A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Akvizice ApF HU 30 dnů na vrácení

Bindeez babák játszóházzal szett

Termékkatalógus
Bindeez babák játszóházzal szett
Kreatív szett 300 gyöngy, 1 álom ház, 3 baba, víz permetező, csillám és csillám zuhany, 11 bútordarab, sablon, ajánlott 4 éves kortól
Kód:  ZI107b Termékszám:  8595582211323
Bindeez babák játszóházzal szett Megszűnt

Bindeez babák játszóházzal szett

A Bindeez újabb sorozata. Ezúttal Bindeez babák. Készítsen Bindeez babát, kombinálja a különböző részeket, hajtogassa össze őket és spriccelje le vízzel. És a babák maradandóak lesznek! Készítsen egy színes Bindeez baba világot sok kiegészítővel és egy csodálatos álom házzal. Van valami jobb a Bindeez babák számára, mint ez az álom házt? Hozza létre a Bindeez gyöngyök segítségével, használja a fantáziáját vagy a mellékelt sablont. Tegye a babákat a csillám zuhanyba és hozzon létre egyedi csillogó megjelenést.

Bindeez babák, szettben házzal. Van valami jobb a Bindeez babák számára, mint ez az álom házt? Hozza létre a Bindeez gyöngyök segítségével, használja a fantáziáját vagy a mellékelt sablont.

Műszaki adatok

A csomag tartalma: 3 Bindeez baba, 300 gyöngy, 1 álom ház, csillám zuhany, csillám, 11 bútordarab, 1 víz permetező, 1 sablon és használati utasítás

Ajánlott életkor: 4 éves kortól

A játék megfelel az Európai Parlament és az Európa Tanács  2009, június 18-i,  játékok boztonságáról szóló, 2009/48 / EC jszámú irányelvének és minden magyar jog szerinti normának. Természetesen van CE megfelelőségi nyilatkozata.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Bindeez babák játszóházzal szett Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Bindeez Dolls Sada domeček. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Bindeez Dolls Sada domček. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Bindeez Haus Puppen Set. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Bindeez Haus Puppen Set.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ