Jata FR278

Termékkatalógus
Jata FR278
Fritőz 2000W kapacitás 2,5 liter olaj, termosztát, hideg zóna alatti spirál
Kód:  JATFR001 Termékszám:  FR278

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Jata FR278

Gyakorlatilag, hanem stílus en olajsütő fehér kabátot tartalmazza kapacitása akár 2,5 liter olaj, ami azt jelenti, sütés és nagyobb mennyiségű étel. Hibamentes működés biztosít áramot 2000 W és termosztát fény a forgalom. Sütés közben étel közben néz az átlátszó fedél, mely szintén állandó szűrőt.

Előny olajsütő Jata FR278 hűvös alatti zóna a spirál, ami a nepřepalují maradványait aljára zuhant.Olajsütő gondol biztonságát, és ezzel el van látva egy biztonsági termosztát és a falakat sütés közben hideg, így nem égnek. Elkészítése után a sütő könnyen eltávolítható, és tegye mosogatógépbe. 


Műszaki adatok:

Műszaki adatok:
Kapacitás 2,5 liter
Fogyasztás: 900 W

Jellemzők:
Állandó szűrő és megjelenítő ablak a fedél
Cool Zone alatt spirál
Termosztát és biztonsági termosztáttal

méretek:
32 × 21 × 30 cm

Paraméterek

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Jata FR278 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Jata FR278. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Jata FR278. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Jata FR278. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Jata FR278.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ