Shop roku Shop roku

Cobi Kis hadsereg - fegyveres parancsnoki harcjármű

Termékkatalógus
Cobi Kis hadsereg - fegyveres parancsnoki harcjármű
Építőjáték - A szett tartalma: 250 darabos, 3 figurával, az ajánlott korosztály 6 éves kor felett
Kód:  HRAa8466 Termékszám:  5902251023614 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Cobi Kis hadsereg - fegyveres parancsnoki harcjármű Megszűnt

Cobi Kis hadsereg - fegyveres parancsnoki harcjármű

Tanítgassa a legkisebbeket a történelemről játékos módszerrel e különleges építőjáték segítségével! Nem csak valami újat tanulnak általa a gyerekek, de sok-sok örömet szerez majd nekik összeszerelni a blokkokat. Köszönhetően az eredeti Cobi Kis hadsereg építőjátéknak, átélheti a katonai akció minden izgalmát a gyermekeivel! 

Főbb jellemzők:

  • Különleges, eredeti katonai felszerelések
  • A gyerekek szórakoztatásáról egész napon át gondoskodik
  • Játszani tanít
  • Ez a készlet tökéletesen fejleszti a gyermekek képzeletét

Az eredeti Kis hadsereg kollekció:

Ez a készlet a  kis hadsereg fegyveres parancsnoki harcjárműve. A jármű sok-sok mozgó alkatrészt tartalmaz. A kerekek forognak és a hátsó rámpa, a motorháztető és az ajtók könnyen nyithatóak. A teljesen összeszerelt jármű 18 cm hosszú és 12 cm magas. A csomag tartalmaz 250 építő blokkot és 2 katonai figurát

Fejleszti a képzelőerőt:

Ez az egyedülálló, a háborús időszakból származó katonai jármű modell a gyerekek számára nem csupán szórakozás, hanem történelemre is tanítja őket. Hagyja a gyermeki képzeletet érvényesülni, hogy megalkossa a saját katonai egységét! Befolyásolhatja a háborús történelmi eseményeket míg ezzel a különleges, modulokból álló Cobi Kis hadsereggel játszik!

Teljesen biztonságos:

Ez a játék megfelel az Európai Parlament és az Európai Tanács 2009/48/EK számú, 2009 június 18-án kelt, a játékok biztonságáról szóló irányelvének és minden cseh jogszabályi feltételnek. Természetesen rendelkezik CE megfelelőségi nyilatkozattal.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Cobi Kis hadsereg - fegyveres parancsnoki harcjármű Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Cobi 2361 Small Army - Ozbrojené velitelské vozidlo. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Cobi Small Army – Ozbrojené veliteľské vozidlo. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Cobi Small Army - Bewaffnetes Führungsfahrzeug. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Cobi Small Army - Bewaffnetes Führungsfahrzeug.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ