Shop roku Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Cobi Small Army - Mobil rakétaindító

Termékkatalógus
Cobi Small Army - Mobil rakétaindító
Építőjáték - 100 darab elemet és 1 figurát tartalmaz, ajánlott 5 éves kortól
Kód:  HRAa8456 Termékszám:  5902251021979 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Cobi Small Army - Mobil rakétaindító

A történelem oktatásának egy szórakoztató és kreatív módja, a kisebbek számára. Nem csak valami újat tanulhatnak a gyerekek, hanem igazán jól szórakozhatnak a modell összeszerelése közben is. Fedezzed fel a modellezés örömeit, miközben gyerekeivel közösen a Cobi Small Army játékkal játszanak!

Főbb jellemzők

  • Kreatív és szórakoztató modellkészlet
  • Biztosítja a gyerekek szórakozását egész napra
  • A játékos történelem tanulás módja
  • Fejleszti a gyermekek koncentráló képességét és fantáziáját

Az eredeti Coby Small Army

Ez a készlet egy rakétavetős gyalogsági járművet tartalmaz. Összeállított jármű méretei: 9,5 x 8 cm. A csomag 100 elemet és egy katona figurát tartalmaz.

Fejleszti a fantáziát

Ez az egyedülálló katonai jármű nem csak a történelem tanítására alkalmas, hanem a játék fejleszti a kisebbek fantáziáját is. A gyerekek a saját képzelőerejükre hagyatkozva teremtik meg a saját hadseregüket. A megelevenedett történelem pillanatai válnak újrajátszhatóvá, miközben a Coby Small Army különleges kiadásával töltik idejüket.

Teljesen biztonságos

A játék megfelel a játékok biztonságáról és a törvényi előírásokról szóló, 2009. június 18-i 2009/48/EK Európai Parlament és Tanács irányelveinek, és a Cseh jogszabályoknak. CE megfelelőségi nyilatkozattal is rendelkezik. 

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Cobi Small Army - Mobil rakétaindító Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Cobi 2197 Small Army - Mobilní odpalovač. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Cobi Small Army – Mobilný odpaľovač. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Cobi Small Army - Mobiler Raketenwerfer. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Cobi Small Army - Mobiler Raketenwerfer.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ