A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

ApF HU AlzaBoxy Q1

Barbie Álomrepülőgép

Termékkatalógus
Barbie Álomrepülőgép
5 3 értékelés
Kiegészítő babákhoz - lányoknak, ajánlott életkor: 3 éves, játék magassága 28 cm, műanyag
Kód:  HRAif13876 Termékszám:  0887961742879

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Barbie Álomrepülőgép

Engedd szabadjára a fantáziádat és repülj fel Barbie-val a felhők közé ezen a csodálatos Barbie-s álomrepülőn. Csak pattintsd le a gép tetejét és oldalát, és a Barbie-k már indulhatnak is a nagy kalandra. A repülőgépbe három baba ülhet és a tizenöt részes kiegészítő szettnek köszönhetően tökéletes kényelemben lehet részük. A bőröndöket az utasok feje fölött lehet tárolni, az ételeket pedig az étkezőkocsiról szolgálják fel. Az út gyorsan telik, ideje lepihenni. A Barbie álomrepülőt 3 éves kortól ajánljuk.



A Barbie Álomrepülő készlet legfontosabb jellemzői

  • Egy repülőgép, max. három babához
  • A készlet tartalmaz egy repülőgépet és több mint 15 tartozékot - étkezőkocsit, bőröndöt, kézitáskát, magazint, két tálcát étellel, italt és egyéb frissítőket, takarókat, fejhallgatókat, alvómaszkot és még egy kiskutyát is.
  • Csomagtér és dönthető ülések
  • Repülés közben, a repülőgépen játszva sok csodálatos történet kerekedhet, amely fejleszti a kislányok fantáziáját
  • A Barbie álomrepülőt 3 éves kortól ajánljuk
  • A készlet nem tartalmazza a babákat

Egy repülőgép max. három Barbie babához 

Vidd el a barátnődet kirándulni! A Barbie repülő két ülést tartalmaz és egy helyet a pilótának. A babákat külön kell megvásárolni.

Csomagtér és dönthető ülések

Döntsd hátra az üléseket és takard be Barbie-t, hogy nyugodtan pihenhessen, tedd fel az alvómaszkot és a fülhallgatót is. Hadd élvezzék a babák a zavartalan repülést!

Vidám repülés sok történettel

Az út gyorsabban telik az ülések háttámláján elhelyezett tévé képernyőnek köszönhetően. A repülőgépes Barbie baba játék lehetővé teszi sok, csodálatos történet kitalálását, amely fejleszti a kislányok fantáziáját.

A Barbie repülőgépet 3 éves kortól ajánljuk

Az utazás igazi szórakozás! A képzeletnek és a kreativitásnak nincsenek határai,  csakúgy, mint a Barbie babáknak sem. Biztosíts utasaidnak ellenállhatatlan és zavartalan repülést. Tálalj ki nekik valami kedvükre valót és tedd még kellemesebbé az utazást. 

Készlet több, mint 15 tartozékkal

A készlet tartalmaz egy repülőgépet és több mint 15 kiegészítőt - étkezőkocsit, bőröndöt, kézitáskát, magazint, két tálcát étellel, italt és egyéb frissítőket, takarókat, fejhallgatókat, alvómaszkot és még egy kiskutyát is.



Paraméterek

Ceruzaelemet külön szükséges vásárolni
Nem Kész!
Alsó korhatár
3 éves kortól Kész!
Játék magassága
28 cm Kész!
Csomagolás
Játék szett Kész!

Elemek

Ceruzaelemet külön szükséges vásárolni
Nem Kész!

Tudni érdemes

Alsó korhatár
3 éves kortól Kész!

Tulajdonságok

Játék magassága
28 cm Kész!

Csomagolás

Csomagolás
Játék szett Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Barbie Álomrepülőgép Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Barbie Letadlo snů. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Barbie Lietadlo snov. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Barbie Traumflugzeug. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Barbie Traumflugzeug.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ