Bright Starts játszószőnyeg 5in1 Your Way Ball Play 2018

Termékkatalógus
Bright Starts játszószőnyeg 5in1 Your Way Ball Play 2018
5 1 értékelés
Játszószőnyeg - a legkisebbeknek, szórakoztató elemek, alsó korhatár: Újszülött
Kód:  BABY7554 Termékszám:  074451107540

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Bright Starts játszószőnyeg 5in1 Your Way Ball Play 2018 Megszűnt

Bright Starts játszószőnyeg 5in1 Your Way Ball Play 2018

Nagyon fontos, hogy a baba születéséből ösztönözze az érzékeit és motoros képességeit. Bővítse a baba képességét, hogy biztonságosan megtanulja a világot a kiságyon kívül a Bright Starts 5v1-es útjával. Játssz 2018-ban . Ezt a csodálatos színes színes takarót többféleképpen is használhatja. Eltávolítható állványa több lógó játékkal és golyóval, amelyek a zsák részei. Továbbá, a Bright Strats párna a "lóerő" gyakorlására, egy világító zenei projektorra, és akadályként is használható.

Főbb jellemzők Fényes indítás 5v1 lejátszás Hajtogatja az útbillentyűjét 2018

  • Többfunkciós játékszőnyeg öt felhasználással
  • Extra hely a 122 cm-es bébi mozgáshoz
  • A motoros és érzékszervi képességek fejlesztése
  • Levehető állvány játékokkal és léggömb lyukakkal
  • Zárható oldalfalakkal, amelyek korlátként szolgálnak
  • Nyomtasson egy élénk színekkel rendelkező állatok mintájával
  • Egy elefánt alakú projektor zenével és fénygel
  • A lógó játékok eltávolíthatók (bárhol máshol is használhatók)
  • Formázott párnával a hasa megtartására
  • 35 színes lufi csomag egy praktikus csomagban
  • 3 AA elemet igényel (nem tartozék)
  • Bright Starts 5v1 A Way Ball Play a gyermek születése óta alkalmas

Garantált szórakoztató forrás több hónapig

Az egyes csecsemők alapfelszereltségének színes játékréteget kell tartalmaznia, sok játékkal vagy csörgéssel, ahol pihenhet, játszhat és fejlődhet. Mindez és még sok más Bright Starts 518 Your Play Ball Play 2018 találkozik. Elég nagy, nem kell aggódnia, hogy amikor a baba elkezd forogni, akkor a hideg országba ér. A kontrasztos élénk színek érdekes Bright Starts mintákkal azonnal és hosszú ideig fogják figyelni a baba figyelmét. A levehető állvány tele van gyönyörű lógó játékokkal, mint pl. Egy plüss papagáj, egy aranyos majom csörgő, egy önazonosító tükör, egy texturált harapás vagy egy zenei elefánt. Ezen túlmenően a rack hálós golyókkal rendelkezik a golyógolyók dobásához, amelyek szintén egy hordtáska részét képezik. A Bright Starts egy speciálisan kialakított párnát tartalmaz, amely szalagokkal rendelkezik a gyomor edzésére és a hátsó izmok gyakorlására. Mi a fő előnye a Bright Starts 5v1 Your Way Ball 2018 játéknak? Ezek a tömítő oldalak, amelyek a játék takaróját láda vagy léggömbökkel teli medencévé alakítják .

A Bright Starts 5v1 egy olyan befektetés, amely megtérül!

A Bright Starts 5v1 takaró egy nagyszerű választás, ami igazán megfizet, valamint egy aranyos elefánt alakú zenei játék. Kellemes zenei dallam, amelyet a színes fények váltakozása vált ki, csecsemőket világít , megnyugszik a sírástól, vagy segít aludni. A játék egy olyan érzékelővel van felszerelve, amely elindítja a lejátszást a baba mozgatásával, vagy kikapcsolható, és a vezérlés teljes egészében a szülőn fog működni. Több mint 20 percig folyamatosan játszik. A Bright Starts Music Elephant eltávolítható, és könnyen csatlakoztatható a legtöbb fülkéhez, kerítéshez, és az eltávolítás minden C-gyűrűvel ellátott játékhorogra vonatkozik. Ha szereted a játékot, nem kell lemondania, és bárhová vinni. Másik lehetőségként más, a talapzaton lévő kedvenc játék is lóghat. A Bright Starts széles körű használata tovább fokozódik.

Méretek:
69,85 × 10,92 × 60,96 cm

Paraméterek

Alsó korhatár
0 éves kortól Kész!
Ajánlott az alábbi kortól
Újszülött Kész!

Tudni érdemes

Alsó korhatár
0 éves kortól Kész!
Ajánlott az alábbi kortól
Újszülött Kész!
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:


A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Bright Starts játszószőnyeg 5in1 Your Way Ball Play 2018 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Bright Starts Deka na hraní 5v1 Your Way Ball Play 2018. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Bright Starts Deka na hranie 5 v 1 Your Way Ball Play 2018.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ