A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Technikai okok miatt a Budapest Blaha üzletünkben jelenleg vásárlás és csomagátvétel nem lehetséges, megértésüket köszönjük.

Shop roku ApF HU

Brio fűrésztelep szett

Termékkatalógus
Brio fűrésztelep szett
4,0 1 értékelés
Vasútmodell kiegészítő - mérete: 23,8×18,3×18,3 cm, alkalmas gyermekek számára 3 éves kortól
Kód:  HRAjd0644 Termékszám:  7312350337747 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Brio fűrésztelep szett

Brio vasút készletet vettél a gyermekeidnek és további kiegészítőket keresel? Próbáld ki a fűrésztelep kiegészítőt. Az egyedi darabok minőségi bükkfából készültek, így a kisebb gyermekek durvább játékát is kiválóan bírják. Első látásra le fog nyűgözni a színeivel. A kiegészítő a Brio vasút készlettel kompatibilis. Az egyes részek összeszerelése nagyon egyszerű, még kisebb gyermekek számára is. Bizonyára a szülők is el fognak tölteni egy kis időt a gyermekekkel a vasút készlettel játszva, és együtt indulnak majd különböző kalandokra.  

A fűrésztelep fő jellemzői

  • Kiegészítő Brio vasút készlethez
  • Fűrésztelep szett minőségi bükkfából
  • 7 darab: 2 pálya, fűrész, autó, plató, fa és figura 
  • Lehetőség a fa emelésére mágnessel
  • Hangok és fények
  • Alkalmas gyermekek számára 3 éves kortól

Fűrésztelep szett

A fűrésztelep szett 7 részből áll: 2 pálya, fűrészek, autó, plató, fa és figura. A fát akár mágnessel is felemelheted, hogy a fűrészbe rakd. Fény- és hangeffektekkel rendelkezik. Két darab LR44 gombelemmel működik, amely a csomag része. A Brio egy folyamatosan bővülő játék lehet, amelynek soha nincs vége. 

Mérete:
23,8 × 18,3 × 18,3 cm

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Brio fűrésztelep szett Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Brio Set práce na pile. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Brio Súprava práce na píle. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Spieleisenbahn-Zubehör Brio Sägewerk mit Licht und Sound. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Spieleisenbahn-Zubehör Brio Sägewerk mit Licht und Sound.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ