30 dnů na vrácení 30 dnů na vrácení

iRobot Roomba 980

Termékkatalógus
iRobot Roomba 980
Robotporszívó - szennyeződések összegyűjtéséhez, automata feltöltés, kábelösszegubancolódás elleni funkció, lépcsőről való leesés elleni érzékelő és padlófelszínhez való alkalmazkodás, 1 oldalkefe, 1,6 cm magas szintkülönbséget is leküzd, töltési idő: 3 óra, Li-ion akkumulátor, aeroforce szűrő, 60 dB zajszint, mobilalkalmazás, virtuális fal, töltőállomás, takarítási terv, oldalsó kefe, megtelt tartály kijelzés, lökhárító lassított ütközéssel, csehül beszél és okostelefonos vezérlés, fekete és fekete színű
Kód:  IRORO610HU Termékszám:  5060359281043 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

iRobot Roomba 980

Az élet túl rövid ahhoz, hogy porszívózással töltsd. Bemutatjuk  legújabb társad otthonod takarításához és a piszok elleni védekezéshez: iRobot Roomba 980 - a világ legjobb robotporszívója!



Mire is képes ez a robot?

Intelligens (egyetlen gombnyomással működik, bármikor, bárhol). Elegáns. Biztonságos. Verhetetlen (10-szer erősebb és kétszer olyan tartós, mint elődjei). Páratlan (még jobban és alaposabban takarít, mint valaha). Nincsenek nagy igényei. Nagyon alkalmazkodó. Önálló (a takarítás során feltölti magát). Sokoldalú (szőnyeget és minden más típusú padlófelületet is alaposan takarít). Ügyes (nem esik le a lépcsőről). Bátor (legyőzi az útjában álló 1,6 cm magasságú akadályokat). Fáradhatatlan (185 m2-t takarít egyetlen töltéssel) ... Egyszerűen tökéletes! Pont ilyen az iRobot Roomba 980 robot porszívó.


Az irobot Roomba 980 fő előnyei

  • iRobot Home robotvezérlő alkalmazás
  • Navigáció iAdapt 2.0-val vizuális helymeghatározással
  • Carpet Boost technológia a tökéletes szőnyegtisztításhoz
  • 185 m2 takarítása egyetlen töltéssel
  • Újratöltés akár takarítás közben
  • Nagyteljesítményű Li-Ion akkumulátor
  • Tökéletesen alkalmazkodó AeroForce tisztítófej
  • Wall-Follow - Falkövető rendszernek köszönhetően alaposan takarít
  • Nagyteljesítményű AeroForce tartály
  • Portartálytelítettség kijelző
  • ANTITANGLE rendszerének köszönhetően nem akad bele a kábelekbe
  • 2. generációs Dirt Detect  ultrahangos és optikai szennyeződés érzékelő
  • Programozható takarítás
  • Két üzemmódú virtuális fal HALO funkcióval
  • Finom tapintású ütköző, lassított ütköző technológiával
  • Szintérzékelők
  • HOME BASE töltőállomás integrált adapterrel


Miért ez a legjobb? 


Bárhonnan, bármikor irányíthatod. Egyetlen gombnyomásra működik.

Az iRobot HOME applikációval bárhol, bármikor, okostelefonod vagy tableted segítségével teljes mértékben irányíthatod a robotot. Épp az irodádban ülsz és eszedbe jut, hogy ki kellene takarítanod otthon? Csak nyisd meg az iRobot HOME alkalmazást és nyomd meg a “CLEAN” gombot. Akár egész hétre előre is be tudod programozni, hogy mikor takarítson ki a robot. Felejtsd el a takarítást, a Roomba gondoskodik róla! Az iRobot HOME alkalmazás (1.2 verzió) sok hasznos információt tartalmaz a takarításra, karbantartásra, műszaki jellemzőkre vonatkozóan.


iRobot Roomba 980



iRobot Roomba 980

Mérettől függetlenül kitakarítja otthonod vagy irodád.

Az új, kifinomult iAdapt 2.0 navigációs rendszer biztosítja mind az irodád, mind lakásod tökéletes takarítását. Az iAdapt 2.0 navigációnak köszönhetően a Roomba 980 ismeri az utat, "látja" és felismeri a bútorokat és akadályokat, vagy épp átmegy egy következő szobába is.


Addig nem fejezi be a munkát, amíg nem végez vele. Az új Li-Ion akkumulátor akár 4-szer tovább tart.

A hosszabb élettartamú lítium akkumulátor lehetővé teszi az iRobot Roomba 980 számára, hogy akár 185 m2-t is kitakarítson egyetlen feltöltéssel. Az elődjeihez képest 50% -kal nagyobb kapacitással és 4x hosszabb élettartammal büszkélkedhet. Ha az iRobot Roomba 980 szükségét érzi, visszamegy a dokkolóra és feltölti magát, majd folytatja a takarítást onnan, ahol azt korábban abbahagyta.


iRobot Roomba 980



iRobot Roomba 980

10x nagyobb erőbedobással a por és piszok ellen.

Az iRobot Roomba 980 automatikusan érzékeli ha szőnyegre ér, ekkora a CARPET BOOST funkciót aktiválva akár tízszeresére növeli a motor szívóerejét. A pornak és szennyeződésnek esélye sincs vele szemben.


Az állati szőrtől a müzliszemekig minden apró szennyeződést 50%-kal hatékonyabban takarít fel.

Az iRobot Roomba 980 jellemzői között található a robotporszívók legnagyobb innovációja – a 3 fokozatú AeroForce tisztítórendszer, amely 50%-kal hatékonyabb szívóteljesítményt nyújt. Az AeroForce rendszer a tisztítókefék közötti szűk résbe tereli a levegőt, amely gyorsabb és hatékonyabb felszívást eredményez. A tökéletes tisztaságról HEPA típusú szűrő gondoskodik.


iRobot Roomba 980



iRobot Roomba 980

Minden típusú padlót és szőnyeget tisztít, valamint a bútorok alatt lévő területeket is.

Az iRobot Roomba 980 minden típusú padlófelülettel megbirkózik– a két ellentétes irányban forgó gumikefe segítségével minden apró szennyeződést összegyűjt a padlólapokról, linóleumról, parkettáról és a szőnyeg szálai közül. Az iRobot Roomba 980 egyedülálló kialakításának köszönhetően könnyen befér a fotelek, székek, ágyak alá.


A Roomba 980 elől nem tud elbújni egyetlen porszem sem.

A Wall Follow rendszer biztosítja, hogy a Roomba 980 tökéletesen tisztít a falak, bútorok, sarkok vagy más, nehezen megközelíthető területek mentén is.


iRobot Roomba 980



iRobot Roomba 980

Tele van lakásod kábelekkel, zsinórokkal? A Roomba 980 robotnak ez sem probléma!

Az iRobot ANTITANGLE elakadásmentesítő funkcióval rendelkezik, így amikor a kefék ellenállásba ütköznek, elkezdenek ellentétes irányba forogni, amíg ki nem szabadulnak, és a robot folytathatja a tisztítást.


Nem okoz problémát a küszöb, vagy a szintkülönbség sem.

Az iRobot Roomba 980 könnyedén áthalad a küszöbön vagy más útjába kerülő akadályon, amely alacsonyabb, mint 1,6 cm.


iRobot Roomba 980



iRobot Roomba 980

Nem utasít vissza semmilyen munkát.

A SPOT mód kiválasztásával az iRobot Roomba 980 az 1 m átmérőjű helyeket tisztítja meg. Praktikus például ha a cukor kiszóródik a konyhában, hiszen seprű és lapát funkciót lát el.


Szükség esetén növeli a tisztítási intenzitást.

Az innovatív 2. generációs Dirt Detect rendszer ultrahangos és vizuális érzékelőinek segítségével ismeri fel a túlságosan piszkos területeket, amelyeket a Roomba 980 még nagyobb intenzitással tisztít meg.


iRobot Roomba 980



iRobot Roomba 980

Ott tisztít, ahol szeretnéd

A Virtual Wall és a Halo funkció a Roomba 980-at a kitakarításra váró helyiségekben tartja, biztonságos távolságban azoktól a tárgyaktól, amelyeket megvédenél. A virtuális fal egy olyan infravörös határvonalat jelöl ki, amelyet a robot nem lép át. Így pontosan meg tudod határozni a takarítani kívánt terület nagyságát.


Megáll a lépcsők előtt.

A robot alján található különleges érzékelők képesek időben érzékelni a robot alatt lévő szabad helyet, nehogy leessen a lépcsőről. A Roomba 980 megáll, megfordul és arra a helyre megy, ahol érzékeli a talajt a kerekei alatt.


iRobot Roomba 980



iRobot Roomba 980

Az iRobot története

Az iRobot három alapító (Colin Angle, Helen Greiner és Rodney Brooks) ötletéből ered, hogy a robotika újra meg fogja változtatni a világot és azt, ahogy dolgozunk, tanulunk, gyógyítunk vagy épp takarítunk. Már létezésének első évében az iRobot, a NASA űrkutatási robotjával, Genghisvel együttműködve megmutatta ezt. Az áttörés 1998-ban történt, amikor az iRobot DARPA szerződést nyert, hogy iRobot PackBot taktikai mobil robotokat készítsen és gyártson. Ez az a sokoldalú robot, amelyet az USA kormánya a 2001-es World Trade Center elleni terrortámadások után végzett mentési munkálatok során alkalmazott. A PackBot 2011-ben Japánban fertőzött területeket térképezett fel a Fukushima atomerőmű-baleset után.


2002-ben az iRobot belépett életünkbe, amikor az első Roomba robot-porszívója világra jött. Három évvel később, az iRobot bemutatta a Scoobyt, és továbbfejlesztette a robotasszisztenseket. Ennek köszönhetően az iRobot portfóliója számos top robotot tartalmaz, amelyek ma több, mint 14 millió embernek segítenek a világon, hogy lakásukat és házukat tisztán tarthassák.

iRobot. A piacvezető.


Díjak:



Műszaki adatok:

iAdapt 2.0 navigáció vizuális helymeghatározással
iRobot HOME alkalmazás a robot irányításához
Carpet Boost funkció
185 m2-es felület takarítása egy töltéssel
Csehül beszél
Újratöltés takarítás közben
Minden típusú padlófelület és szőnyeg takarítására
Háziállatot tartók lakásában is tökéletes
AeroForce tisztítófej
Wall-Follow takarítórendszer a sarkokhoz és szegélyekhez
Elakadásmentesítő, ANTITANGLE rendszer
2.generációs ultrangos és optikai érzékelőkkel ellátott Dirt Detect rendszer
Automatikus feltöltés a dokkoló és töltőállomáson
Programozható takarítás
Kétüzemmódú virtuális fal, HALO funkcióval
Kettős HEPA-típusú szűrőrendszer
Lassított ütközés
Portartály-telítettség kijelző
Nagy kapacitású AeroForce tartály
Fogantyú a könnyű kezelhetőségért
Nagy kapacitású Li-ion akkumulátor
Töltési idő 3 óra
Energiafogyasztás a töltés alatt: max. 33 W
Energiafogyasztás készenléti üzemmódban: max. 2 W
Méretek (mm) 351 x 92 (80 mm a robottest)
4 kg
Zaj <60 dB

A csomag tartalma:

1× iRobot Roomba 980
2× db virtuális fal HALO funkcióval
1× Töltőállomás integrált adapterrel
1× Li-ion akkumulátor (a robot belsejében)
1× cserélhető oldalkefe

Paraméterek

Oldalkefék száma
1 Kész!
Szintkülönbség leküzdése
1,6 cm Kész!
Funkció
Automata feltöltés, Lépcsőről való leesés elleni érzékelő, Padlófelszínhez való alkalmazkodás, Kábelek gubancolása elleni funkció, Időzíthető takarítás Kész!
Vezérlés típusa
Mobil alkalmazással Kész!
Tulajdonságok
Megtelt tartály kijelzés, Akadály észlelése Kész!

Specifikus jellemzők

Oldalkefék száma
1 Kész!
Szintkülönbség leküzdése
1,6 cm Kész!
Funkció
Automata feltöltés, Lépcsőről való leesés elleni érzékelő, Padlófelszínhez való alkalmazkodás, Kábelek gubancolása elleni funkció, Időzíthető takarítás Kész!

Tulajdonságok

Vezérlés típusa
Mobil alkalmazással Kész!
Tulajdonságok
Megtelt tartály kijelzés, Akadály észlelése Kész!

Szűrők

Szűrő típusa
AeroForce szűrő Kész!

Zaj

Zajszint
60 dB Kész!

Méret & súly

Szélesség
35,1 cm Kész!
Magasság
9,2 cm Kész!
Mélység
35,1 cm Kész!
Tömeg
4 kg Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Időt és munkát takaríthatsz meg, ha robotporszívó kínálatunkból választasz magadnak új takarítótársat
» Böngészd végig akár teljes porszívó kínálatunkat, hogy megtaláld a számodra ideális terméket
» Nem szükséges állandóan a megfelelő porzsákot keresned, a porzsák nélküli porszívók állandóan használatra készen állnak

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: iRobot Roomba 980
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ