A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

Eleketromos kulcsok

Termékkatalógus
Eleketromos kulcsok
Készségfejlesztő játék - legkisebbeknek, 3 hónapos kortól ajánlott
Kód:  FOB321 Termékszám:  037977801583

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Eleketromos kulcsok

A színes, elektromos kulcsokkal a gyermekek 3 hónapos koruktól kezdve játszhatnak. A kulcsok segítségével a gyermekek fejlesztik a vizuális észlelésüket, és megtanulják felismerni a különböző hangokat. Mutassa meg gyermekének, hogyan kell a kulcsokat megrázni, hogy mókásan csörögjenek. Mondja el gyermekének, hogy a kulcsokra szükség van az autó bestartolásához. Beszélje meg vele az úti célt, hogy hova mennek, és kivel találkoznak. A verbális kommunikáció nagyon fontos. A kicsikhez gyakran és sokat kell beszélni, hogy hallják az emberi hangot, és ezáltal fejleszthessék a saját kommunikációs készségeiket. A gombok megnyomásával a játék különféle hangokat ad ki. 

Ajánlott kor:
3 hónapos kortól

A játék megfelel a játékok biztonságáról szóló 2009. június 18-i 2009/48 /EK európai parlamenti és tanácsi irányelvnek, és minden jogi követelménynek a magyar jogszabály értelmében. A játék CE megfelelőségi nyilatkozattal is rendelkezik.

 

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Eleketromos kulcsok Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Elektronické klíčky. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Elektronické kľúče. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Elektronischer Schlüssel. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Elektronischer Schlüssel.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ