iSi Nitro Whip 1.0l

Termékkatalógus
iSi Nitro Whip 1.0l
a palack tartalmának 1,0l-es telítettségéhez 1 db iSi N2 2,4 g-os üveg szükséges Nitro Coffee, Ice Tea, koktélok készítéséhez, minden alkatrész mosogatógépben mosható, iSi N2 2.4g
Kód:  ISIPR903 Termékszám:  9002377017903

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

iSi Nitro Whip 1.0l

Az iSi Nitro habszifon nemcsak otthoni szakácsokat, hanem profi gasztronómia rajongóit is vonzza. A habszifon űrtartalma 1 liter. A szifon anyaga minőségi rozsdamentes csiszolt felület. Könnyen kezelhető, a fej kényelmes adagolást biztosít, a karimája pedig csúszásgátló anyaggal van bevonva. Megbízható szilikon tömítéssel és ergonomikus csúszásgátló felülettel rendelkezik, amely tökéletesen illeszkedik a kezedbe. A palackot jeges tea és kávé vagy koktélok készítésére lehet használni, és csak 1 iSi N2 2,4 gallon palack szükséges a palack telítettségéhez, az egész palack mosható mosogatógépben és minősége megfelel az osztrák minőségnek.

Az iSi Nitro Whip főbb jellemzők

  • Az iSi Nitro Whip Bottle különösen alkalmas gasztronómia rajongói számára
  • Ergonomikus tartó és szilikon csúszásgátló felülettel rendelkezik
  • Rozsdamentes acél ecsettel készült
  • Kizárólag az iSi N2 2,4 g-os palackokhoz használható

Csomag tartalma:
rozsdamentes acél palack fej, rozsdamentes acél fej adagoló karral, 1 rozsdamentes acél egyenes fúvóka, patrontartó, rozsdamentes acél töltőszelep kupak, tisztító kefe, szállító fúvóka,


A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: iSi Nitro Whip 1.0l Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si iSi Nitro Whip 1.0l. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte iSi Nitro Whip 1,0 Liter. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte iSi Nitro Whip 1,0 Liter.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ