fogja változtatni a világot és azt, ahogy dolgozunk, tanulunk, gyógyítunk, vagy takarítunk. Már a létezésének első évében az iRobot a NASA-val együtt bemutatta a Genghis űrkutató robotot. Az áttörés 1998-ban történt, amikor az iRobot DARPA szerződést nyert, hogy iRobot PackBot taktikai mobil robotokat fejlesszen és gyártson. Ezt a sokoldalú robotot használta az Egyesült Államok kormánya 2001-ben a World Trade Centerben történt terrorcselekményeket követő mentőmunkák során. Továbbá a PackBot robotot használták 2011-ben a Fukushima atomerőmű balesete után, a fertőzött területek feltérképezésére is.


A csomagolás tartalma:
Roomba 616
Töltőállomás
XLife akkumulátor (a robot belsejében)

Paraméterek

Specifikus jellemzők

Oldalkefék száma
1 Kész!
Szintkülönbség leküzdése
2 cm Kész!
Funkció
Automata feltöltés, Ütközésérzékelő, Lépcsőről való leesés elleni érzékelő, Kábelek gubancolása elleni funkció Kész!

Szűrők

Szűrő típusa
Mikroszűrő, AeroVac szűrő Kész!

Zaj

Zajszint
60 dB Kész!

Méret & súly

Szélesség
33 cm Kész!
Magasság
9,2 cm Kész!
Mélység
33 cm Kész!
Tömeg
3,6 kg Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Mobilalkalmazás(ok)

Mobilalkalmazás
Nem Kész!

Zajszint

Zajszint
60 dB Kész!

Jellemzők

Funkciók
Automatikus töltés, Összegabalyodás elleni funkció, Lépcső érzékelő, Ütésérzékelő Kész!
Mobil applikációk
Nem Kész!
Akkumulátor típusa
Ni-MH Kész!
Szűrő típusa
Mikroszűrő, AeroVac szűrő Kész!
Kiegészítők
Töltőállomás, Virtuális fal, Háromfokozatú tisztítórendszer, AeroVac nagy kapacitású tárolóedény Kész!
Szín
Fekete Kész!

Specifikáció

Specifikáció
Szennyeződések összegyűjtéséhez Kész!

Méret és súly

Magasság
9,2 cm Kész!
Szélesség
33 cm Kész!
Mélység
33 cm Kész!
Súly
3,6 kg Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Időt és munkát takaríthatsz meg, ha robotporszívó kínálatunkból választasz magadnak új takarítótársat
» Böngészd végig akár teljes porszívó kínálatunkat, hogy megtaláld a számodra ideális terméket
» Nem szükséges állandóan a megfelelő porzsákot keresned, a porzsák nélküli porszívók állandóan használatra készen állnak

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: iRobot Roomba 616
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ