Akvizice ApF HU Shop roku

Cobi 2489 WW II KV-1

Termékkatalógus
Cobi 2489 WW II KV-1
Építőjáték - 470 építőelem és 2 figura
Kód:  HRAif8706 Termékszám:  5902251024895 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Cobi 2489 WW II KV-1

Szeretnél a gyerekeiddel együtt játszva építeni? Próbáld ki a Cobi építőkészletet. Ez a szovjet KV-1 nehéz harckocsi  modellje. Bizonyára értékeled majd, hogy a modell igazán hasonlít a valódi tankhoz. A készlet 2 figurát is tartalmaz, amelyeket behelyezhetsz a nyitható tetejű toronyba. A KV-1 tank forgó lövegtornyában beállítható szögű harckocsiágyúval, és működő lánctalpakkal rendelkezik. Csúszásmentes felületen is mozgatható. A modellt könnyen összeépíthetik már a kisiskolások is, de biztosan nem lesz unalmas az apukák számára sem. A kész építmény, nagy méreteinek köszönhetően, színvonalas modellként is kezelhető. 

A Cobi - KV-1 tank építőkészlet legfontosabb jellemzői

  • Cobi építőkészlet - a valódi KV-1 tank modellje
  • 2 figura is található a csomagban
  • Nyitható tetejű lövegtorony, beállítható szögű ágyú, működő lánctalpak
  • Csúszásmentes felületen mozgatható
  • Kisiskolások számára ajánlott

Hogyan építsd össze a Cobi készletet

A Cobi építőkészlet elemei pontos kidolgozásúak és könnyen összeilleszthetők. Kombinálhatod őket a többi Cobi készlettel és más gyártók készleteivel is. Az összeépített modellen biztosan értékeled majd a mozgatható alkatrészeket. A készlet összeépítés után játékként használható.

Mire képes a valódi KV-1 tank?

A KV-1 tank elnevezésében Kliment Vorosilov nevének rövidítése szerepel. A harckocsi 45 tonnát nyomott, homloklemezének páncélvastagsága 9 centiméter volt. 600 LE teljesítményű, 12 hengeres V-2 motorral rendelkezett. Sebessége elérte az óránkénti 35 km-t, és egy 76,2 mm-es harckocsiágyúval, valamint 3 darab 7,62 mm kaliberű géppuskával szerelték fel. 5 főnyi legénység befogadására volt képes. Maximális hatótávolsága harctéren 150 km, úton pedig 250 km volt. A harctereken nem akadt versenytársa.

Méretei:
Az összeépített harckocsi hossza: 22,5 cm
Szélessége: 12 cm
Magassága: 10 cm
A doboz (csomag) méretei: 40,5 × 30,5 × 6 cm
A csomag tömege: 900 g

Ide kattints

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Cobi 2489 WW II KV-1 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Cobi 2489 II WW KV-1. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Cobi 2489 II WW KV-1. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Cobi 2489 WW II Kampfpanzer KV-1. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Cobi 2489 WW II Kampfpanzer KV-1.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ