Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

Bino Egy pár Jingle Bells egy iga

Termékkatalógus
Bino Egy pár Jingle Bells egy iga
4,5 2 értékelés
Zenélő játék Fejlesztése ritmus
Kód:  HRA338a Termékszám:  4019359865600
Bino Egy pár Jingle Bells egy iga Megszűnt

Bino Egy pár Jingle Bells egy iga

Jingle Bells vannak a kedves csilingelő hang és egy nagyon népszerű hangszer. Öt harangok vannak szerelve egy kazettát, melynek segítségével tépőzáras csatolni a kéz és a láb. Ez történt az ártalmatlan anyagok, egészségügyi és letette a tanúsítás.Ezzel eredetien fogant eszköz a gyerekek szórakozhatnak produkciós otthon és az iskolában, míg békésen erősíti ritmusérzék.

Műszaki adatok:

A csomag tartalma:
öt harang a tépőzáras

Ajánlott kor:
3+

Hračka splňuje směrnice Evropského parlamentu a Rady 2009/48/ES ze dne 18. června 2009 o bezpečnosti hraček a všechny zákonné normy dle české legislativy.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Bino Egy pár Jingle Bells egy iga Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Bino Pár rolniček na třmenu. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Bino Pár rolničiek na strmeňa. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Bino Ein paar Glocken auf dem Bremssattel. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Bino Ein paar Glocken auf dem Bremssattel.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ