Evolution robot

Termékkatalógus
Evolution robot
Kísérletezős játék - 8 éves kortól ajánlott
Kód:  HRAjd0914 Termékszám:  8590228031051

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Evolution robot

A te gyereked is a technika nagy rajongója? Látott már táncoló robotot? Fedezd fel a robotika érdekes világát egy új családtaggal! A robotot tabletedről vagy mobiltelefonodról programozhatod és vezérelheted. A gyártó által Androidra kifejlesztett ingyenes alkalmazás itt a Google Playen, az iOS-ra kifejlesztett ingyenes alkalmazás pedig itt az App Store-ban érhető el. A játék 8 éves kortól ajánlott.

Az Evolution robot főbb jellemzői

  • A robot mozgása programozható
  • 7 játékmód
  • Vezérlés mobiltelefonról vagy tabletről
  • Az Evolution robottal új kalandokat élhetsz át
  • Támogatja a STEM-metodikát (STEM: természettudományok, technológia, mérnöki tudományok és matematika)
  • A robot vicces hangokat ad ki

Nem csak gyerekeknek

Miután a képes használati utasításnak megfelelően megépítetted a robotot, tedd bele az elemeket (8 x 1,5 V-os AA / LR6), és már kezdődhet is a szórakozás. A robot tárgyakat tud mozgatni, táncol, és átkel a különféle akadályokon. Az arcán van egy kijelző – ezen keresztül kommunikál a robot különféle grimaszokkal. Az Evolution robot a család minden tagját jól szórakoztatja a mozgásával, a különféle hangokkal, zenével és hangüzenetekkel. Az elemek nem tartozékok.  

Élj át egy kalandot a nappaliban

Az ingyenes alkalmazásnak köszönhetően soha nem látott kalandokat élhetsz át a robottal, miközben alaposan megfigyelheted a működését. Az alkalmazás segítségével a robot 7 különböző játékmódban vezérelhető:  

  • programozás
  • valós idő
  • giroszkóp
  • érintőrács
  • tánc
  • öntanulás
  • memória

A Bluetooth technológia lehetővé teszi az Evolution robot valós idejű vezérlését a tablet vagy az okostelefon egyszerű megdöntésével. További játékmód még a programozás, a tánc és a tanulás. A memória üzemmód a gondolkodást és a megfigyelést gyakoroltatja. És ez még nem minden - a robot képeket és videókat is tud készíteni.

Mérete:
9 × 53 × 36 cm

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Evolution robot Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Evolution robot. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Evolution robot. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Evolution robot. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Evolution robot.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ