Shop roku Shop roku

TEKSTA robot cica

Termékkatalógus
TEKSTA robot cica
Interaktív játék - reagál az érintésre, jellemzői: tud ülni, pitizni, nyávogni és kommunikál más interaktív állatokkal is, 5 éves kortól ajánlott
Kód:  HRAif1919 Termékszám:  26753217380

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

TEKSTA robot cica

Ismerje meg Ön is az elbűvölően aranyos interaktív Teksta robot kiscicát! Reagál az emberi hangra, érintésre és a fényre is. Parancsra pitizik, elindul vagy megáll.  A szemében megjelenő színek alapján fejezi ki érzéseit és ezek segítségével kommunikál. Minden gond nélkül képes kommunikálni más Teksta robotokkal is. A kis számítástechnikai rajongók örömére még az a lehetőség is megadatik, hogy a Teksta robotokat beprogramozzák az Apple Ipad vagy Android alkalmazásokkal.

Interaktív kisállat a legkisebbeknek

  • Interaktív robot cica amely úgy van beprogramozva, hogy utánozza egy igazi két hónapos kiscica viselkedését
  • Reagál a hangokra, érintésre és gesztusokra - gesztus felismerő technológia
  • Tud járni, pitizni és le is ül
  • Kommunikál, és kifejezi az érzelmeit a szemében megjelenő színes minták révén
  • Vezeték nélküli és könnyen programozható a Tekst alkalmazásokkal az Apple Ipad-en vagy az Android-on keresztül
  • Kommunikál a többi Tekst robottal
  • 2 db AAA elemmel működik (nem a csomag része)
  • Kiváló minőségű műanyag kidolgozás

Fiúknak és lányoknak egyaránt

Melyik gyerek ne szeretne magának egy saját robotot? A robot kiscica egy nagyszerű játék, amellyel a gyerekek soha nem fognak unatkozni. A robotok emellett elmélyítik a gyerekek érdeklődését a programozás világában is, és nagyszerű alternatívát biztosítanak egy élő állat helyett.

A játék megfelel az Európai Parlament és a Tanács 2009/48 / EK  2009 június 18-i a játékok biztonságáról szóló szabályozásnak és minden cseh jogi szabályozási normának is. Erről természetesen EC típus megfelelési nyilatkozattal is rendelkezünk.

 
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: TEKSTA robot cica Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Cobi Teksta mládě koťátko. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Cobi Teksta mláďa mačiatko. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Cobi Teksta Newborn Kitty. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Cobi Teksta Newborn Kitty.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ