iRobot Roomba 966

Termékkatalógus
iRobot Roomba 966
Robotporszívó - szennyeződések összegyűjtéséhez, automata feltöltés, lépcsőről való leesés elleni érzékelő és ütközésérzékelő, 1 oldalkefe, 2 cm magas szintkülönbséget is leküzd, töltési idő: 0 óra, Li-ion akkumulátor, működési idő: 75 perc, aeroforce szűrő, 60 dB zajszint, mobilalkalmazás, oldalsó kefe, takarítási terv, megtelt tartály kijelzés, töltőállomás, lökhárító lassított ütközéssel, okostelefonos vezérlés és három fokozatú tisztítórendszer, arany színű - iAdapt 2.0 navigációs feltérképezési és rendszer, AeroForce háromfokozatú takarítórendszer, iRobot HOME alkalmazások, ultrahangos és optikai szennyeződés érzékelők, ANTITANGLE vírusmentesítési rendszer, LI-Ion akkumulátor, programozhatóság, AeroForce szűrő, portartálytelítettség kijelző, finomított gumis ütköző, kettős üzemmódú VIRTUALIS fal
Kód:  IRORO611HU Termékszám:  5060359284730 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

iRobot Roomba 966

A jól felszerelt iRobot Roomba 966 segítség a napi por és szennyeződés eltakarításához. A pontos iAdapt 2.0 navigáció a vizuális lokalizációval és az AeroForce háromfokozatú tisztító rendszerrel garantálja a tökéletes tisztítást 185 m2-ig. Az iRobot HOME mobilalkalmazással bármikor és bárhonnan irányíthatja a Roomba 966-at. Felejtse el az eddig jól ismert takarítást! 


Az iRobot Roomba 966 porszívó fő jellemzői

  • Navigációs iAdapt 2.0 vizuális helymeghatározással
  • Intelligens technológia
  • iRobot Home robotvezérlő alkalmazás
  • 185 m2 takarítása egyetlen töltéssel
  • Nagyteljesítményű AeroForce háromlépcsős tisztítórendszer
  • ANTITANGLE rendszerének köszönhetően nem akad bele a kábelekbe
  • 2.generációs DirtDetect akusztikus és optikai szennyeződés-érzékelés
  • Programozható takarítás
  • Portartálytelítettség kijelző
  • Újratöltés akár takarítás közben
  • Nagyteljesítményű Li-Ion akkumulátor


iRobot Roomba 966

iAdapt 2.0 vizuális lokalizáció

Az új, kifinomult iAdapt 2.0 navigációs rendszer biztosítja mind az irodád, mind lakásod tökéletes tisztítását. Az iAdapt 2.0 navigációnak köszönhetően a Roomba 966 ismeri az utat, "látja" és felismeri a bútorokat és akadályokat, vagy épp átmegy egy következő szobába is.


Intelligens technológia az iRobot HOME mobilalkalmazással

Az iRobot HOME applikációval bárhol, bármikor, okostelefonod vagy tableted segítségével irányíthatod a robotot. Csak nyisd meg az iRobot HOME alkalmazást és nyomd meg a “CLEAN” gombot.  Az iRobot HOME alkalmazás sok hasznos információt tartalmaz a takarításra, karbantartásra, műszaki jellemzőkre vonatkozóan.

iRobot Roomba 966

Időzítés

A késleltetett tisztítás a hét minden napjára vagy időpontjára beállítható.

Kettős tisztítás

A Roomba kétszer tisztítja az összes felületet. Ez hasznos lehet háziállatoknál és alapos tisztításhoz.

Tisztítás a falak mentén

Annak érdekében, hogy minél alaposabb legyen a takarítás, a Roomba a tisztítás befejeztével ismét végigmegy a falak és a bútorok mellett.

Befejezi tisztítást, ha megtelt a tartály

Amint a gyűjtőtartály megtelt, a robot visszatér oda, ahol elindult, és szünetelteti a takarítást. A gyűjtőtartály ürítése és a CLEAN gomb megnyomása után a takarítás folytatódik.


információk:

robot karbantartása

Az alkalmazás figyelmezteti Önt, amikor ki kell üríteni a tartályt, meg kell tisztítani a keféket vagy a robot más részeit. A karbantartás rész a karbantartás végrehajtására vonatkozó utasításokat is tartalmazza.

Segítség

A Súgó rész a gyakran ismételt kérdéseket, videó oktatóprogramokat, technikai támogatást és gyors útmutatókat tartalmazza, beleértve a képes kézikönyvet is.

Előzmények

Az alkalmazás nyomon követi az egyes tisztítási ciklusok előzményeit is.


iRobot Roomba 966

Az AeroForce háromlépcsős tisztítórendszer

Az iRobot Roomba 966 egyik legfontosabb újítása  a robotporszívók történetében az AeroForce háromfokozatú tisztító rendszer, ami a légáramot egy keskeny résbe tereli a forgó kefék között, ezáltal felgyorsítva azt. Az új 2. generációs motorral kombinálva a szívóerő ötszörösére nő. 

1. Forgó oldalkefék

Az oldalkeféknek hála a Roomba hatékonyan képes tisztán tartani a bútorok körüli és a falak menti területeket. Sem a szobák sarkaiban vagy más nehezen hozzáférhető helyeken nem okoz gondot ezáltal a porszívás.

2. Két ellentétes irányban forgó kefe

A robot két ellentétesen forgó, a takarító fejben elhelyezett kefével tisztít. Ennek köszönhetően a Roomba hatékonyan gyűjti össze a port és a nagyobb szennyeződéseket a padlóról.

Kemény padlókon a kefék közvetlenül a tárolóba söprik össze a koszt.

Szőnyeg tisztításakor a készülék keféi először a szőnyeg sörtéi közül a felszínre hozzák a koszt, majd a gumírozott kefe így már könnyedén képes besöpörni azt a gép gyűjtőjébe.

3. Szívómotor

A finom por eltávolításáról az erőteljes 2. generációs szívómotor gondoskodik. A levegő szűrését az AeroForce rendszer végzi el.  


Töltés funkció a tisztítás során

Szükség esetén a Roomba 966 visszaindul a töltőállomáshoz, feltölt, és folytatja a tisztítást pontosan ott, ahol abbahagyta.

A lítium akkumulátor lehetővé teszi, hogy a Roomba 966 akár 75 percig dolgozzon. A lítium akkumulátor előnye a nagy kapacitás és hosszú élettartam.

iRobot Roomba 966


Nem akadályozzák a tekergő kábelek

Az ANTITANGLE rendszer megakadályozza az összegabalyodást és beszorulást, legyen szó szerte hagyott kábelekről, szőnyegről vagy épp a hűtőszekrényről. Amikor a kefe ellenállást érez, a forgása alábbhagy, kissé ellazul, majd folytatja a tisztítást. Beépített érzékelők akadályozzák meg lépcsőkön való leesést.


iRobot Roomba 966

Lépcső szenzorok

A gép alján elhelyezett szenzorok képesek érzékelni a készülék és padló távolságát, így elkerülve, hogy leessen a lépcsőről. A Roomba a lépcső szélén megáll, óvatosan megfordul, és takarít tovább arra, amerre szilárd talajt érzékel maga alatt.


Nagy kapacitású AeroForce porgyűjtő tartály

A Roomba nagy porgyűjtő tartállyal rendelkezik, amely az AeroForce szűrő segítségével rögzíti a legapróbb porrészecskéket. Amint a gyűjtőtartály megtelt, a Roomba jelzi, hogy ki kell üríteni.


Spot Program

A SPOT program adott hely takarítására alkalmas. A program manuális aktiválása után a robot egy 1 négyzetméteres területet tisztít meg. Gyakorlatilag a „söprű és lapát“ megfelelője, ha kiborul a konyhában a cukor, vagy a lábtörlőt pucolnád meg.

iRobot Roomba 966


iRobot Roomba 966

Gyengéd ütközők

A készülék ütközője kíméletesen bánik a bútoraiddal. A gép képes megkülönböztetni látszólagos akadályokat - lelógó függönyök, terítők - a ténylegesektől, így asztalok, ablakok alatt is tökéletesen takarít.




Az iRobot története

Az iRobot három alapító (Colin Angle, Helen Greiner és Rodney Brooks) ötletéből ered, hogy a robotika újra meg fogja változtatni a világot és azt, ahogy dolgozunk, tanulunk, gyógyítunk vagy épp takarítunk. Jelenleg az iRobot több mint 15 millió ügyfelet számlál Európából, az USA-ból és Ázsiából. Az iRobot világelső a házi, katonai és ipari robotok fejlesztésében. Megnyerte a legtöbb robotikai kereskedelmi versenyt, és a NASA egyik legfontosabb robotfejlesztője.

iRobot Roomba 966


A csomagolás tartalma

  • 1x iRobot Roomba 966
  • 1x töltőbázis integrált adapterrel
  • 1× Li-ion akkumulátor (a robot belsejében)
  • 1× csere oldalkefe

Paraméterek

Oldalkefék száma
1 Kész!
Szintkülönbség leküzdése
2 cm Kész!
Funkció
Automata feltöltés, Ütközésérzékelő, Lépcsőről való leesés elleni érzékelő, Időzíthető takarítás Kész!
Vezérlés típusa
Mobil alkalmazással Kész!

Specifikus jellemzők

Oldalkefék száma
1 Kész!
Szintkülönbség leküzdése
2 cm Kész!
Funkció
Automata feltöltés, Ütközésérzékelő, Lépcsőről való leesés elleni érzékelő, Időzíthető takarítás Kész!

Felszereltség, tartozékok

Töltési módok
Töltőállomás Kész!
Kefék
Oldal Kész!

Szűrők

Szűrő típusa
AeroForce szűrő Kész!

Zaj

Zajszint
60 dB Kész!

Méret & súly

Szélesség
35,1 cm Kész!
Magasság
9,2 cm Kész!
Mélység
35,1 cm Kész!
Tömeg
4 kg Kész!

Mobilalkalmazás(ok)

Mobilalkalmazás
Igen Kész!

Zajszint

Zajszint
60 dB Kész!

Jellemzők

Funkciók
Automatikus töltés, Lépcső érzékelő, Ütésérzékelő, Akadályok leküzdése 2 cm-es magasságig Kész!
Mobil applikációk
Igen Kész!
Akkumulátor típusa
Li-Ion Kész!
Szűrő típusa
AeroForce szűrő Kész!
Kiegészítők
Töltőállomás, Tisztítási ütemterv, Oldalkefe, Piszok érzékelő, Háromfokozatú tisztítórendszer, Akadály észlelése, Okos telefonvezérlés, Teli kosár indikátor, AeroVac nagy kapacitású tárolóedény Kész!
Szín
Arany Kész!

Specifikáció

Specifikáció
Szennyeződések összegyűjtéséhez Kész!

Méret és súly

Magasság
9,2 cm Kész!
Szélesség
35,1 cm Kész!
Mélység
35,1 cm Kész!
Súly
4 kg Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Időt és munkát takaríthatsz meg, ha robotporszívó kínálatunkból választasz magadnak új takarítótársat
» Böngészd végig akár teljes porszívó kínálatunkat, hogy megtaláld a számodra ideális terméket
» Nem szükséges állandóan a megfelelő porzsákot keresned, a porzsák nélküli porszívók állandóan használatra készen állnak

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: iRobot Roomba 966
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ