30 dnů na vrácení Shop roku

JABRA Halo Fusion

Termékkatalógus
JABRA Halo Fusion
4,0 2 értékelés
Fej-/fülhallgató - vezeték nélküli, sztereó, Bluetooth 4.0, beszéd / zenelejátszás időtartama akár 6,5, tömeg: 21 g
Kód:  JAB1070a3c Termékszám:  100-97800000-60 Gyártó honlapja:

JABRA Halo Fusion

Rengeteg fülhallgatója van, melyeknek zsinórjai állandóan összegabalyodnak? A Jabra Fusion vezeték nélküli headset Önt is biztosan elvarázsolja elegáns külsejével, és kényelmes viseletével, csakúgy, mint az erőteljes, térhatású hangzásával.

 

Fő sajátosságok

  • Zenelejátszás vagy beszéd időtartama akár 6,5 óra
  • Kényelmes viselet a nyak körül
  • Kiváló szigetelés, amely kizárja a külső zajt
  • Rendkívül alacsony tömeg

Útitárs

A Jabra Fushion-nak köszönhetően a beszélgetés, illetve a zenehallgatás közti váltás igazán gyerekjáték - minderre egyetlen nyomógomb szolgál a nyakba akasztható műanyag íven.  Szabadalmaztatott MultiUse-funkciójának köszönhetően bármilyen Bluetooth-készülékről fogadhat beszélgetéseket. Élvezze a zenehallgatást vagy beszélgetést szeretteivel akár 6,5 órán keresztül, és vigye magával fülhallgatóját, bárhova is induljon. Alig észrevehető, 21g-os tömegének köszönhetően ideális társ üzleti tárgyalások során, munkahelyén vagy nyaralás közben.

 

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: JABRA Halo Fusion Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si JABRA Halo Fusion. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si JABRA Halo Fusion. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte JABRA Halo Fusion. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte JABRA Halo Fusion.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ