30 dnů na vrácení AP+ plus nový vizuál

Carson MP-300

Termékkatalógus
Carson MP-300
Gyerek mikroszkóp kézi, nagyítás 24 - 53x, ajánlott korosztály 6 éves kortól
Kód:  HRAa5052 Termékszám:  4250138218310

Carson MP-300

Nagyon könnyű és hordozható eszköz, ami használható a játék, valamint a munka során is. Tökéletes az általános iskolákban, a háztartásokban és az ipari felhasználás terén is, alkalmas a növények, elektronikai alkatrészek, nyomtatott anyagok és mikroszkopikus repedések részletes megfigyelésére. A mikroszkóp lehetővé teszi a 24-53 × nagyítást és a metszett széleknek köszönhetően a legjobb szögben állítható be. Továbbá a beépített LED világítás lehetővé teszi, hogy nagyon fényes és tiszta képet kapjunk a megfigyelt tárgyról.

A beállítást két független gyűrűvel szabályozhatja - nagyítás (zoom) és kép élesség (fókusz). A "zoom" gyűrű határozza meg a gyújtótávolságot (nagyítás) és a "fókusz" gyűrű beállítja a fényerőt és a kép élességet. 

Ajánlott kor:
6+

A csomag tartalma:
mikroszkóp
3 x gombelem

A játék megfelel az Európai Parlament és az Európa Tanács 2009/48 / EK a játékok biztonságáról szóló 2009, június 18-án kelt törvényének és minden jogi normának az érvényes szabályozás szerint. Természetesen CE tanúsítvánnyal rendelkezik.

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Carson MP-300 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Carson MP-300. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Carson MP-300. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Carson MP-300. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Carson MP-300.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ