AlzaBoxy Q1 30 dnů na vrácení

Fa vonat szett - Felszíni garázs Paddington vonatoknak

Termékkatalógus
Fa vonat szett - Felszíni garázs Paddington vonatoknak
Vasútmodell kiegészítő -3 éves kortól ajánlott
Kód:  HRAa6022 Termékszám:  4020972015839

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Fa vonat szett - Felszíni garázs Paddington vonatoknak Megszűnt

Fa vonat szett - Felszíni garázs Paddington vonatoknak

Egy időtlen klasszikus visszatért új bőrbe bújva. Kényesztesse kicsi, minőségi fa vonatait a furnérlemezből készült garázzsal, amely 5 vonatnak biztosít parkolóhelyet. Tartalmaz egy csomópontot,aminek segítségével a vonatok megtalálhatják a megfelelő útat. Ez a színes kiegészítő nem hiányozhat egyetlen vasútas készletéből sem, nélkülözhetetlen kelléke minden fa vasútmodellnek. 3 éves kortól ajánlott.

Főbb jellemzők

  • Kézügyesség-, készség, és gyors döntéshozó-képesség-fejlesztő
  • Könnyű kezelhetőség
  • Barátságos színek
  • Teljes tartozék
  • Érzékszerv-fejlesztő
  • Segíti a szellemi és a fizikai fejlődését a gyermekeknek

Minőségi és egészségtudatos anyagok

A német cég RaKonrad 1996 óta készít minőségi fa játékokat.Az összes játékuk CE-jelöléssel van ellátva, ami azt jelenti, hogy szigorúan az igényes európai játékbiztonsági szabványok szerint gyártják őket.  Külön gyermekhasználatra kifejlesztett színeket használnak, amik ellenállnak a nyálnak is. A játékok alapanyagát szolgáló fákat úgy termesztik, azaz minden játék az erdősítés eredménye. A végtelen órányi szórakozáson túl lehetősége adódik arra, hogy biztosítsa természetesen növekvő erdők megőrzését. 

 

A játék megfelel az Európai Parlament és az Európai Tanács 2009/48 / EK 2009 június 18-i a játékok biztonságáról szóló rendeletének és minden jogi norma szerinti cseh szabályozásnak. Természetesen van egy CE megfelelősségi tanúsítány is .

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Fa vonat szett - Felszíni garázs Paddington vonatoknak Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Dřevěné vláčkodráhy - Depo garáž pro vláčky Paddington. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Drevené vláčikodráhy – Depo garáž pre vláčiky Paddington. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Holzeisenbahn - Depot Garage für Paddington Züge. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Holzeisenbahn - Depot Garage für Paddington Züge.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ