Akvizice ApF HU Shop roku

BABY Annabell Mia

Termékkatalógus
BABY Annabell Mia
Játékbaba lányoknak, ajánlott életkor: 2 év
Kód:  HRAif3516 Termékszám:  4001167794227 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

BABY Annabell Mia

Minden kislány szeretne egy babát, amelyről anyukaként tud gondoskodni. A legkisebbek számára itt van az Annabell Mia baba kedves kék szemekkel, amely hosszú szempillái alól kandikál ki a világra. Puha kis teste van, amelyet a kisgyerekek átölelhet. A végtagok puha műanyagból készültek. Mia babát magával viheti az ágyba, és félelem nélkül aludhat vele anélkül, hogy összetörne.

Annabell Mia baba legfőbb jellemzői

  • Részletesen kidolgozott Baby Annabell márkájú baba
  • Mia egy puha kis test és a végtagok
  • A baba 43 cm magas
  • A csomag tartalmaz egy üveget és cumit, mindkettő rózsaszínű
  • Baba díszített sapkát és rugdalózót visel
  • Igazi újszülöttként néz ki

Baba sok kiegészítővel

Mia baba részletekben gazdag, aminek köszönhetően úgy néz ki, mint egy igazi baba. Gyönyörű kék üveg szeme nem pislog. Baba szája kissé nyitott, annak érdekében, hogy belehelyezhesse a cumit vagy az üveget. Mindkét kiegészítőt a csomag tartalmazza. Baba egy rózsaszín ruhába van öltöztetve - rugdalózó virágos hímzéssel, csipke ruhaszélek és masni. A fején sapkát visel, amely összhangban van a többi ruhával. Ölelgesd a 43 cm magas Annabel Mia babát és kényeztesd, mint egy igazi újszülöttet!

Annabell márka minősége

A Baby Annabell Zapf Creation márka több éve babák és játékok gyártására szakosodott kislányok számára. Ezért biztos lehetsz benne, hogy a gyerekek számára egyedülálló minőséget szerez be. A kislányok gyakorolják az anyai gondoskodást, a másokkal való törődést, és fejlesztik fantáziájukat. Mia babával sosem lehet unatkozni.

Paraméterek

Alsó korhatár
2 éves kortól Kész!

Tudni érdemes

Alsó korhatár
2 éves kortól Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: BABY Annabell Mia Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BABY Annabell Mia. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si BABY Annabell Mia. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte BABY Annabell Mia. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte BABY Annabell Mia.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ