A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

30 dnů na vrácení ApF HU

iRobot Roomba 896

Termékkatalógus
iRobot Roomba 896
Robotporszívó Irodatakarékos navigációs és rendszer, Wifi Kapcsolat az iRobot HOME alkalmazásból, AeroForce kefemodul, ultrahangos és optikai szennyeződés érzékelés, ANTITANGLE vírusmentesítési rendszer, Li-ion akkumulátor, AeroForce szűrő, portartály telítettség kijelző, programozható takarítás, 1 db VIRTUALIS fal DUAL MODE 1 db extra szűrő
Kód:  IRORO609HU Termékszám:  5060359286475 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

iRobot Roomba 896

Ha prémium minőségű takarítást igényelsz, de már nincs kedved magad elvégezni a munkát, akkor a Roomba 896 az ideális választás számodra. Az iAdapt intelligens navigációval a porszívó minden apró területet lefed az otthonodban, és így precíz takarítást biztosít, hiszen a szennyeződéseket nem csak optikailag, de akusztikusan is érzékeli. A háromlépcsős AeroForce tisztító rendszer, a nagy kapacitású kollektor, az alacsony zajszint, és a kényelmes vezérlés az iRobot HOME alkalmazással mind a Roomba 896 előnyeihez tartozik, amelyekkel a porszívó Te életedet is kényelmesebbé teszi. 


Az iRobot Roomba 896 robot porszívó legfontosabb jellemző

  • ?Az iRobot Roomba 896 rendkívül hatékonyan tisztít minden típusú kemény padlót és szőnyeget
  • Intelligens iAdapt navigációt használ több tucat érzékelővel és 40 előre meghatározott mozgással
  • Az AeroForce háromlépcsős tisztító rendszere eltávolítja a legkisebb, legfinomabb porrészecskéket is
  • A Roomba egy nagy kapacitású AeroForce kollektorral rendelkezik, amely jelzi a maximális töltöttséget is
  • A porszívó optikailag és akusztikusan is érzékeli a szennyezett helyeket
  • Innovatív szabályozás az iRobot HOME mobilalkalmazás segítségével
  • AeroForce precíziós szűrőrendszer
  • A kábelekkel való összegabalyogást, valamint a lépcsőről való leesést megakadályozó rendszer
  • A Roomba egy Li-Ion 1800mAh akkumulátort tartalmaz, és automatikusan feltöltődik a töltőállomáson

Roomba 896

iAdapt navigáció

Az iAdapt navigáció biztosítja a lakás vagy a családi ház tökéletes feltakarítását. A Roomba több tucat szenzor segítségével figyeli a teret, és 40 előre meghatározott mozgással intelligensen reagál a helyiség formájára és méretére. A navigáció átvezeti a robotot az egész helyiségen, a falak mentén, valamint a bútorok körül és alatt is úgy, hogy a takarítás tökéletes legyen. 

Smart technológia az iRobot HOME mobil alkalmazással

Az iRobot HOME alkalmazással az okostelefonodon vagy a tableteden is irányíthatod a robotot, akkor is, ha épp nem vagy otthon. Ehhez elég csak benyomni a CLEAN gombot. Emellett az iRobot HOME alkalmazás rengeteg hasznos funkciót és fontos információt kínál. A hasznos információk közé tartozik a halasztott takarítás, a kettős takarítás, a falak mentén való takarítás, valamint a takarítás befejezése is megtelt kollektor esetén. 

Roobma 896

Nagy kapacitású AeroForce kollektor

A Roomba egy nagy porgyűjtő tartállyal (kollektorral) rendelkezik, amely az AeroForce szűrő segítségével rögzíti a legapróbb porrészecskéket is. Amint a gyűjtő kosár megtelt, a Roomba jelzi, hogy a kosarat ki kell üríteni.


Az AeroForce háromlépcsős tisztító rendszer

Az iRobot Roomba Series 800 az egyik legalapvetőbb innovációt kínálja a robot porszívók történelmében - az AeroForce háromlépcsős tisztító rendszert. Az AeroForce rendszer a légáramot egy keskeny résbe irányítja a forgó kefék között, ezáltal felgyorsítva azokat. Az új, 2. generációs motorral kombinálva a szívóerő az ötszörösére nő.


1. Forgó oldalsó kefe

Az oldalsó kefe jelenlétének köszönhetően a Roomba hatékonyan megtisztíthatja a bútorok, a falak, a sarkak és a nehezen elérhető területek környékét is.

2. Két egymással szemben forgó kefe

A két egymással szemben forgó gumikefe speciális vezetőhornyokkal gyűjti be a szennyeződéseket minden típusú padlóról és szőnyegről. A kemény padlóról a kefe közvetlenül a kollektorba szállítja a szennyeződéseket.

3. Szívó motor

A finom porelszívást egy erős, 2. generációs szívómotor, a levegő szűrését pedig az AeroForce szűrő biztosítja.


Késleltetett tisztítás funkció

A késleltetett tisztítás funkcióval kiválaszthatod azt a napot és időt, amikor szeretnéd, hogy a robot elindítsa a takarítást. A Roomba porszívót nem zavarja a sötétség és az akadályok sem, így mindig jó munkát végez majd, akkor is, ha épp nem vagy ott. Az iRobot minden napra más időpontban is kínál tisztítási ütemtervet. A robotot például úgy is beállíthatod, hogy hetente háromszor takarítson, amit az el is végez hétről hétre, így tisztán tartva a padlót.


A szennyeződések akusztikus és optikai érzékelése

A Roomba Dirt Detect rendszerrel is rendelkezik, amely akusztikus és optikai érzékelőkkel érzékeli a túlzottan szennyezett helyeket, amelyekkel a Roomba ezután intenzíven foglalkozik.

 iRobot Roomba 896


 iRobot Roomba 896

Érzékelők a lépcsőről való leesés ellen

A robot alján található érzékelők biztonságosan felismerik a robot alatt lévő üres teret, ezzel teljesen kiküszöbölve a leesés lehetőségét. A Roomba ilyenkor megáll, szépen megfordul, és szilárd padlón tisztít tovább.


Lökhárító lassított ütközéssel

A profilozott lökhárító lassított ütközéssel dolgozik, és kíméletes a bútoraidhoz. Képes felismerni a látszólagos akadályokat, például az ágytakarót vagy a függönyöket, és így hatékonyan feltakarítja akár az ágy alatti vagy a függönyök körüli helyeket is.


Automatikus töltés a töltőállomáson

A töltőállomás az akkumulátor feltöltésére szolgál. A töltőállomásról a robot a CLEAN gomb utasításai szerint indul takarítani, takarítás után pedig visszatér a töltőállomásra, ahol automatikusan feltöltődik. 

 iRobot Roomba 896

SPOT program

A SPOT program a helyi tisztításra szolgál. A program kézi aktiválása után a robot alaposan megtisztítja az 1 mméretű területet. Olyan, mint egy seprű lapáttal, ami például akkor jön jól, ha kiszóródik a cukor a padlóra, de akár a cipőszőnyeget is megtisztítja.


 iRobot Roomba 896

Antitangle rendszer

Az iRobot  gondol a hagyományos háztartásokra, így a porszívóit felszerelte ANTITANGLE funkcióval, amely megakadályozza a kábelekkel és a szőnyeggel való összegabalyodást vagy összeakadást. Ha a kefe ellenállást érzékel, megfordul. Ezzel a módszerrel a robot szabaddá válik a kábelektől, és folytathatja a munkát. 


Virtuális fal funkció / Halo

A Roomba porszívó számára virtuális fal segítségével is meghatározhatod a tisztítandó területet. A virtuális fal láthatatlan akadályt hoz létre, amin nem megy át a robot. Olyan esetekben használhatod, ha a szoba csak egy részét szeretnéd feltakarítani, vagy pedig ha nem szeretnéd, hogy a porszívó megközelítse az elektromos vagy számítógépes kábeleket, esetleg a törékeny tárgyakat. Néhány virtuális fal Halo funkciót is kínál, amely a fal körül védőmezőt hoz létre. Ezt a robot soha nem fogja megsérteni, így kihasználhatod akár a kisállatod ivótálkája körül is. 


Mi a porszívó története?

Az iRobot három alapító (Colin Angle, Helen Greiner és Rodney Brooks) azon meggyőződéséből ered, hogy a robotika egyszer meg fogja változtatni a világot és azt, ahogy dolgozunk, tanulunk, gyógyítunk, vagy takarítunk. Már a létezésének első évében az iRobot a NASA-val együtt bemutatta a Genghis űrkutató robotot. Az áttörés 1998-ban történt, amikor az iRobot DARPA szerződést nyert, hogy iRobot PackBot taktikai mobil robotokat fejlesszen és gyártson. Ezt a sokoldalú robotot használta az Egyesült Államok kormánya 2001-ben a World Trade Centerben történt terrorcselekményeket követő mentőmunkák során. Továbbá a PackBot robotot használták 2011-ben a Fukushima atomerőmű balesete után, a fertőzött területek feltérképezésére is. 

iRobot Roomba 896

A csomagolás tartalma:
1× iRobot Roomba 896
1× töltőállomás
1× Li-ion akkumulátor
1× Dual Mode virtuális fal
1× tartalék AeroForce szűrő

Paraméterek

Oldalkefék száma
1 Kész!
Szintkülönbség leküzdése
2 cm Kész!
Funkció
Ütközésérzékelő, Lépcsőről való leesés elleni érzékelő, Kábelek gubancolása elleni funkció Kész!
Vezérlés típusa
Mobilalkalmazással Kész!

Specifikus jellemzők

Oldalkefék száma
1 Kész!
Szintkülönbség leküzdése
2 cm Kész!
Funkció
Ütközésérzékelő, Lépcsőről való leesés elleni érzékelő, Kábelek gubancolása elleni funkció Kész!

Szűrők

Szűrő típusa
AeroForce szűrő Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Mobilalkalmazás(ok)

Mobilalkalmazás
Igen Kész!

Zajszint

Zajszint
58 dB Kész!

Méret és súly

Magasság
9,2 cm Kész!
Szélesség
35,3 cm Kész!
Mélység
35,3 cm Kész!
Súly
3,8 kg Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Időt és munkát takaríthatsz meg, ha robotporszívó kínálatunkból választasz magadnak új takarítótársat
» Böngészd végig akár teljes porszívó kínálatunkat, hogy megtaláld a számodra ideális terméket
» Nem szükséges állandóan a megfelelő porzsákot keresned, a porzsák nélküli porszívók állandóan használatra készen állnak

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: iRobot Roomba 896
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ