Swing 1 ülés és swing glider + swing nyereg

Termékkatalógus
Swing 1 ülés és swing glider + swing nyereg
magasság 225 cm, fémszerkezet
Kód:  HRAa6754 Termékszám:  3222870305062

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Swing 1 ülés és swing glider + swing nyereg Megszűnt

Swing 1 ülés és swing glider + swing nyereg

A szél fúj a hajunkkal. Kellemes fagyasztás minden új és következő mozgásban. Az adrenalin jelei megragadják testünk minden egyes részét, amely részt vesz ebben a csodálatos élményben. Nem kell messze túlmenni egy ilyen felvonulást. Önnek nem is kell elhagynia a saját otthonának kényelmét - kertek, teraszok vagy teraszok. Kifogástalan tervezés és minőség elfogadható áron. Hozd el a swinget és szerezd meg az egészet egyetlen csomagban.

Főbb jellemzők

  • Minőség elfogadható áron
  • Kényelem és kényelem egy kialakításban
  • Tartós és egészségre érzékeny anyag
  • Lehetőség személyre szabni a saját igényei szerint

Pihenjen és szórakozzon egy helyen

Így röviden jellemezheti azt a fő örömöt, amelyet ez az egyedülálló swing modell kínál. A műanyag ülés egyedülálló befecskendezési módszerrel állítható magasságának köszönhetően a lehető legnagyobb kényelmet és biztonságot nyújtja . Ezeket a követelményeket egy háttámlával és egy lábtámasszal felszerelt lengőkar felszerelése teszi teljessé . A merev lógó szem , amelyen a lengőpad felfüggesztése garantálja a zavartalan működést komplikációk nélkül.  

Ez a játék megfelel a játékok biztonságáról és a törvényi előírásokról szóló, 2009. június 18-i 2009/48 / EK európai parlamenti és tanácsi irányelvnek a cseh jogszabályoknak megfelelően. Természetesen van CE-megfelelőségi nyilatkozat.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Swing 1 ülés és swing glider + swing nyereg Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Houpačka 1 sedátko a houpací kluzák + houpací sáně. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Hojdačka 1 sedadlo a hojdačka + hojdacie sedlo. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Houpačka 1 sedátko a houpací kluzák + houpací sáně. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Houpačka 1 sedátko a houpací kluzák + houpací sáně.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ