LEGO Minifigurák 71020 A LEGO Batman Film 2. széria

Termékkatalógus
LEGO Minifigurák 71020 A LEGO Batman Film 2. széria
5 1 értékelés
Építőjáték - 8 db, 5 éves kortól ajánlott
Kód:  LO71020 Termékszám:  5702016109306 Gyártó honlapja:
LEGO Minifigurák 71020 A LEGO Batman Film 2. széria Megszűnt

LEGO Minifigurák 71020 A LEGO Batman Film 2. széria

Annak érdekében, hogy kiegészíthesd a gyűjteményedet a hiányzó hősökkel, a LEGO megalkotta a Minifigurák új kollekcióját. Minden egyes darab külön csomagolt, így egy vagy több kiegészítőt, és egy praktikus alaplapot is találhatsz. Ezeknek a minifiguráknak köszönhetően végre a legnépszerűbb gyűjtemény is teljessé válhat. A LEGO készlet játék formájában fejleszti a kreativitást és a fantáziát. A többi modellhez képest a LEGO erős, színtartós és méretpontos darabokat gyárt, ezáltal könnyebbé teszi az összeállítást és az elemzést. Hidd el, ez a játék ki fog tartani generációkon keresztül.

A LEGO 71020 legfontosabb jellemzői

  • 5 éves kortól ajánlott

  • LEGO Gyűjthető Minifigurák A LEGO Batman Film 2. széria kollekció
  • Népszerű hősök a filmből
  • Tartozékok és alaplap
  • A LEGO készlet fejleszti a kreativitást és a fantáziát
  • Fejleszti a finommotoros képességet
  • A gyermek egyedül is játszhat, vagy az egész családot ie bevonhatja
  • "Titokzatos csomag" - a figura típusa nem választható
  • A csomag kb. 8 db-ot tartalmaz

LEGO Gyűjthető Minifiguák - 2. Batman Film

Szereted a LEGO-t, sőt, a Batman Film hőseit is? Most lehetőséged van összegyűjteni az összes kedvenc hősödet, hogy teljessé váljon a gyűjteményed, vagy kirakhatod őket dísznek otthon, vagy az irodádban. A Lego Gyűjthető Minifigurák A LEGO 2. Batman Film 2. szériában egy „titokzatos csomagot” találsz, amely a 20 filmhős (Robin vakációja, Joker vakációja, Disco Harley Quinna, Alfred Pennyworth vakációja, Batgirl vakációja, Doktor Foszfor, Órakirály, Sellő Batman, Killer Moth, Jor-El, Zod tábornok, Apacs Főnök, Bat-Merch Batgirl, Hugo Strange, Disco Alfred Pennyworth, Fekete Kanári, Fekete Vulkán, Zan Csodaiker és Jayna Csodaiker) egyikét, egy vagy több tartozékot, és egy praktikus alaplapot rejt. A figurákat nem lehet előre megválasztani, így mindig meglepetés lesz, hogy kit találsz a csomagban. Ha már több is van ugyanabból a figurából, ne aggódj! Minden bizonnyal élvezni fogod a barátokkal való csereberét! Szerezd meg a minifigurákat a gyűjteményedhez, és játszd el a kedvenc filmjeleneteidet!

A csomag tartalma:
1 minifigura - a Batman filmből származó figura
1 vagy több kiegészítő
nyomtatott Batman logóval ellátott alaplap
szórólap

Paraméterek

Téma
Batman Kész!
Játék kategória
Épitők Kész!

Innen ismerheted

Téma
Batman Kész!

Játék kategória

Játék kategória
Épitők Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: LEGO Minifigurák 71020 A LEGO Batman Film 2. széria Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LEGO Minifigures 71020 Batman Movie - 2. série. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si LEGO Minifigures 71020 Batman Movie – 2. séria. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LEGO Minifiguren 71020 THE LEGO® BATMAN MOVIE – Serie 2. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LEGO Minifiguren 71020 THE LEGO® BATMAN MOVIE – Serie 2.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ